0 Comments

slotocash kaszinó bónusz

Hogyan kaphat egy üdvözlő bónuszt

Amikor új fiókot nyit meg egy online kaszinóban, akkor általában üdvözlő bónuszt kap. Ez egy továbbfejlesztett promóció, amelynek célja, hogy az új befizető játékosokat jutalmazza. Az üdvözlő bónuszok általában „betéti meccseként” működnek: a kaszinó az 50 vagy az 100% -os befizetés összegével egyezik meg mindaddig, amíg teljesíti a feltételeket.

Íme egy példa:

Megnyit egy újot valódi pénzt az egyik legjobb minősítésű kaszinónkban. A kaszinó új játékosokat kínál 100% -ig $ 500-ig. Úgy dönt, hogy letétbe helyezi a teljes $ 500 értéket, és kiválaszthatja kedvenc helyeit. A lejátszás megkezdése előtt azonban két dolgot kell keresni. Először is ellenőrizze a promóciós feltételeket (minden kaszinónak megvan), hogy megtudja, mi a fogadási követelmény és a megfelelő játékok.

  • Fogadási követelmény: Minden betéti bónusznak van egy fogadási követelménye. Ez az az összeg, amelyet a szabad pénz kibocsátásához kell játszanod.

Példánkban képzeljük el, hogy van-e csatolva az 40x fogadási követelménye. Ez azt jelenti, hogy az ingyenes készpénz felszabadítását megelőzően az 40-t a betéti összeget meg kell játszania. Tehát ebben az esetben az 40 x $ 500, vagy az $ 20,000, hogy nyerje az $ 500 értéket. Természetesen még mindig megtartod a nyereményedet a nyerőgépeken vagy rulett játékok.

  • Támogatható játékok: Ha résidős ventilátort vagy rulett anyát használ, mindig ellenőrizze a játékok jogosultságát, mielőtt elkezdi a szerencsejátékot. Nem minden játék jogosult a üdvözlő bónusz, és még akkor is, ha nem teszik az 100% -ot.

Minden kaszinó felsorolja a különböző játékok jogosultságát. A legtöbb webhely lehetővé teszi, hogy a 100 százaléka hozzájáruljon a résidőkhöz, vagy bizonyos korlátozások vannak bizonyos video slotoknál. A progresszív jackpot slotok majdnem mindig kizárásra kerülnek. Rulett vagy Blackjackpéldául az 5 vagy az 10 százalékos aránya csak a bónuszösszegéhez járulhat hozzá. Ennek célja a bónusz visszaélések elleni védelem az olyan játékosoknál, akik egyszerűen begyűjtöttek az egyenlőségű fogadásokkal, hogy bónusz nyereményüket kiváltják.

Néhány üdvözlő bónusz három vagy több betétre oszlik. Előfordulhat, hogy összesen $ 1,000 befizetésre kerülhet, de több terheléssel lesz elkülönítve.

Íme egy példa:

Első befizetés: 100% $ 500-ig
Második befizetés: 50% $ 250-ig
Harmadik befizetés: 50% $ 250-ig
Negyedik betét: 100% $ 250-ig

Az első befizetés bónuszának megnyitása feloldja a második ajánlatot, amely feloldja a harmadik ajánlatot, és így tovább. Játssz elég bónusz készpénzt, és hozzáférést kapsz a nyereséges negyedik betéti mérkőzéshez.

Az '777' LIVE-on van Slotocash, Uptown Aces, Uptown Pokies és Fair Go! Ajánlat - Minden 4 márka

37 ingyenes pörgetések az 777-on

Szerezd meg az 77 bónuszt + 300 ingyenes pörgetést Top Sloto Cash Online Kaszinóban!

Kód: 777SP / Nem szükséges befizetés / WGR: 60x / Max Cashout $ 180 / július 11 - 17 / Minden játékos

450% 3000 77 pörgetésekig 777-en

Kód: 777-77SP / Min. letét: $ 20 / WGR: 30x; 20x (ingyenes pörgetések) / No max cashout / július 11 - 17 / Új játékosok

Játékleírás

Csak egy kattintásnyira van a legjobb klasszikus szórakoztató műsorok közül a kiváló, három tárcsás nyerőgéppel, amely fenomenális Hold-funkcióval rendelkezik, és hihetetlen többszintű kifizetésekkel, magasabb nyereményszorzókra osztva a magasabb téteket.

Nem hagyhatja ki ezt a mesterséges ötletet a modern technológia és az időigényes játékélmény között!

Ha a webhely nem nyílik meg, használjon tükört: http://treasureislandjackpots.com

Szerezd meg az $ 7777 bónuszt + 300 ingyenes pörgetést a Sloto Cash Online kaszinóban! Frissítve: Július 11, 2019 Szerző: Damon
Terjeszteni a szeretetet