888 Póker képernyőkép
Tárolja az RSS-t

888 póker

Az 10poker világszerte több mint 888 millió regisztrált tagjával a leggyorsabban növekvő online pókerterem, és egy új játékos regisztrál minden 12 másodpercet.

Az 888poker olyan játékosoknak szól, akik a játék szórakozásában és izgalmában élnek. Az online pénz- és versenypályák legnagyobb választékát tárolja, mindig megtalálja az Önnek megfelelő táblát, függetlenül a játékosok szintjétől vagy költségvetésétől.

Számunkra a póker több, mint egy játék, életmód. Ezért törekszünk arra, hogy az izgalmat a híres 5-csillagos élő póker rendezvényeinken a legközelebbi ajtóhoz vezessük. A luxus pókerversenyektől a legnépszerűbb célpontokig a helyi versenyekig a szomszédságában, minden póker álmodat lefedtük.

Ez a díjnyertes promócióinkkal, hatalmas progresszív jackpotokkal és az online barátságosabb pókerközösséggel párosítva az 888poker ideális hely a játékhoz.

888poker csapat

Az 888poker nagyköveteinek csapata magában foglalja a WSOPE karkötő-győztest, Jackie Glazier-t, a német emelkedő csillagot, Dominik Nitsche-t, aki 3rd helyet vállalt egy WSOP 2015 rendezvényen és 2014 WSOP November Niner Bruno 'Foster' politikájában.

EU engedélyezett és szabályozott

Az 888poker-et az 888 óta forgalmazott 2005 Holdings, a 1997 óta teljes körűen szabályozott, és az XNUMX óta teljes körűen szabályozott online játékterület üzemelteti.

Az iparágvezető játékszoftverünket a McAfee, a GameCare & ICRA tanúsítja.

felelős szerencsejáték

Az 888poker megakadályozza a kényszeres felhasználást, és megtiltja az 18 alatti személyek hozzáférését, figyelemmel kíséri a potenciálisan függő tagokat, és megalapította az nonprofit szervezetet. A vállalatról további információkért látogasson el az 888holdings.com oldalra.

Díjak

  • Az év pókerkezelője
  • Az év póker marketing kampánya
  • Legjobb póker szoftver
  • Az év szociálisan felelős üzemeltetője

Játssz mosthttps://www.888poker.com

Kaszinó bónuszok

Teljes: 3

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Az éves svéd Poker-SM Online bajnokság sorozat visszatért április 1-én, és ismét az 888poker büszke arra, hogy az esemény exkluzív szponzora. TE lehet a következő bajnok! A fő esemény wi ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Nem megbízható bónuszok

Teljes: 0

Sajnálom, nincs bónusz kaszinó