Bingo Loft képernyőkép
Tárolja az RSS-t

Bingo Loft

A Bingo Loftot a Brigend Limitedhez tartozó szoftver hajtja, amely a Cassava Enterprises (Gibraltar) Limited („Cassava”) teljes tulajdonú leányvállalata. A Cassava örömmel nyújt Önnek online bingó szolgáltatásokat a Gibraltár Kassava kormánya által kiadott távoli szerencsejáték-engedélyével. Az ezen az oldalon található összes játék teljes körűen ellenőrzött és széles körben tesztelt sportszerűség és őszinte kifizetések. Fő prioritásaink a biztonság és az adatvédelem.

felelős szerencsejáték

Bár tudjuk, hogy a Bingo Loft az a hely, ahol lehet, és ugyanakkor tudjuk, hogy biztonságos és felelősségteljes játékkörnyezetre van szükségünk. Tudjuk, hogy a mi felelősségünk, hogy hihetetlenül szórakoztató élményt nyújtsunk, de szükségünk van arra is, hogy megakadályozzuk a kényszerhasználatot és megakadályozzuk, hogy a kiskorú tagok hozzáférjenek a játéktermékeinkhez. Felelősségteljes szerencsejáték-társaságként átlátható játékosvédelmet kívánunk biztosítani.

 • A kiskorúak védelme
 • A kényszeres szerencsejáték megelőzése

A kiskorúak védelme

A Gibraltár kormányrendeletének megfelelően, ha Ön az 18 életkora alatt van, nem vehet részt a Bingó Játékokban. Olyan kifinomult rendszereket használunk, amelyek ellenőrizhetik, hogy valaki, aki megpróbál-e játszani a Bingó játékokat, kiskorúak, és nyomon követjük őket, ha megpróbálnak játszani a Bingo Loft-n. Gondoskodunk arról is, hogy ne tervezzünk szobákat a gyermekek és serdülők számára. Azt is meggyőződünk róla, hogy mindent megteszünk azért, hogy megakadályozzuk őket a Bingo Lofthoz való csatlakozásról. Tudjuk azonban, hogy az internet számos otthonban könnyen hozzáférhető a világ minden tájáról. Tehát tudjuk, hogy a szerencsejáték-társaságoknak és a szülőknek együtt kell dolgozniuk, hogy megvédjék gyermekeit a Bingo Loft-fiókjához való hozzáféréstől. A gyermekek biztonságának biztosítása érdekében javasoljuk, hogy szűrő szoftvert telepítsen a kiskorúak számára bizonyos webhelyek és programok eléréséhez. További tanácsok a szülőknek:

 • Ne hagyja felügyelet nélkül a gyermekeket a számítógép közelében, amikor fut a bingó alkalmazás.
 • Védje a játékprogramokat jelszóval.
 • Ne engedje, hogy az 18 alatt résztvevő személyek részt vegyenek a szerencsejátékban.
 • Tartsa a Bingo Loft felhasználónevét, jelszavát és a betéti módszer részleteit gyermekektől elzárva.
 • Oktassa gyermekeit a kiskorú szerencsejátékok jogszerűségéről és lehetséges káráról.
 • Korlátozza azt az időtartamot, ameddig a gyerekek online töltenek.

Sajnos egyetlen rendszer sem hibás. Ha ismersz egy 18 kor alatti személyt, aki regisztrált a Bingo Loft-on, kérjük, azonnal értesítse ügyfélszolgálatunkat a következő címen: [Email protected]

A kényszeres szerencsejáték megelőzése

A Bingo Loft itt szórakoztató, pihentető szórakoztató forma. Van azonban egy csomó ember, aki megszállhatná az általunk kínált potenciális pénzbeli nyereséget. A vizsgálatok azt sugallják, hogy a felnőtt lakosság csak nagyon kis hányada hajlamos a kényszeres szerencsejáték-problémákra. Csapatunk a Bingo Loft-nél olyan módszerekkel és technikákkal van kiképezve, amelyek felismerik és megteszik a megfelelő intézkedéseket, amikor kényszeres vagy kiskorú játékkal találkoznak. Olyan lehetőséget hoztunk létre, hogy önmaga kizárja magát a Bingo játékból, ha úgy érzi, hogy a játékélménye már nem csak a szórakozás egyik formája.

 1. Az önkizárásról további információkért kattintson ide.
 2. Olyan eszközöket is felállítottunk, amelyekkel beállíthatja a betétek maximális határértékeit annak biztosítása érdekében, hogy mindig a saját előre meghatározott limitjein belül játszhasson. A betéti limitek beállításával kapcsolatos további információkért kattintson ide.
 3. Az Ön kérésére eltávolítjuk a nevét az e-mailek listájáról.

Eszébe jut

 • A szerencsejáték a szórakozás egyik formája. Ez nem egy módja annak, hogy gyorsan meggazdagodjunk, és kifizessük az adósságait.
 • A szerencsejáték egy szerencsejáték. Nincsenek a nyereményeket garantáló képletek.
 • Győződjön meg arról, hogy a játékra vonatkozó döntés az Ön választása.
 • Soha ne próbálja meg üldözni a veszteségeit.
 • Ellenőrizze a rendszeresen eltöltött összegeket.
 • Győződjön meg róla, hogy ismeri a játék szabályait.

Mint sok dolog, a mérsékelten élvezetes is túlzottan katasztrofális lehet. Ha azt gyanítja, hogy szerencsejáték-problémája van, akkor a következő szervezetek szakmai segítségét kérheti:

Játssz mosthttps://www.bingoloft.com

Kaszinó bónuszok

Teljes: 2
A jackpot-kikapcsolódás itt kezdődik ... Mi lenne jobb módja annak, hogy lazítson egy fárasztó nap után, mint hogy játsszon a nem szünet nélküli pénznyereményekről? Csatlakozzon a Daily Unwind-hez, ahol mindenki nyerhet egy fogadási jackpotot ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Szeretne lógni a lapos társakkal? Kezdje el exkluzív üdvözlőbónuszával: Bejelentkezés a Bingo Loft Betéthez £ 5 - £ 100 a pénztárban. 200% Welcome Bonus azonnal! Tehát ha y ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Nem megbízható bónuszok

Teljes: 0

Sajnálom, nincs bónusz kaszinó