Mobby Slots képernyőkép
Tárolja az RSS-t

Mobby Slots

A Mobby Slots egy online kaszinó, amely a. \ T UK. Az 2016-ben indult, és most gyorsul az interneten lévő TOP platformokra. A (z). \ T PlaysonA Parlay Games és más fejlesztők bizonyítják, hogy magasak az 97% -ok.

A Mobby Slots bónuszprogramjai folyamatosan fejlődnek. Lehetőség van az első befizetéshez az 200% -ra. Vannak versenyek és csaták a felhasználók számára.

A fő rész itt egy rés kiválasztása. Majdnem minden videobotot demo változatban lehet lejátszani.

Van egy sor Mobby Slots profik:

 • csodálatos értékelés a játékosok véleménye szerint;
 • a GamCare és a szerencsejáték-igazolás tanúsítása;
 • a betétek fizetési módjai;
 • gyors tranzakciók és kevés korlátozás.

A Skrill vagy a bankkártyák segítségével pénzt vehet fel, amely korlátozza a tartományt, de nem okoz problémát a játékosoknak. Szintén vegye figyelembe, hogy itt az egyetlen pénznem GBP.

A Mobby Slots egy fiatal versenyző a nagy kaszinóknak, akik tisztességes szerencsejátékkal és egyszerű, vonzó weboldal tervezéssel rendelkeznek.


Üdvözöljük a MobbySlots.com Általános Szerződési Feltételeiben. Némelyikük az alábbiakban kerül bemutatásra, és némelyik honlapunkon található. Az alábbi linkeket találja. Ezek a feltételek július 18th, 2016.

Ez a rész olyan jogi információkat tartalmaz, amelyeket el kell olvasni és elfogadnia, ha a MobbySlots.com által kínált online és interaktív játéktermékeket és szolgáltatásokat kívánja elérni vagy használni. Ezeket a termékeket és szolgáltatásokat egészében a „Game Services” -nek nevezzük. Minden egyes játékra (bingó, kaszinó, résidők stb.) „Játéktermékként” hivatkozunk.

Amikor eléred és használod a Játékszolgáltatásokat, akkor ezt a velünk kötött szerződés feltételei alapján teheted meg, amely az 3 főbb kifejezéseket tartalmazza:

 • Általános szerződési feltételek: amelyek a játékszolgáltatások minden szempontjára vonatkoznak. Ezeket az alábbiakban ismertetjük;
 • Termékspecifikus feltételek: amelyek az általunk használt játéktermékeink és szolgáltatásaink alapján kerülnek megrendezésre. Ezeket a termék-specifikus feltételeket a megfelelő játéktermékkel vagy szolgáltatással találja meg;
 • Játékszabályok vagy házirendek az egyes termékekhez: Ezeket a szabályokat a megfelelő játéktermékkel is megtalálhatja.

Az alábbi linkeket az Általános Szerződési Feltételek főbb részeire találja. Továbbá kattintson az oldal tetején található megfelelő termék linkre a termék-specifikus feltételek és az alkalmazandó játékszabályok vagy házirendek különböző elemeinek eléréséhez és olvasásához.

Amikor a „Feltételekre” hivatkozunk, a fentiekben felsorolt ​​feltételeket értjük, amelyek az adott körülmények között alkalmazandók (pl. Az Általános Szerződési Feltételek mindig érvényesek, de ha csak Bingót használsz, akkor a Bingó-specifikus Feltételek és Bingó Rendszer szabályai lesznek alkalmazandó, de nem az egyéb termékekre vonatkozó szabályok).

Vannak más olyan részek is, mint az adatvédelmi irányelveink, a felelősségteljes szerencsejáték-politikánk és egyéb szempontok, amelyek relevánsak és mindig érvényesek, és ezek a feltételek és feltételek részét képezik.

Ha bármilyen ellentmondás van az Általános Szerződési Feltételek és bármi más között, akkor az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

KIK VAGYUNK

Az „Ön”, „Az Ön”, „Ügyfele” és „Játékos” azokra a vevőinkre utal, akik regisztrálnak velünk, hogy hozzáférjenek és használhassák a Játékszolgáltatásokat. A „mi” „mi” „mi” és „hálózati játékok” a cégcsoport tagjait jelentik, amelyek a játékszolgáltatásokat nyújtják, beleértve a Parlay Games Inc.-t és a rendelkezésre álló harmadik féltől származó játékszolgáltatókat.

Ezen vállalatok adatai a következők:

A MobbySlots.com-ot az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága engedélyezi és szabályozza. Licencszám 41297.

Amikor regisztrál, nyit meg, hozzáférhet vagy működtet egy ügyfélszámlát velünk (beleértve a kifizetések készítését és fogadását), a Parlay Games Inc.-vel foglalkozik.

A Game Services („Weboldalak”) szállításához különböző weboldalakat használunk.

A főbb a MobbySlots.com. Időnként hozzáadhatunk vagy helyettesíthetünk másodlagos vagy társult webhelyeket.

FELTÉTELEK ÉS FELTÉTELEK ALKALMAZHATÓSÁGA

OLVASSA EL AZ ÁLTALÁNOS ÉS A TERMÉK-KÜLÖNLEGES FELTÉTELEKET ÉS HÁZÁT VAGY JÁTÉKSZABÁLYOZATOKAT, ELLENŐRIZNI BEÁLLÍTÁSÁNAK, HOGY NYOMTATVA ÉS TÁROLNI AZ ÖSSZES MEGFELELŐSÉGEK, TÁJÉKOZTATÁSI ADATOK, TERMÉK-SPECIFIKUS FELTÉTELEK ÉS KIFIZETÉS MÓDSZEREI A JÁTÉK SZOLGÁLTATÁSAI. NEM SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉSÉNEK FELHASZNÁLJÁNAK, ÉS SZÜKSÉGES A FELVÉTELEKRE VONATKOZÓ NYOMTATÁSA.

Ezek az Általános Szerződési Feltételek különösen hosszúak. Olvassátok el őket mindannyian, ahogy mindannyiunkat kötelezik. Azonban a könnyebb hozzáférés érdekében az alábbiakban olyan linkeket találunk, amelyek a kifejezések egyes részeihez fókuszálnak. Kattintson ezekre a linkekre, hogy közvetlenül hozzáférjenek ezekhez a részekhez:

 1. Te és felelősséged
 2. Számlanyitás
 3. Ügyféladatok bejelentkezési adatai és az Ügyfélfiók használata
 4. Kor és identitás ellenőrzése
 5. Pénzmosás és egyéb biztonsági ellenőrzések
 6. Elektronikus alapok
 7. Visszavonások és betétek
 8. Nyugalmi és inaktív ügyfélszámlák
 9. Fiók felfüggesztése és bezárása
 10. Játékos korlátai és önkizárás
 11. Fogadások vagy tétek elhelyezése
 12. Érvényes fogadások és tétek
 13. Számítógépes átviteli és véletlenszám-generátor szoftver
 14. Biztonság és adatvédelem
 15. Adatvédelem és személyes adatok
 16. Csalás, összejátszás, helytelen viselkedés és jogellenes tevékenység
 17. Bónuszok és promóciós ajánlatok
 18. Licencszerződés és szellemi tulajdon
 19. Felelősség
 20. Panaszok és viták
 21. Vegyes
 22. Irányadó jog és joghatóság
 23. Közös játékok, asztal és adatbázis platform
 24. Fogadás-elhelyezés törlése és visszavonása

Ezeket a Felhasználási feltételeket más webhelypolitikákkal, nevezetesen az Adatvédelmi irányelvekkel, a felelősségteljes szerencsejáték-szabályzattal és a Saját fiókkal kell olvasni. Minden játékterméknél megtalálhatja a termékspecifikus feltételeket és a házirendeket is. Az elemek megtekintéséhez kattintson a megfelelő játéktermékre.

A Játékszolgáltatások elérésének vagy használatának feltétele, hogy elfogadja a Feltételeket, és Ön úgy ítéli meg, hogy elfogadta azokat a „Fiók aktiválása” gombra kattintva. Ha elfogadja a Feltételeket és / vagy a honlapjaink folyamatos használatát, akkor az Ön által kötött szerződést köti.

Fenntartjuk a jogot a Feltételek megváltoztatására. Mindazonáltal ésszerű erőfeszítéseket teszünk annak biztosítására, hogy a Feltételek bármely jelentős változását megfelelő módszerrel értesítsük Önnek az ilyen változtatások mértékétől függően (például e-mailben vagy a Weboldalakon feltüntetett kiemelkedő értesítéssel).

A feltételek és feltételek aktuális verziója megtalálható a megfelelő weboldalon, és elérhető lesz a linkeken keresztül.

Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze a Felhasználási Feltételeket annak érdekében, hogy továbbra is megegyezzen velük, és javasoljuk, hogy ellenőrizze a Feltételeket és feltételeket minden alkalommal, amikor a Játékszolgáltatásokat használja.

Ha a Felhasználási Feltételek módosítása esetén nem kívánja elfogadni, megszűnik a Játékszolgáltatások vonatkozó részének használata vagy zárja be a Fiókját. Bármelyik webhely folyamatos hozzáférése vagy használata akkor tekinthető a Felhasználási Feltételek elfogadásának, és azok bármely módosításának, mint a hozzáférés vagy használat időpontjában, kivéve, hogy a fogadott fogadások vagy fogadások (de nem rendezettek) vagy bármely más tranzakciót a Felhasználási Feltételek bármely módosításának időpontja előtt a már meglévő Általános Szerződési Feltételeknek kell alávetni.

Ha bármikor nem fogadja el a Feltételek módosítását, tartózkodnia kell a Játékszolgáltatások használatától.

Ezek a szerződési feltételek március 11th, 2016 és hatályba lépnek, és hatályon kívül helyezik az összes korábbi szabályt.

Ön és a felelősség

 1. Ön megerősíti, hogy az 18 felett vagy a lakóhely szerinti országban teljesíti a szerencsejáték törvényes életkorát, és Ön tudomásul veszi, hogy jogsértés lehet, ha részt vesz a szerencsejátékban, ha Ön az 18 alatt vagy a törvényes kor alatt van az Ön országában .
 2. Ön megerősíti nekünk, hogy mentális képessége van arra, hogy vállalja a felelősséget a saját tevékenységeért, és jogilag kötelező erejű megállapodást köthet velünk.
 3. Ön megérti, hogy a Parlay Games Kft., Az engedélyesek, a forgalmazók, a nagykereskedők, a leányvállalatok és a leányvállalatok alkalmazottai nem vehetnek részt a játékszolgáltatásokban, kivéve a tesztelés, ellenőrzés stb.
 4. Elfogadja, hogy az Ön felelőssége a helyi vagy nemzeti jogszabályok betartásának biztosítása, mielőtt regisztrálna velünk, és / vagy mielőtt velünk foglalkozik, és Ön tudomásul veszi, hogy az Ön országában, lakóhelyén vagy helyén lehetnek külön jogszabályok. melyeket fogadásaidat vagy tétjeit kínáljuk nekünk, ami tiltja a szerencsejátékot.
 5. Ön megerősíti, hogy nem fog hozzáférni vagy használni a játékszolgáltatásokat olyan joghatóságon belül, amely megtiltja az ilyen hozzáférést vagy felhasználást, vagy ha olyan nemzetállam állampolgára, amely megtiltja a polgároknak, hogy részt vegyenek a szerencsejátékban (beleértve korlátozás nélkül a Egyesült Államok of Amerika területei és függőségei).
 6. Elfogadja, hogy nem vállalunk felelősséget az esetleges helyi vagy nemzeti jogszabályok megsértéséért.
 7. Ön elfogadja, hogy az általunk megadott bármely javaslat vagy anyag nem jelent ajánlatot, kérést vagy meghívást, hogy mi a licit, játék vagy más szolgáltatás igénybevételére vagy előfizetésére bármely olyan joghatóságban, ahol az ilyen tevékenységeket törvény tiltja.
 8. Ön elfogadja, hogy fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármilyen okból és bármikor megtagadják a nyeremények kifizetését, zárjuk be fiókját, vagy felfüggesszük a játékszolgáltatásokhoz való hozzáférést, ha úgy találják, hogy megsértette ezt a követelményt.
 9. Ön elfogadja, hogy fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül blokkoljuk a Játékszolgáltatások teljes vagy részleges letiltását bármely területre.
 10. Ön megerősíti, hogy a játékszolgáltatások iránti érdeklődés személyes és nem szakmai jellegű, és hogy kizárólag saját szórakoztatására vesz részt.
 11. Ön megérti, hogy a Játékszolgáltatások használatával pénzt veszíthet, és teljes felelősséget vállal az ilyen veszteségekért.
 12. Ön beleegyezik abba, hogy a játékszolgáltatásokat a jelen Feltételekben meghatározott különböző vállalatok biztosítják.

A KÖVETKEZŐ NYITÁS

 1. Számlát kell nyitnia velünk („Ügyfélfiók” vagy „Számla”). Az Ügyfélfiók lehetővé teszi, hogy részt vegyen a játékszolgáltatásokban biztosított különböző termékekben. Ezeknek a termékeknek a használata és használata a vonatkozó termék-specifikus feltételek és játékszabályok vagy házirendek hatálya alá tartozik, amelyeket Ön már elfogadott az Ügyfélfiók megnyitásával.
 2. Minden olyan hitelkártya, díjkártya vagy más fizetési mód, amelyet Ön az Ügyfélfiók megnyitásával kapcsolatban vagy bármely későbbi időpontban nyújt be a Számla használatához, saját és nevében legyen. Jogosultak vagyunk feltételezni, hogy ezt teszed. Ha megpróbál egy kártyát más személy nevében használni, a fiókját felfüggeszthetjük, amíg az azonosító és a kártya használatának engedélye a kártyatulajdonostól érkezik.
 3. Az Ügyfélfiókban tárolt pénzeszközök nem tartoznak semmilyen konkrét megbízási megállapodás hatálya alá, de Ön elfogadja, hogy ez nem jogosítja fel Önt arra a kamatra, amelyet megtarthatunk. További információkért lásd: „Elektronikus alapok”.
 4. Ügyfelenként csak egy ügyfélszámla megengedett, és az ügyfélszámla regisztrációját Önnek személyesen kell végrehajtania. Fenntartjuk a jogot az ügyfélszámlák másolatának lezárására, valamint a duplikált ügyfélszámlákon keresztül tett fogadások érvénytelenítésére. Új vevőfiókot kérhet, ha kapcsolatba lép velünk a következő címen: [Email protected] és megadja az új fiók igénylésének okát. Ha új Ügyfélszámlát nyitnak (amely abszolút mérlegelésünk szerint), a régi Ügyfélszámla bezáródik.
 5. Ha a pénzeszközöket hibásan jóváírják az Ügyfélszámláján, jogosultak vagyunk arra, hogy megfelelő módon módosítsuk. Ha a téteket vagy téteket helytelenül jóváírták, akkor az összes fogadást érvényteleníthetjük, és tetszés szerint visszafordíthatjuk a nyereményeket.
 6. Ha visszavonja az Ügyfélfiókjába hibásan jóváírt pénzeszközöket, kérés esetén vissza kell fizetnie minket, és jogosultak vagyunk a későbbi összegek beszámítására, amelyekkel a velünk eleget tett.
 7. Ha segítségre van szüksége az Ügyfélfiók megnyitásakor, kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.

AZ ÜGYFÉLI INFORMÁCIÓK BEMUTATÁSA ÉS AZ ÜGYFÉLSZÁM HASZNÁLATA

 1. Ügyfélfiók megnyitásakor ki kell választania egy felhasználónevet és jelszót, amelyet az Ügyfélfiókhoz való hozzáféréshez használnak. A jelszavát bármikor megváltoztathatja a SZÁMÍTMÉNY >> >> RÉSZLETESEN
 2. A felhasználónevét és jelszavát biztonságban kell tartani. Ön felelős ennekért. A harmadik felek által e részletekre vonatkozó fogadások és fogadások érvényesek lesznek.
 3. Ön kizárólagos felelőssége annak biztosítása, hogy az Ön által Önnek nyújtott összes információ személyesen kapcsolatban álljon Önnel, pontos és naprakész, és hogy ez továbbra is fennáll, és tranzakciós információk, például betétek vagy visszavonások esetén, hogy az tükrözze a szándékod.
 4. Nem engedélyezheti, hogy bármely más személy (beleértve korlátozás nélkül a szerencsejátékhoz szükséges személyt is) használhassa Ügyfélfiókját, fogadjon el díjat, vagy semmilyen körülmények között nem vehet részt a játékszolgáltatásokban.
 5. Ha úgy gondolja, hogy harmadik fél megszerezte felhasználónevét és / vagy jelszavát, akkor azonnal vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal; [Email protected]
 6. Az Ön adataira vonatkozó adatvédelmi irányelveinkre hivatkozunk

IDŐSÉG ÉS IDŐSÉG ELLENŐRZÉSE

 1. Ha eldönti, hogy elfogadja-e az ügyfélszámlára vonatkozó kérelmet, megadhatjuk az Ön által megadott adatokat a meghatalmazott harmadik feleknek az Ön személyazonosságának és / vagy a kártya adatai megerősítéséhez. Ellenőriznek minden olyan adatot, amelyet nyilvánosságra hozatalukkal vagy magánjellegű adatbázissal nyilvánosságra hoznak, és amely nyilvántartást vezet az ellenőrzésről.
 2. Ön elfogadja, hogy feldolgozhatunk, használhatunk, rögzíthetünk és nyilvánosságra hozhatunk személyes adatait, amelyeket Ön az alkalmazásával kapcsolatban nyújt, és hogy ezeket a személyes adatokat rögzíthetjük velünk vagy azon harmadik felekkel, akiknek közzétettük.
 3. Különösen azt szeretnénk ellenőrizni, hogy milyen információkat ad meg nekünk, amikor az Ügyfélfiókhoz jelentkezik, vagy megpróbál visszavonni, hogy biztosítsa, hogy Ön 18 vagy több, vagy megfeleljen az országban érvényes szerencsejáték korának. Ez különösen akkor alkalmazható, ha azonosítunk egy olyan fizetési módot, amely a szerencsejáték törvényes korhatára alatt álló személyek számára elérhető, és a letét vagy a visszavonás megpróbálja megakadályozni mindaddig, amíg sikeresen befejezzük az ellenőrzési folyamatot.
 4. Megpróbáljuk elektronikus úton elvégezni a hitelesítési eljárásainkat, de ha ezt nem tudjuk megtenni, kérhetjük, hogy adjon meg további okirati bizonyítékokat, és legkésőbb 72 órákon belül meg kell küldeni nekünk a bizonyítékokat. Ez magában foglalhatja Önnek olyan dolgok küldését, mint például az útlevél, a fotó-vezetői engedély, más kormányzati jóváhagyott fényképes igazolvány színes másolata és egy közelmúltbeli közüzemi számla, banki vagy kártya-nyilatkozat másolata, a kártya maszkolt másolata. fizetésre vagy bármilyen más olyan okmányra, amelyet e célból ésszerűen megkövetelünk.
 5. Ön nem tudja megnyitni vagy bizonyos esetekben felhasználni a fiókját, vagy visszavonni a nyereményeit, amíg a hitelesítési folyamatot nem sikerült kielégítően elvégezni mind a személyazonosság, mind a kártya adatai és az életkor tekintetében. Mindenesetre, ha ez nem lehetséges, jogosultak vagyunk felfüggeszteni Ügyfélfiókját, és megakadályozni, hogy szerencsejátékok vagy nyeremények visszavonása, amíg ezek az ellenőrzések kielégítően befejeződtek.
 6. Különösen, ha a korhatár-ellenőrzések végül megmutatják, hogy kiskorúak vagyunk, akkor minden tétet visszaküldünk Önnek, de nem kötelesek nyereményeket fizetni.
 7. Emellett bármikor elvégezhetünk véletlenszerű biztonsági ellenőrzéseket, és elfogadjuk, hogy jogunk van további dokumentáció igénylésére, hogy ellenőrizhessük Önt ebben az összefüggésben.
 8. Biztonsági okokból, valamint a védelem, a telefonhívások, az e-mailek, az SMS-ek és az élő támogató beszélgetések rögzítése és felügyelete rögzíthető és felügyelhető.

PÉNZÜGYI VESZÉLYEK ÉS EGYÉB BIZTONSÁGI ELLENŐRZÉSEK

 1. A pénzmosásra és egyéb kérdésekre vonatkozó alkalmazandó jogszabályok szerint speciális ellenőrzéseket végezhetünk, és fenntartjuk a jogot arra, hogy visszautasítsuk a betétek elfogadását és / vagy nyeremény kifizetését, amíg ezek az ellenőrzések befejeződnek.
 2. Ha a napi limiteket meghaladó összegeket szeretne visszavonni (amelyek részleteit a Súgó részünkben találja), akkor a fizetési csapatunkkal kell kapcsolatba lépnie. Fenntartjuk a jogot, hogy ilyen körülmények között további dokumentációt kérjünk Öntől.
 3. Az Ügyfélfiókba letétbe helyezett pénzeszközöknek olyan forrásból kell származniuk, amely nem kapcsolódik a bűncselekményhez vagy az illegális tevékenységhez. Szükség lehet arra, hogy értesítsük az illetékes hatóságokat, ha tudatában vagyunk az ilyen forrásokból származó betéteknek.

ELEKTRONIKUS ALAPOK

 1. Tartjuk a pénzét az Ügyfélfiókban. Az Ön által rendelkezésre bocsátott törölt alapok összege akkor jelenik meg, amikor bejelentkezik a fiókjába. Ön beleegyezik abba, hogy lehetővé tesszük az ilyen információknak a honlapon (webhelyeken) történő rendelkezésre bocsátását.
 2. Ön elfogadja, hogy az összes kifizetés és kifizetés ezen Ügyfélfiókon keresztül történik. Ügyfélfiókjának pénzügyi frissítése a különböző termékek adatai és az általunk birtokolt tényleges pénzösszegek közötti egyeztetés útján történik, amelyek az Ügyfélfiókjába kerülnek jóváírásra.
 3. Megbízónk kötelessége, hogy tájékoztassuk az ügyfeleket arról, hogy mi történik azokkal a pénzeszközökkel, amelyeket számunkra tartunk az Ön számára, és arról, hogy a fizetésképtelenség esetén milyen mértékben védik az alapokat.

A Vállalati alapoktól külön bankszámlán tartjuk a vállalati alapoktól elkülönített ügyféleszközöket. Ez azt jelenti, hogy lépéseket tettek a fogyasztói források védelme érdekében, de nincs abszolút garancia arra, hogy minden pénzeszközt visszafizetnek.

Ez megfelel a Szerencsejáték-bizottság követelményeinek az ügyfélalapok szétválasztására: Alapvédelem; http://www.gamblingcommission.gov.uk/Consumers/Protection-of-customer-funds.aspx

VISSZAÁLLÍTÁSOK ÉS BIZTONSÁGOK

 1. Bármely utalás az Ügyfélfiókra történő kifizetésekre vagy azok visszavonására utalások a fizetésre és a fizetésre, amelyet a mi fizetési rendszerünk és folyamatunk során időről időre végeztünk.
 2. Számos különböző módszert kínálunk az ügyfélszámláról történő befizetéshez vagy visszavonáshoz. A jelenleg rendelkezésre álló fizetési lehetőségekről és a kapcsolódó díjakról további részletek a Súgó részben találhatók. A letét- és visszavonási limitekkel, a feldolgozási időkkel, a képesítésekkel és a feldolgozási díjakkal kapcsolatos információk itt is megtalálhatók.
 3. Kivéve, ha a visszavonási korlátozások bármikor érvényesek (pl. A bónuszrendszerből származó pénzeszközök vonatkozásában), akkor az ügyfélszámlájáról nem lehet többször, mint heti egyszer, feltéve, hogy minden kifizetést megerősítettek, és eleget tettünk az ellenőrzési eljárásunknak. Ha gyakrabban szeretne visszaváltási kérelmet tenni, tranzakciós díjat lehet alkalmazni a visszaváltás összegének csökkentésével.
 4. Ahol csak lehetséges, a visszavont összegeket mindig visszafizetik a betét eredetére, kivéve, ha tilos vagy nem tudjuk ezt megtenni, ebben az esetben a visszavonását alternatív módszerrel fogják feldolgozni. Ilyen esetekben fenntartjuk magunknak a jogot, hogy további ellenőrzéseket végezzünk biztonsági célokra, és adott esetben díjat számítsunk fel.
 5. Nem engedélyezzük a pénzeszközök átutalását az Ügyfelek között.
 6. Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy egyes hitelkártya-társaságok a szerencsejáték-tranzakciókat „készpénzként” sorolják fel, és a fizetés időpontjától kezdve rögzített és / vagy kamatdíjat számolhatnak fel.
 7. Ha többszöri betéteket és visszavonásokat hajt végre anélkül, hogy a játékterméken megfelelő arányban játszanánk (ésszerű mérlegelési jogkörünk alapján határozzuk meg), fenntartjuk a jogot, hogy a kapcsolódó banki díjakat az Ügyfélfiók számlázásával terheljük.
 8. A banki átutalások a bankszámlákra és a bankszámlákra (betétek és visszavásárlások) vonzza a bankköltségeket, amelyek az átutalt összegtől függően változhatnak, és az Ügyfélnek meg kell felelnie.
 9. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy minden olyan pénznemváltás után ésszerű jutalékot számítsunk fel, ahol az ésszerű véleményünk szerint a Játékok Termék megfelelő szintje nem fordult elő úgy, hogy az Ügyfél az árfolyam-ingadozásokat visszaéljen. Valutaárfolyamunkat a www.xe.com által megadott napi árfolyam alapján számítjuk ki.
 10. Hitelszámlákat nem működtetünk.

A mobiltelefonszámlájával végzett befizetésekre az alábbi szabályok vonatkoznak:

 1. Legfeljebb napi 30-os befizetés érhető el mobil számlázáson keresztül, vagy más, a mobilhálózat vagy a szabályozó testület által fizetett korlátozás által meghatározott korlátozás.
 2. Ha a mobilhálózat-üzemeltető figyelmeztet a nem fizetésre, a visszaélésre, vagy ha az üzemeltetője visszatartja a fizetést, vagy gyanítunk a fentiekben felsorolt ​​műveletek valamelyikére, felfüggeszthetjük vagy megszüntethetjük fiókját, és minden nyeremény elvész.
 3. A sikeres befizetés befejezése után SMS-t kapunk, amely megerősíti a letétet. Kérjük, tartsa meg a tranzakcióról szóló értesítés egy példányát.

A DORMANT ÉS A KIEGÉSZÍTŐ ÜGYFÉLSZÁMOK

 1. Ha még nem jelentkezett be az Ügyfélfiókjába, vagy egyébként nem érte el vagy nem használja azt folyamatosan három naptári hónapig, akkor Ügyfélfiókját nyugvónak vagy inaktívnak kell tekinteni. Hasonlóképpen, ha felfüggesztettük az Ügyfélszámládat a Számla felfüggesztése és lezárása című szakaszban megadott okok miatt, akkor azt nyugvónak vagy inaktívnak kell tekinteni.
 2. Bármely, nyugvónak vagy inaktívnak tekintett Ügyfélfiókot az alkalmazandó törvények vagy rendeletek szerint kell kezelni.

A KÖVETKEZŐ TÁMOGATÁSA ÉS ZÁRÁSA

 1. Bizonyos körülmények között szükség lehet a Fiók felfüggesztésére vagy az Ügyfélfiókban lévő pénzhez való hozzáférésre, ami azt jelenti, hogy a pénzeszközök átmenetileg nem érhetők el, hogy felhasználhassák vagy visszavonhassák.
 2. A Számla vagy a benne lévő pénzhez való hozzáférés több okból is felfüggeszthető, többek között abban az esetben, ha okunk van azt feltételezni, hogy a fiókja biztonságát megsértették, vagy fiókját jogellenes tevékenység vagy csalás céljára használják (beleértve a pénzt pénzmosás), vagy ha visszafizetés történt az Ön számláján, vagy ha van okunk azt hinni, hogy részt vesz az összejátszásban vagy bármilyen csalásban, vagy ha 18 alatt vagy olyan joghatóságban (vagy joghatósági állampolgárságban) van, amely a szolgáltatás nyújtását teszi lehetővé. a Játékok Termékek az Ön számára, vagy azok használata jogellenes.
 3. Megpróbálunk minden vizsgálatot elvégezni és a felfüggesztés okát a lehető leghamarabb kezelni bármilyen jogi vagy szabályozási kötelezettséggel összefüggésben, amit megtehetünk, de addig, amíg ez meg nem történik, folytathatjuk a felfüggesztést, vagy választhatunk, hogy bezárjuk a fiókot a mi belátása szerint. A felfüggesztést bármikor elhelyezhetjük, vagy bármikor bezárhatjuk az Ügyfélfiókunkat (amint azt saját belátása szerint meghatározhatjuk).
 4. Ha felfüggesztjük az Ügyfélfiókot vagy hozzáférést biztosítunk a benne lévő pénzeszközökhöz, akkor megszüntetjük a korlátozásokat, ha panaszt teszünk, és ésszerű bizonyítékot adunk nekünk aggodalmainkkal kapcsolatban. Ezt a bizonyítékot legkésőbb a felfüggesztés időpontjától számított három (3) hónapon belül be kell nyújtania. A panasz benyújtásának eljárását az alábbi panaszok és viták című szakasz tartalmazza.
 5. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor bezárjuk az Ügyfélfiókot. Mielőtt ezt megtennénk, megfelelő értesítést adunk Önnek, kivéve, ha a körülmények megkövetelik, hogy ezt jogilag vagy gyakorlatilag nem tudjuk megtenni.
 6. Önnek jogában áll bármikor bezárni egy Ügyfélfiókot, feltéve, hogy fiókja nem mutat egyensúlyt a számunkra. Kérjük, jelezze szándékát, hogy bezárja az Ügyfélfiókot az ügyfélszolgálati csapatunkkal. Ebben az esetben az Ön által meghatározott fizetési mód szerint küldjük el az Ügyfélfiókjához tartozó hitelösszeget.
 7. Ön elfogadja, hogy a letétbe helyezett pénzeszközök visszafizetését a jelen Szerződési Feltételek megsértésének kell tekinteni, és jogosult arra, hogy felfüggessze vagy zárja be Ügyfélfiókját, és megszüntesse a kapcsolatot veled. Ilyen esetekben fenntartjuk a jogot arra, hogy a számlán (beleértve a nyereményeket is) fennmaradó egyenleget a visszafizetési felelősség ellensúlyozására fenntartsuk.
 8. Ha bármilyen oknál fogva elveszíti az Ügyfélfiókban lévő pénzeszközökre vonatkozó jogát (pl. Bűncselekmény miatt), a pénzeszközöket az alkalmazandó törvényekkel vagy rendeletekkel összhangban kezelik.
 9. Tudomásul kell vennie, hogy ezek a rendelkezések kiegészítik bármely más, az adott játéktermékkel kapcsolatos rendelkezéseket (pl. Termékspecifikus feltételek vagy játék- vagy házszabályok), és hogy ha konfliktusok vannak, akkor a legszűkebb szabályok érvényesek.

FOGLALKOZÁSI KORLÁK ÉS KIVÁLASZTÁS

 1. Amikor először befizetsz bennünket, és azt követően bármikor, akkor jogosult letétet vagy más limitet (pl. Tét / tét / asztal / veszteség) beállítani. Ezek a létesítmények elérhetők a felelősségteljes szerencsejáték-politikánknak megfelelően, és követnie kell az ott ismertetett eljárásokat. Az ügyfeleknek különös figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy a korlátok beállítása után ki kell jelentkezniük, és be kell jelentkezniük, hogy biztosak legyenek a korlátozások aktiválása.
 2. Minden ésszerű óvintézkedést megteszünk annak érdekében, hogy az Ön által beállított korlátok betartva legyenek, de mi nem vállalunk felelősséget az Ön számára, ha megkerüljük az eljárásainkat (pl. Töltse fel fiókját a korlátot meghaladó összegekkel).
 3. Míg a legtöbb ügyfél élvezheti szerencsejátékát, nagyon kis számú Ügyfél számára a szerencsejáték megszűnik a szórakozás. Azon ügyfelek számára, akik szerencsejátékukat korlátozzák, önálló kizárási lehetőséget biztosítunk. A felelősségteljes szerencsejáték-politikánkra is utalunk, amely kiemeli, hogy milyen komolyan vesszük ezt a problémát és az általunk nyújtott segítséget.
 4. Az önkizárás olyan hivatalos folyamat, amelynek során megszüntetjük, hogy az Ön igényei szerint az 6 hónapoktól kezdve véglegesen, az Ön ügyfélszolgálati fiókjával rendelkezzünk. Előfordulhat, hogy rövid időre szünetet szeretne venni a szerencsejátékról, amely esetben az 1 hét és az 3 hónapok közötti rövid kizárási (ideiglenes önkizárás vagy „időtúllépés”) időszakot választhatja. Bármely kizárási időszak alatt nem fogadhatunk el semmilyen betétet vagy fogadást / tétet, és nem engedhetjük meg, hogy hozzáférjünk Játéktermékeinkhez.
 5. Az ideiglenes önkizárási időszak lejártát követően kapcsolatba léphet velünk, és kérheti, hogy újra megnyitjuk Ügyfélfiókját, amelyet mi megítélésünk szerint tehetünk. Ilyen kérés esetén, ha újra megnyitjuk fiókját, egy 1-napos lejárati időszakot biztosítunk Önnek, mielőtt ismét hozzáférné a játékszolgáltatásokat, amelyek során úgy dönthet, hogy megtartja a kizárást. A lejárati idő után kapcsolatba kell lépnie az Ügyfélszolgálattal, és ismételten kérnie kell a kizárását, vagy újra kell nyitnia a fiókját, amit megtehetünk saját belátása szerint.
 6. Ha véglegesen kizárja magát, bezárjuk az Ügyfélfiókot, és visszafizetjük az összes egyenleget, és eltávolítjuk Önt a levelezőlistáinkból. Miután véglegesen kizárta magát, nem tudjuk visszavonni ezt a folyamatot az önkizárás időpontjától számított legalább 6 hónapra, és előfordulhat, hogy nem alkalmazza az új ügyfélszámla megnyitását.
 7. Ha úgy dönt, hogy ideiglenesen önállóan kizárja az „Időkorlát” eszközt egy 12 hónapos vagy annál hosszabb időszakra, bezárjuk az Ügyfélfiókot, és visszafizetjük Önnek az egyenleget, és eltávolítjuk Önt a levelezőlistáinkból. Miután önmagát kizárta, nem változtathatjuk meg ezt a folyamatot az önkizárás időpontjától számított legalább 6 hónapig, és nem alkalmazhat új ügyfélszámla megnyitását.
 8. Játékos korlátjaink vagy önkizáró létesítményünk használatához be kell jelentkezned az Ügyfélfiókodba. A kérelmet a kézhezvételtől fogva fogjuk végrehajtani, és e-mailben, külső e-mail fiókodon megerősítjük, ha a kizárást a helyére helyezzük. Minden ésszerű erőfeszítést megteszünk az önkizárási kérelmek betartásának biztosítására.
 9. Szoftverek elérhetőek különböző szervezetektől, hogy segítsenek önmagában. További tanácsokat és információkat találhat a felelős szerencsejátékról és a kiskorúak és a sérülékeny emberek védelméről: www.gambleaware.co.uk és www.gamcare.com
 10. Ha ésszerű ellenőrzéseket és biztosítékokat hajtott végre annak biztosítására, hogy Ön önmagában kizárva ne férhessen hozzá a webhelyeinkhez, és nem kap bennünket a szerencsejátékokról szóló marketing anyagot, akkor nem tehetünk felelősséget Önnel vagy harmadik féllel szemben, ha továbbra is folytathatja játszani a weboldalakon, vagy ha véletlenül bármilyen marketinganyagot küld neked. Azt is meg kell jegyeznünk, hogy a játékszolgáltatásokból történő önkizárás nem zárja ki Önt más hasonló szolgáltatásoktól, és lépéseket kell tennie azért, hogy kizárja azokat. Nem vagyunk felelősek abban az esetben, ha továbbra is máshol játszol (akár bármelyik másik webhelyén vagy helyiségében).
 11. Lehet, hogy jogszerűen köteles értesíteni a Szerencsejáték Bizottságot az állandó önkizárási kérelmekről. Ezek a kérések megkövetelhetik, hogy közzétesszük a nevét, e-mailjét és a megfelelő kapcsolattartási információkat.
 12. A regisztrációs adatok megváltoztatásával kapcsolatos bármely intézkedést vagy egy új Ügyfélfiók megnyitását lényegében ugyanazokkal az információkkal fogjuk tekinteni, de a regisztrációs űrlapon más módon, a kizárás megkerülésének megakadályozására történő bevitelével véglegesen a Játékszolgáltatásokhoz.
 13. Minden szerencsejáték során bármikor, függetlenül attól, hogy az önkizárás bármely időszakában van-e (önmagunktól vagy más üzemeltetőtől), javasoljuk, hogy sürgős szakmai segítséget kérjen, ha bármilyen módon kényelmetlen a szerencsejátékoddal.

A BETS VAGY VAGY TÖRTÉNŐK BEÁLLÍTÁSA

 1. Egy vagy több Játéktermék használatával fogadhat vagy fogadhat az Ügyfélfiókba letétbe helyezett összegig. Hitelszámlákat nem működtetünk.
 2. Ön köteles ellenőrizni, hogy a tét vagy fogadási utasítások helyesek-e, mielőtt a fogadást vagy a fogadást megerősítenék. Az Ön felelőssége annak biztosítása, hogy az Ön által megadott tét vagy fogadások tükrözzék szándékaikat, és nem vállalunk felelősséget az esetleges hibákért.
 3. Ha egy tétet kínál Önnek és elfogad egy játékterméken, akkor a megfelelő összeget az Ügyfélfiókja terheli.
 4. Ha bármiféle nézeteltérés merül fel a játéktermékre vonatkozó fogadások vagy fogadások részleteit illetően, vagy bármely tét vagy fogadás eredménye, az elektronikus nyilvántartásunk (amely a szabályozott és ellenőrzött műszaki létesítmények részét képezi) érvényesül.
 5. Egyes harmadik féltől származó játékszolgáltatók nem nyújtanak teljes körű információt az egyes tranzakciók fogadási adatairól, és csak az összefoglaló információk állnak rendelkezésre. Ha kérdése van a fogadási tranzakciókkal kapcsolatban, és további információkat kér a harmadik féltől származó játékhoz, kérjük, lépjen kapcsolatba a játékosok támogatásával.
 6. Ha az ügyfél úgy dönt, hogy mechanikus eszközt vagy szoftvert alkalmaz a nevükben játszani, a vezetés fenntartja magának a jogot, hogy a fiókot figyelmeztetés nélkül bezárja.

Érvényes béták és fogók

 1. A Játékszolgáltatások bármely részén elhelyezett ajánlat vagy egyéb információ nem ajánlat, hanem egy meghívás az Ügyfelek számára, hogy fogadási vagy fogadási tranzakciót nyújtsanak be az elfogadáshoz. A fogadást vagy fogadást csak az elfogadás elektronikus megerősítése után érvényesnek kell tekinteni. Csak akkor jön be szervereinkbe. Ezt az elfogadást egy kéz- vagy játékazonosító szám vagy más tranzakciós vagy játék-hivatkozás generálja.
 2. Ön egyetért azzal, hogy a játékszolgáltatásunk nyilvántartásai a végleges jogosultságok az Ön által elhelyezett fogadások és tétek érvényességének és feltételeinek meghatározásakor, valamint azoknak a körülményeknek a meghatározásakor, amelyekben a tétet beterjesztették.
 3. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy megtagadják az általunk felajánlott tét vagy fogadások egy részét vagy részét, érvénytelenítjük az elfogadott tétet vagy fogadást, és elutasítsuk az elutasítást bármilyen okból, ami indokolja az elutasítást vagy visszatartást, mint például (de nem csak), ha van okunk hinni :
  1. Ön a lakóhely szerinti országban a szerencsejáték törvényes korhatára alatt van;
  2. Ön minden olyan tevékenységben részt vesz, amely a mi mérlegelésünk szerint illegális vagy elfogadhatatlan, beleértve a csalást, a pénzmosást, az összejátszást, a bónuszok visszaélését, a mérkőzések szerelését vagy a csalást;
  3. Ön olyan joghatóság (vagy joghatósági állampolgár), aki bármilyen játékterméket nyújt Önnek, vagy jogellenesen használja.
 4. Kötelezettségünk szerint csak a nyereményeket kell kifizetnünk, amelyeket valóban elnyertünk a jelen Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően. Minden nyeremény az Ügyfélfiókhoz kerül jóváírásra.
 5. Ha a játék hálózati megszakítása, a játékhiba vagy más játékhiba megszakítását okozó játékhiba miatt a játék megszakad, a játékos kezdeti fogadása visszatérítésre kerül. A játék meghibásodása érvényteleníti az összes fizetést és lejátszást.

SZÁMÍTÓGÉPEK ÉS RANDOM SZÁMÍTÓ SZOFTVER

 1. Ön teljes mértékben elfogadja, hogy a játékszolgáltatások és azokkal való interakció a számítógépes rendszerek és hálózatok, beleértve a kommunikációs médiát is, kielégítő működésétől függ, és hogy ez a művelet nem garantáltan elérhető vagy pontos vagy mindig kielégítő.
 2. Ön is elfogadja, hogy minden utasítást és választ küld az Ön és a mi és / vagy harmadik felek között az interneten vagy más összekötő médián keresztül, amelyen sem Ön, sem mi nincs irányítása, és hogy semmilyen módon nem fogadjuk el a hibás működés vagy a nem megfelelőség kockázatát a csatlakozó médiumok.
 3. Minden ésszerű erőfeszítést megteszünk saját rendszereink meghibásodásának vagy meghibásodásának kezelésére, és tisztességes bánásmódra ebben a tekintetben, és az ilyen események néhány következménye (különösen a megszakított játék tekintetében) a Termékspecifikus Általános Szerződési Feltételekben szerepel. vagy a vonatkozó Házszabályok vagy Játékszabályok.
 4. Nyilvántartásunknak bizonyítéknak kell lennie mindegyik ügyletünkkel kapcsolatban, mind a természetükkel, mind az értékükkel kapcsolatban.
 5. Teljesen elfogadja és elfogadja, hogy a véletlenszám-generátor szoftver határozza meg a fogadások vagy fogadások eredményét a Játéktermékeken (kivéve a peer to peer játékokat), és hogy az ilyen szoftverek nyilvántartása minden tekintetben végleges és meggyőző.
 6. Bármely Ügyfélszoftver, amelyet Ön vagy az Ön által letöltött, hogy lehetővé tegye vagy megkönnyítse a játéktermékkel való kapcsolatot, a játékszolgáltatásnak tekintendő bemeneti szoftvernek, és az általa szolgáltatott információ az Ön számára kötelező.

BIZTONSÁG ÉS SZABADSÁG

 1. Ön egyetért azzal, hogy mindkét fél számára fontos a biztonság. A biztonsági ellenőrzéseken túlmenően minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy megvédjük műveleteink és az Ön és velünk való kommunikáció biztonságát, beleértve a biztonságos technológiák használatát az Ügyfelek általunk benyújtott információk védelmére.
 2. Minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy saját rendszerünkben fenntartsuk a szolgáltatás-megtagadást gátló (DOS) és az anti-elosztott-denial-of-service (DDOS) védelmet, a vírusellenes és más technológiai eszközöket és folyamatokat, amelyek biztosítják a hozzáférést rendszerünk és a benne lévő információk a rosszindulatú támadások ellen.
 3. Adatait az Adatvédelmi Szabályzatunknak megfelelően kezeljük, amely leírja, hogyan kezeljük és védjük személyes adatainkat, valamint a vonatkozó Adatvédelmi törvényeket és szabályozásokat.
 4. Ön tudomásul veszi, hogy jogosultak vagyunk megosztani vagy megkövetelni személyes adatainak megosztását a szabályozókkal és a felhatalmazott szervekkel, ahogy azt a működésünket érintő rendeletek előírják, valamint a bűnüldöző hatóságokkal a csalás vagy pénzmosás vagy más jogellenes cselekmény kivizsgálása céljából .

ADATVÉDELEM ÉS SZEMÉLYES ADATOK

Annak biztosítása érdekében, hogy a hitel-, betéti- vagy díjkártyája nem kerül felhasználásra az Ön beleegyezése nélkül, a megrendelési folyamat során az Ön által megadott megfelelő nevet, címet és egyéb személyes adatokat hitelesítjük a megfelelő harmadik fél adatbázisai ellen. Ha elfogadja ezeket a feltételeket, elfogadja az ilyen ellenőrzéseket. Ezen ellenőrzések során az Ön által megadott személyes adatokat közzéteszhetik egy bejegyzett hitelminősítő ügynökségnek, amely nyilvántartást vezethet az információkról. Biztos lehet benne, hogy ez csak az Ön személyazonosságának megerősítésére szolgál, hogy a hitelellenőrzést nem végezték el, és hogy a hitelminősítése nem változik. Az Ön által megadott összes információt biztonságosan és szigorúan kezelik az 1998 adatvédelmi törvénynek megfelelően.

CSALÁS, KÖVETKEZTETÉS, FOGLALKOZÓ BEVÉTEL ÉS FOGLALKOZTATÓ TEVÉKENYSÉG

 1. Talán okunk van arra, hogy gyanakodjunk abban, hogy csalárd, helytelen, összejátszó, félrevezető, rögzítő, manipulatív, csaló vagy más elfogadhatatlan tevékenységet folytatott (jogellenes vagy nem törvényes) a játékszolgáltatáshoz való hozzáféréshez vagy annak használatához. Ilyen tevékenység lehet (de nem kizárólag);
  1. hogy bármelyik szoftver termékkel kapcsolatos módszert vagy technikát vagy hardvereszközt használt vagy próbált használni bármely játéktermékben való részvételhez vagy bármely játék vagy más rendszerünk manipulálásához;
  2. hogy bevezette vagy próbálta bevezetni bármely vírust vagy más káros vagy rosszindulatú alkalmazást vagy anyagot rendszerünkbe;
  3. hogy bevezette vagy megpróbálta bevezetni bármilyen rágalmazó, obszcén, bántalmazó vagy jogellenes anyagot rendszerünkbe;
  4. hogy összejátszottál vagy megpróbálta összeütközni egy másik játékkal vagy egy másik felhasználóval;
  5. hogy részt vett egy olyan cselekményben, amely szándékosan pénzt veszít egy másik játékosnak (például a chip-dömping);
  6. hogy bántalmazott vagy bántalmazott minket bónusz ajánlatot vagy promóciót, amelyet kínálunk;
  7. hogy helytelen adatokat adott meg;
 2. Ha bármilyen gyanúnk van, jogosultak vagyunk arra, hogy olyan lépéseket tegyünk, amelyeket megfelelőnek tartunk, korlátozás nélkül;
  1. azonnal letiltja Önt bármely játéktermék eléréséről;
  2. az Ügyfélfiók lezárása;
  3. az Ügyfélfiók felfüggesztése;
  4. az Ügyfélfiók összes pénzének lefoglalása; és
  5. minden olyan fogadást vagy tétet érvénytelenítünk, amelyet Önnek úgy tűnt, hogy ilyen tevékenységet végeztek.
 3. Fenntartjuk a jogot, hogy a lehető legszélesebb körű polgári és büntetőjogi szankciókat kérjünk a csalással érintett bármely ügyfél ellen, és adott esetben értesítsük az érintett szabályozó vagy bűnüldöző hatóságokat. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy megtagadják a fizetést bármely olyan ügyfélnek, ahol csalás áll fenn vagy gyanítható.
 4. Ön kártalanít és köteles fizetni nekünk az összes olyan költséget, díjat vagy veszteséget, amelyet az általunk felmerült (beleértve a közvetlen, közvetett vagy következményes veszteségeket, a nyereségvesztést és a hírnévveszteséget) közvetlenül vagy közvetve, a követelés alapján. csalárd, helytelen, összejátszó, félrevezető, rögzítő, manipulatív, csaló vagy más elfogadhatatlan tevékenység (jogellenes vagy nem törvényes).

BONUSZOK ÉS PROMÓCIÓS KIADÁSOK

 1. Ön tudomásul veszi, hogy amikor regisztrálsz a Játékszolgáltatásokra, kérjük, jelezze a regisztrációs űrlapon, hogy Ön beleegyezik-e ahhoz, hogy marketing szakirodalmat vagy információkat kapjon tőlünk, partnereinktől vagy kiválasztott harmadik felektől.
 2. Előfordulhat, hogy időről időre felajánlunk vagy odaítélhetünk ingyenes vagy bónusz összegeket, amelyeket jóváírunk az Ügyfélfiókba. A bónuszokat csak a bónusz felajánlásakor vagy odaítélésekor megadott Játéktermékekkel együtt lehet használni. A bónusz használata a vonatkozó bónuszajánlat, illetve az adott ajánlatban vagy díjban szereplő bónuszkibocsátási korlátozások, illetve a promóciós feltételek további feltételeinek megfelelően történik.
 3. Adatvédelmi szabályzatunk és az alkalmazandó adatvédelmi törvények rendelkezéseinek megfelelően fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bizonyos promóciókat küldjön Önnek. A promóciós ajánlatok sajátos feltételeket tartalmazhatnak, és csak az ilyen promóció vonatkozó feltételeinek megfelelően állnak rendelkezésre.
 4. A bónuszajánlatok és promóciós ajánlatok (kivéve, ha az általánosan elérhetőek) csak a címzettnek vagy a személycsoportnak szólnak, és nem ruházhatók át. Ha Ön nem a címzett, vagy nem szerepel a tervezett kategóriában, akkor az ajánlat nem fogadható el.
 5. Ahol az Ügyfél kezdeti befizetését egy Számlához ajánljuk, ez a megfelelő pénz az adott Játékterméken történő készpénzes játék után kapható, és az Ügyfélfiókba kerül a promóció feltételeinek megfelelően. Ügyfélenként csak egy kezdeti befizetett befizetés lesz.
 6. Elfogadja, hogy Ön felelős annak biztosításáért, hogy az Ön által érdekelt bónusz ajánlat vagy promóció még mindig rendelkezésre álljon (ha csak egy adott időszakban áll rendelkezésre), hogy Ön jogosult rá, és hogy megértse a rá vonatkozó feltételeket.
 7. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk a bónusz vagy promóciós ajánlatban való részvétel számát. Kivéve, ha az ajánlatban kifejezetten kifejezetten szerepel, a bónuszok és a promóciós ajánlatok egy személyre, családra, háztartási címre, e-mail címre, hitelkártyaszámra és más közös környezetre (testvériség, egyetem, könyvtárak stb.) Egy számlára korlátozódnak. A többszörös részvétel engedélyezése esetén fenntartjuk magunknak a jogot, hogy saját belátása szerint korlátozzuk a részesedések számát.
 8. A bónuszok vagy promóciós ajánlatok résztvevőinek személyazonosságát olyan kritériumok alapján határozzuk meg, amelyeket saját belátása szerint választhatunk ki, mint például az alábbiak bármelyike ​​vagy bármely kombinációja: név, cím, e-mail cím, hitel / díj / terhelési szám , IP-cím és egyéb azonosítási formák.
 9. Hacsak az alkalmazandó feltételek kifejezetten másként nem rendelkeznek, a bónuszok és promóciós ajánlatok nem használhatók más bónusz- vagy promóciós rendszerekkel együtt.
 10. Ha a bónuszok vagy a promóciós összegek kifizetésére vagy kifizetésére kerül sor, a kitöltési követelményeket vagy a készpénz-korlátozásokat teljesíteni kell. Bármely bónusz- vagy promóciós összeg felhasználása vagy visszavonása csak akkor lehetséges, ha betartják az alkalmazandó feltételeket, beleértve korlátozás nélkül a selejtezőket vagy korlátozásokat.
 11. Minden készpénzkifizetés feldolgozás előtt ellenőrizhető, és fenntartjuk a jogot a bónuszok vagy nyeremények visszafizetésére, ha a kifizetés nem végez auditokat.
 12. A ingyenes bónusz alapok a játékosok számára a játékidő kiegészítésének eszközeként kerülnek kibocsátásra, és nem célja a készpénzbetétek és a tétek cseréje. Bónuszszerkezetünk manipulálása az új készpénzbetétek kizárása és a folyamatos visszaváltás megkönnyítése érdekében a szándék visszaélésnek minősül. Azok a játékosok, akik ezt a viselkedést mutatják, bónusz jogosultságokkal rendelkezhetnek a menedzsment mérlegelésével.

LICENCSZERZŐDÉS ÉS INTELEKTUÁLIS TULAJDONSÁG

 1. A játékszolgáltatások és a játéktermékek magukban foglalják az általunk birtokolt vagy licencelt Ügyfélszoftvereket, amelyeket az általunk szállított vagy az általunk rendelkezésre bocsátott forrásokból letölthetünk a Játékszolgáltatások és Játékok Termékek bármely részéhez való felhasználásra, és tartalmazhatnak minden védjegyet is. kereskedelmi nevek, domainnevek, logók, képek, design, grafikák, fényképek, animációk, videók, zene, hang, szöveg és egyéb tartalom (amelyek mindegyike együtt szerepel a „Parlay Games IPR” néven)
 2. Ön tudomásul veszi, hogy a Parlay Games szellemi tulajdonjogának minden tulajdonjogának és minden szerzői és egyéb szellemi tulajdonjogának tulajdonosa vagy mi vagy a licencadóink tulajdonában állnak, és nincs joga vagy más érdeke ilyen tárgyakban, kivéve a kifejezetten a Feltételekben meghatározottakat.
 3. Személyes, nem kizárólagos, nem átruházható és nem átruházható licencet kap a Parlay Games szellemi tulajdonjogának kizárólag a játékszolgáltatások és játékok termékek eléréséhez és használatához, és semmilyen más célra.
 4. Nem engedélyezheti, nem ruházhatja át, illetve nem ruházhatja át az Ön számára kiadott engedélyt, sem az ilyen licenc vagy a Parlay Games IPR egészének vagy bármely részének bérletét vagy bérbeadását, vagy annak részét.
 5. Bármilyen ügyfélszoftvert használhat a számítógépen, amelyen a használat idején Ön az elsődleges felhasználó.
 6. A weboldalakon semmilyen módon nem ruházhatja át, nem másolhatja, nem reprodukálhatja, terjesztheti, felhasználhatja vagy más módon felhasználhatja az anyagot, kivéve, ha azt a számítógép képernyőjén megjeleníti, és annak tartalmát megtekintheti.
 7. Ön nem engedélyezheti a weboldalak összekapcsolását más weboldalakkal.
 8. Bármely Parlay Games szellemi tulajdonjogával kapcsolatban:
  1. fordítsa meg a mérnököt, dekompilálja, szüntesse meg, módosítsa, fordítsa le, próbálja meg felfedezni a forráskódot, vagy hozzon létre olyan származékos munkákat;
  2. megsérti a szerzői jogot vagy más szellemi tulajdonjogot vagy tulajdonjogot bármelyikében, függetlenül attól, hogy jogosulatlan másolás vagy terjesztés vagy más módon szigorúan tilos, és Ön elfogadja, hogy ha ezt teszik, jogunk van arra, hogy polgári vagy büntetőeljárást indítsunk Ön ellen, mint mi megfelelőnek.
 9. A weboldalakról származó információkat és azok letöltését és nyomtatását csak személyes használatra használhatja. A letöltött anyagok vagy az Ügyfélszoftver semmilyen joga, jogcíme vagy érdekeltsége nem kerül letöltésre, és Ön kifejezetten tiltja az ilyen anyagok bármilyen kereskedelmi célú használatát, kivéve, ha erről előzetesen írásban megállapodtak.

FELELŐSSÉG

 1. Ezekben a Feltételekben és különösen ebben a szakaszban semmi sem működik úgy, hogy kizárja vagy korlátozza felelősségünket a gondatlanságunk okozta halál vagy személyi sérülés miatt.
 2. Ön elfogadja, hogy a Játékszolgáltatások, a Játékok Termékek, az összes Weboldal és bármely Ügyfélszoftver elérhetővé válik, vagy bármilyen „hiba” vagy „hiányosság”, illetve bármilyen megjelenítés, garancia, feltétel vagy garancia hiányában, illetve kifejezetten vagy közvetetten (beleértve korlátozás nélkül kizárja a törvény által megengedett legteljesebb mértékben a pontosság, a teljesség, a megszakítás nélküli ellátás, a minőség, az értékesíthetőség, az adott célra való alkalmasság vagy a jogsértés nélküli bármilyen implicit garanciát.
 3. Semmilyen körülmények között (beleértve korlátozás nélkül, szerződéses, gondatlanság vagy egyéb kártérítés) sem vagyunk szoftvergyártóink vagy licencszolgáltatóink felelősek a sérülésért, veszteségért, követelésért, adatvesztésért, bevételkiesésért, nyereségvesztésért vagy veszteségért lehetőség, vagyoni kár, vagyoni kár, általános kár vagy bármilyen közvetlen, közvetett, különleges, véletlen, következményes, példaértékű vagy büntető kártérítés, amely a hozzáférésedhez vagy annak eléréséhez vagy eléréséhez kapcsolódóan vagy azzal kapcsolatban merül fel. vagy használat, a játékszolgáltatások, a játéktermékek, bármely weboldal és bármely kliensszoftver, vagy azok bármely eleme, még akkor is, ha az ilyen károk vagy veszteségek lehetőségéről értesítettük vagy tudtuk, vagy hogy az ilyen veszteség előrelátható volt. Ön vállalja, hogy kártalanít minket és szoftverszolgáltatóinkat és engedélyezőinket az ilyen ügyekkel kapcsolatos igények ellen.
 4. Ha a játékod valamilyen oknál fogva megszakadt, az ilyen esemény következményeit a Termékjellemzők, a Házirend vagy a vonatkozó Játéktermékekre vonatkozó Játékszabályok szerint kezeljük.
 5. Ön kifejezetten elismeri, elfogadja és elfogadja, hogy miért nem vagyunk felelősek az alábbiakért:
  1. bármely más Ügyfél becsületes, sértő vagy illegális magatartása, vagy bármi más, ami megtévesztő, pontatlan, rágalmazó, fenyegető, obszcén vagy egyéb módon illegális, attól függetlenül, hogy egy másik Ügyféltől származik, vagy más módon;
  2. bármilyen veszteség, amely az Ön Ügyfélszámlájának használatával, visszaélésével vagy visszaélésével vagy bármely termékünkkel és szolgáltatásunkkal, valamint a megfelelő weboldalakkal kapcsolatos;
  3. az interneten vagy más összekötő médiákon keresztül az általunk vagy tőlünk vagy a weboldalunkról vagy weboldalunkról származó információk továbbításából eredő veszteségek;
  4. minden technikai hiba, rendszer meghibásodás, hiba, késedelem, megszakítás, manipulált vagy nem megfelelő adatátvitel, az adat- vagy kommunikációs vonalak meghibásodása (beleértve az interaktív televízió visszatérési útvonalának képességét befolyásoló hibákat), elosztott szolgáltatásmegtagadás támadások, vírusok vagy bármely más, a termékeink és szolgáltatásainkhoz való hozzáférésedhez vagy azok használatához kapcsolódó technológiai események;
  5. a honlapokon feltüntetett információszolgáltatások pontossága, teljessége vagy pénzneme;
  6. minden olyan kudarc, hogy nem tartjuk be az önálló kirekesztési politikákat, amelyek időnként fennállhatnak; vagy
  7. minden olyan kudarc, hogy mi nem lépünk kapcsolatba veled, ahol aggodalmaink lehetnek az Ön tevékenységeivel kapcsolatban.
 6. Elfogadja, hogy nem támogatjuk a tartalmat, és nem vállalunk felelősséget a harmadik felek hirdetései, marketingjei, linkjei vagy egyéb jelenléte miatt a tartalmakért vagy információkért. Különösen nem vagyunk felelősek.
 7. Egyetért azzal, hogy mentesek vagyunk a harmadik felek által a Weboldalak használatával kapcsolatos bármely követelésről vagy igényről, beleértve az ésszerű jogi díjakat is, beleértve a Felhasználási Feltételek, az alkalmazandó jogszabályok vagy más személyek vagy szervezetek jogainak megsértését is .
 8. Ön egyetért azzal, hogy a jelen szerződés alapján maximális felelősségünk, minden olyan esetben, amikor a nyeremények vagy más pénzösszegek kifizetése a Számládból származik, az 2,000 (vagy az alternatív pénznem egyenértéke).
 9. Elfogadja, hogy nem vagyunk felelősek abban, hogy betartjuk azt a tényt, hogy jogilag kötelezhető a számlavezetés és a kifizetések kifizetése az illetékes adóhatóságok számára a játékszolgáltatások vagy a játéktermékek használatával vagy azokhoz való hozzáféréssel kapcsolatban, beleértve különösen az alábbiakat: bármelyik nyereményét, és hogy ez továbbra is a felelőssége.
 10. Ön elfogadja, hogy semmilyen ok, vagy egyéb jog vagy követelés nem áll fenn a Játéktermékek szoftverfejlesztőjével bármilyen olyan ügyben, okban vagy dologban, amely a Játéktermékekben való részvételével jár.

FELTÉTELEK ÉS VÁLASZOK

 1. A „panasz” alatt olyan panaszt értünk, amely magatartásunk bármely aspektusával kapcsolatban van velünk kapcsolatban, és a „vita” alatt olyan panaszt értünk, amely nem oldódik meg a panaszkezelési eljárásban, vagy olyan nézeteltérés, amely az eredményekkel kapcsolatos. szerencsejáték-tranzakció egy játékterméken.
 2. Ha panasza van, először forduljon az ügyfélszolgálati csapathoz. A panaszokat a lehető legrövidebb időn belül kell benyújtani, miután olyan körülmények merültek fel, amelyek panaszt tehetnek. A panaszokat a panaszkezelési eljárás keretében kezelik.
 3. Arra törekszünk, hogy a panaszt haladéktalanul megoldjuk. Ha valamilyen oknál fogva nem elégedett a panaszunkkal kapcsolatos állásfoglalásunkkal, akkor joga van az ügyet a Vitarendezési Szabályzatban foglaltak szerint fokozni.
 4. Minden jogvitát a Vitarendezési Politika keretében kezelünk.
 5. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy panaszokkal vagy jogvitákkal kapcsolatban rögzítsük az Önnel és más személyekkel folytatott összes kommunikációt. Ha van ilyen vita az ilyen közlemény tartalmával kapcsolatban, akkor hivatkozni kell az ilyen nyilvántartásokra és a tranzakciós adatbázisunkra, amely - ellenkező bizonyíték hiányában - döntő.
 6. Emlékeztetni kell arra, hogy a Feltételek és Feltételek más rendelkezései alapján Ön és Ön is jogosultak a Fiók működésének lezárására vagy felfüggesztésére, és ez megtörténhet a panasz vagy vita függvényében.
 7. Ön elfogadja, hogy a panaszok és viták mind a határozat, mind pedig a későbbiekben bizalmasak maradnak és maradnak bizalmasak. Ön egyetért azzal, hogy a panaszok vagy viták létezését, jellegét vagy részleteit nem adhatja ki harmadik félnek, kivéve a vitarendezési politikát (amely magában foglalja az esetleges panaszok és viták megvitatását bármely ajánlott csevegőszobában vagy fórumban) saját vagy bármely harmadik fél által, kivéve a kijelölt alternatív vitarendezési szervezetet, az „ADR” -t, amelyet a Parlay vagy a Bizottság nevez ki).
 8. Ön elfogadja, hogy a titoktartási kötelezettség betartásának elmulasztása a Feltételek megsértését jelenti, és fenntartjuk a jogot, hogy ne folytassuk a panasz vagy a vita rendezését.

Panaszkezelési eljárás

 1. Első lépésként, ha panaszt teszünk, az ügyet tisztességes és objektív módon vizsgáljuk meg, és tájékoztatjuk Önt az eredményről és / vagy döntésünkről, amint ésszerűen tudjuk. Lehet, hogy további információkat vagy megfelelő bizonyítékokat kell kérnie Öntől a panaszának kezelése céljából.
 2. Ha az első szakaszban az Ön panaszát nem sikerül kielégíteni, akkor kérheti, hogy az ügyet újra fokozzák és felülvizsgálják. Ilyen esetekben második lépésként a panaszát egy belső vezető felé küldik, aki független felülvizsgálatot végez. Az eredményről és / vagy döntésünkről azonnal tájékoztatjuk Önt, amint azt ésszerűen tudjuk, és esetleg ismételten fel kell tennünk a további információkat vagy megfelelő bizonyítékokat.

Vitarendezési politika

 1. Ha olyan vita merül fel, amely nem merül fel megoldatlan panaszból, akkor első lépésként használja fel panasztételi eljárásunkat a vita rendezésére. Ön nem köteles ezt megtennie, és azonnal utalhat egy független bíróhoz, az alábbiak szerint.
 2. A vitát (beleértve a megoldatlan panaszt is) az eCogra.org-hoz fordíthatja, amely a Parlay-ra vonatkozó ADR-nek nevezett szerv, a jelen Szerződési Feltételekre hivatkozva. Ha a vita játéktermékkel kapcsolatos, akkor a megfelelő bíró a játéktermék alapján történik.
 3. Minden olyan vitát, amely nem kizárólag egy adott terméktermékre vonatkozik, a játéktermék szabályozójához kell utalni, amelyre a legtöbbet játékoztál.
 4. Ha a jogvitát szabályozóhoz utalják, ezt a szabályozó által meghatározott törvények és vitarendezési eljárások szerint kell kezelni, és az ebből eredő döntés végleges és kötelező érvényű, ezért Önnek nem lesz további jogorvoslata. Ha a vitát bármely más független harmadik félhez fordítja, akkor mindig a bírósághoz fordul, ha úgy érzi, hogy megfelelő.

KÜLÖNFÉLE

 1. Ha nem érti a Feltételek valamelyikét, kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.
 2. A Felhasználási Feltételek (és az összes hivatkozott dokumentum) alkotják a teljes megállapodást, és nincsenek más feltételek.
 3. A Felhasználási Feltételek egyetlen része sem tekinthető bármely fél által lemondottnak, kivéve, ha az adott fél írásban megadja a lemondást.
 4. Nem vállalunk felelősséget a jelen szerződés bármilyen megsértéséért, amennyiben azt közvetlenül vagy közvetetten az indokolatlan ellenőrzésen kívül eső körülmények okozzák, és amelyek megakadályozzák számunkra, hogy teljesítsük az Ön felé fennálló kötelezettségeit.
 5. Ezek a Feltételek angol nyelven készültek. Ha bármikor bemutatják az Ügyfeleknek egy másik nyelven, és ellentmondás vagy ellentmondás van az angol nyelvű szöveg és bármely más nyelvű szöveg között, az angol nyelvű szöveg az irányadó.
 6. Előzetes írásbeli beleegyezésünk nélkül nem ruházhat át, nem ruházhat át, nem hozhat létre megbízást, illetve nem gyakorolhat semmilyen más jogot és / vagy kötelezettséget (vagy erre vonatkozó). Jogosultak vagyunk, hogy hozzárendeljük, átadjuk, terheljük, hozzunk létre egy bizalmat, vagy más módon kezeljük jogainkat a Felhasználási Feltételek szerint, ahogyan azt látjuk.
 7. Ha bármelyik Szerződési Feltétel jogellenesnek, érvénytelennek vagy valamilyen okból nem végrehajthatónak tekinthető, akkor ezt a részt elválaszthatónak kell tekinteni a többi Szerződési Feltételtől, és nem érinti a Feltételek többi rendelkezésének érvényességét és végrehajthatóságát. és feltételek.
 8. Az odaítélt nyereményekkel vagy díjakkal kapcsolatosan alkalmazandó adók és díjak az Ügyfél kizárólagos felelőssége. A nyereményeket vagy nyereményeket nem lehet átadni, kicserélni vagy visszaváltani semmilyen más nyereményre vagy nyereményre.
 9. A MobbySlots.com cég egyik alkalmazottja vagy ügynöke sem mondott vagy írott semmilyen változatot a Felhasználási Feltételekben vagy a meghatalmazott képviseletben az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások bármely aspektusának jellegéről vagy minőségéről. A csalás vagy a csalárd félrevezetés kivételével nem vállalunk felelősséget Önnek az ilyen jogosulatlan képviseletért.
 10. A MobbySlots.com társaság és a MobbySlots.com vállalat bármely szoftverszolgáltatója vagy licencadója kivételével a jelen Szerződési Feltételekben nem részt vevő személynek nincs joga az 1999 angol szerződések (harmadik felek jogai) alapján. vagy bármely más jogalkotási rendelkezés vagy a méltányosság minden olyan joghatóságban, amely érvényesíti őket.

ALKALMAZOTT JOG ÉS JOGSZABÁLYOZÁS

A Feltételek és az összes alkotóelemet az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága szabályozza és szabályozza. Licencszám 41297.

MEGOSZTOTT JÁTÉKOK, TÁBLÁZAT ÉS ADATBÁZIS PLATFORM

 1. Az Általános Szerződési Feltételekben található több fiók korlátozásának korlátozása nélkül megkövetelhetjük, hogy csak egy számla legyen velünk a megosztott játékplatformon.
 2. Ön egyetért azzal, hogy Ön saját belátása szerint megoszthatja a Közös játékplatformot, és abban az esetben, ha megsértette a megosztott játékplatformon működő egy webhely vagy márka feltételeit, esetleg letiltottuk, részben vagy egészben a teljes rendszerből úgy, hogy Ön nem játszhat semmilyen webhelyen vagy márkán keresztül a megosztott játékplatformon vagy a közös játék platformon.

A VISSZAÁLLÍTÁS ÉS A VISSZAÁLLÍTÁS ELLENŐRZÉSE

 1. Ha készpénzes játék során tétet, ante-ot vagy vakot helyez el egy asztalra, akkor ezt a pénzt játékban veszik figyelembe, és nem lehet törölni vagy visszajuttatni Önnek.
 2. Ha előzetesen kiválasztott egy fogadási gombot, amely automatikusan utasítaná a tétet, ha nem szeretne fogadni, akkor ki kell választania a tét gombot, mielőtt a forduló eljön, különben a fogadás automatikusan megtörténik.
 3. Bajnokságok esetén további feltételek vonatkozhatnak, és ezek magukban foglalhatják azt is, hogy ha egy versenyen részt vesz, akkor lehetősége van arra, hogy a versenyből visszavonja a regisztrációt, mielőtt úgy ítélte meg, hogy megkezdte és visszafizeti a teljes vásárlást összegben. Bizonyos kivételek a verseny típusától és attól függően, hogy közvetlenül a versenyen vettek részt, vagy műholdról fejlettek.

Utolsó frissítés: 17th August 2017

Játssz mosthttp://mobbyslots.com/

Kaszinó bónuszok

Teljes: 9,137
EXCLUSIVE Mobby Slots promóciók. Szerezd meg az $ 3,000 üdvözlő bónuszt! 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

100% bónusz. Akár £ 200 a Mobby Slots Casino-ban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

33x Wager € 287000 Max készpénzes bónusz: EUR 205 bajnokság a Bangkok Nights Nextgen játék slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

60X Játssz a CasinoEURO 890000-en keresztül Maximális visszavonási speciális bónusz: 75% Betéti bónusz az Oktoberfest Amaya kaszinó nyerőgépén ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

44x Play keresztül Casino $ 271000 Max VisszavonásExkluzív Kaszinó Bónusz: Eur 3700 Nincs betéti bónusz kód a Carnaval Microgaming Slot Game ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

40X Wager követelmények € 485000 Max cash outAdditional Casino bónusz: $ 825 Casino versenyek freeroll a Robbie Jones-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

44X Játssz kaszinóban € 132000 Max visszavonási kiegészítő kaszinó bónusz: 275 ingyenes kaszinó póker a Dream Wheel Saucify kaszinó nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

44X Play keresztül Casino € 226000 Maximális visszavonási speciális bónusz: 300 hűséges pörgetések! a fedélzeten a Halls Microgaming Slot Game ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

45x Play keresztül Casino € 927000 Maximális visszavonási kizáró bónusz: $ 4855 Nincs betéti bónusz a Lucky 8 vonal Netent slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

40x WageringEURO 849000 Max visszavonási kiegészítő bónusz: $ 440 Ingyenes chip kaszinó a Royal Masquerade-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

35x Wagering $ 480000 Max CashOutspecial bónusz: 145% Match Bonus Casino a Viking Striking Pragmatic ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

55x Wager £ 919000 Max CashOutSpecial bónusz: Eur 680 ingyenes zseton kaszinó a halott Igt játéknapján ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

65X WageringEUR 58000 Max CashOutExtra kaszinó bónusz: € 325 ingyenes chip kaszinó a Sea Raider-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

44x Wager követelményekEUR 90000 Max CashOutExclusive bónusz: $ 444 kaszinó verseny az isteni Fortune Netent kaszinó nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

30X játék keresztül kaszinó € 833000 Max CashOutExclusive bónusz: 222 Ingyenes pörgetések nem teszik letétet a Rock Star ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

30x Play viaEUR 338000 Maximális visszavonási bónusz: 235% Match Bonus Casino a Sinderella ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

55X Wagering € 604000 Max. VisszavonásExtra bónusz: $ 645 INGYEN CHIP a Totem kincsen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

30X Wager követelmények € 458000 Max visszavonási speciális bónusz: 265 ingyenes pörgetések Aloha szigetén ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

77x WagerEur 275000 Maximális visszavonási kiegészítő bónusz: £ 65 NEM KÉRDÉS CASINO BONUS a Royal Fortune-nál ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

40x Wagering $ 609000 Max cash outExclusive Kaszinó Bónusz: 55 Free Casino Spins a mézeskalács-sávban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

60X Wager követelmények € 821000 Max CashOutAdditional bónusz: 185 ingyenes pörgetések az erdő kincsén ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

40X Játsszon az $ 326000 Max visszavonási exkluzív kaszinó bónuszával: 250% Regisztráció kaszinó bónusz a Joker kártyákon ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

40x Play CasinoEUR 567000 Max CashOutAdditional Kaszinó Bónusz: Eur 1190 Nincs betét a Batman & The Ri ...... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

55x Játssz a kaszinóban $ 98000 Max WithdrawalExtra kaszinó bónusz: 265 ingyenes pörgetések a Colosseum Nextgen játék slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

44X Játssz a kaszinón keresztül £ 104000 Maximális visszavonásExtra bónusz: $ 940 verseny a Millionaires Club III versenyen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

35x Play viaEURO 829000 Maximális visszavonási exkluzív bónusz: $ 420 NEM TÁMOGATÁS a Tally Ho Microgaming slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

33X Play CasinoEURO 179000 Max CashOutadditional bónusz: € 70 Casino versenyek freeroll a The Explorers ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

35x Játssz a £ 311000-en Maximális készpénzes bónusz: 175 Free Casino Spins a Joker Jester-en Nextgen Gaming Slot Game ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

77x Play keresztül kaszinó £ 355000 Max Visszavonhatatlan bónusz: 295% Casino üdvözlő bónusz a Mystery Star-nál ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

33X Játssz a CasinoEUR 262000-en keresztül Max cash outExtra bónusz: 190% mérkőzés egy kaszinóban a bónusz medvékben Playtech Casino Slots ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

45X játék keresztül kaszinó $ 770000 Max készpénz outAddusz bónusz: $ 730 Tournament a kínai MegaWild ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

65X Play keresztül Casino £ 318000 Max készpénz outExtra Casino bónusz: 985% Casino mérkőzés bónusz a szirénákban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

44X Wagering £ 22000 Max visszavonásExtra kaszinó bónusz: 675% Bónusz kaszinó a Columbus Novomatic Casino nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

60x Wager követelmények £ 587000 Maximális visszavonási kiegészítő bónusz: 11 ingyenes pörgetést nem indít Kaszinó a Mystic Secrets-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

45x Wager $ 747000 Max Visszavonható bónusz: 40 hűségmentes pörgetések! Miss Midas-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

50x Wager € 610000 Maximális visszavonási exkluzív kaszinó bónusz: $ 685 ingyenes chip kaszinó a Kitty Glitter-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

40x Játssz az € 385000-en Max készpénz outExtra Casino bónusz: 99 ingyenes pörgetések nincsenek letéti kaszinók a Musketeer Slot Isoftbet slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

33x Wager követelmények $ 855000 Max visszavonási kizáró bónusz: 90 ingyenes pörgetések a lányok fegyverekkel & # 82 ...... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

55x Wagering € 423000 Max cash outextra bónusz: Eur 620 Kaszinó versenyek freeroll a téli csodákban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

33x Wager $ 300000 Maximális visszavonási bónusz: 30 Ingyenes pörgetést nem tesz a Clover Tales Playson slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

33X Játssz át az 739000-en keresztül Max cash outExclusive Kaszinó Bónusz: 390% Welcome Bonus a Wild Safari Rival Casino nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

siker 100%
44X Wagering € 941000 Maximális visszavonási bónusz: az 195 ingyenesen letölti a Dream Wheel Jackpotot ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

30X Wagering € 174000 Max Withdrawalextra bónusz: 220 INGYEN SPINS a Fortune Spinomenal Casino Slots-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

55x Játssz a kaszinón keresztül $ 942000 Maximális visszavonási kiegészítő bónusz: € 285 szabad zseton a nagy történelemben ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

77X játék: CasinoEur 540000 Max Withdrawalextra bónusz: $ 2705 nincs betéti bónusz kód a Samba Brazíliában Playtech Casino Slots ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

66X Játssz át az 788000-en A maximális visszavonási speciális bónusz: € 565 online kaszinó verseny a Paranormális tevékenységen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

35x Play keresztül CasinoEur 645000 Maximális Withdrawalextra bónusz: 245 Ingyenes kaszinó forog a Steam Punk Heroesen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

siker 100%
30x Play keresztül Casino € 956000 Max CashOutadditional bónusz: 275 INGYEN pörgetések az 21 terület Amaya kaszinó nyerőgépein ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

30X Játssz a £ 630000 Max CashOutExtra bónuszon: 595% Welcome Bonus a Twintimer-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

77X Play keresztül CasinoEURO 195000 Max CashOutSpecial bónusz: Eur 920 Kaszinó versenyek freerollja a Hoff nyerőgépen az Openbet Casino Slots ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

35X Wager követelmények € 891000 Max CashOutexclusive bónusz: $ 120 Casino Tournament a Combat Romance versenyen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

44x Play keresztül CasinoEUR 187000 Max CashOutexclusive bónusz: £ 355 Free Chip Casino az ellenőr Magnet Gaming Casino Slots ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

44X Wager követelményekEur 977000 Max cash outExclusive Kaszinó Bónusz: £ 570 Ingyenes kaszinó chip teljes virágzással ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

60X Játssz át az $ 647000 Max CashOutExtra bónuszon: EURO 3333 Nincs betéti kaszinó bónusz a Shia Safavids Treasure Pragmatic versenyen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

35X WagerEur 49000 Max Withdrawalextra bónusz: € 100 Kaszinó versenyek freeroll a Random Runner 15-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

33x WagerEURO 881000 Max visszavonási bónusz: € 135 Ingyenes chip kaszinó a Cashwheel Simbatban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

40x Wager $ 974000 Max visszavonási exkluzív kaszinó bónusz: 70 ingyenes pörgetések nincsenek befizetve a Barsnsevens Simbat-ban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

50X Wagering $ 414000 Maximális visszavonási speciális bónusz: 110% Casino Welcome Bonus a Wasabisan Microgaming Casino Slots-ban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

60X Wager követelmények $ 892000 Max cash outExclusive bónusz: € 960 Napi freeroll slot verseny nyertes varázslókban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

40x Játssz a CasinoEur 576000 Max-en keresztül Visszavonható bónusz: £ 30 Mobile freeroll slot verseny a Secret Forest Novomatic Casino nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

30X Wagering $ 233000 Max CashOutAdditional Bónusz: EURO 90 Mobil freeroll slot verseny a Super Hot Fruits Inspired Gaming Casino nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Oldal 1 a 1501 2 3 ... 150

Nem megbízható bónuszok

Teljes: 0

Sajnálom, nincs bónusz kaszinó