RedBus Bingo képernyőkép
Tárolja az RSS-t

RedBus Bingo

A RedBus Bingo a Brigend Limitedhez tartozó szoftver, amely a Cassava Enterprises (Gibraltar) Limited („Cassava”) teljes tulajdonú leányvállalata.

Cassava örömmel, hogy az Ön online bingo szolgáltatásokat a távoli szerencsejáték által kiadott a gibraltári kormány Cassava.

Minden játék ezen az oldalon teljes mértékben auditált, és alaposan vizsgálni, hogy fair play és becsületes kifizetések. Fő prioritások Biztonság és adatvédelem.

Adatvédelem

Tiszteletben tartjuk az online adatvédelmet, és ismerjük meg a velünk megosztott személyes adatok megfelelő védelmének és kezelésének szükségességét. A magánélet védelme rendkívül fontos számunkra. Ez az Adatvédelmi irányelv ismerteti, hogyan gyűjthetjük, használjuk és nyilvánosságra hozzuk azokat a személyes adatokat, amelyeket weboldalunk használata közben adhat meg nekünk.


Minden óvintézkedést megteszünk, hogy megvédjük személyes adatait. A honlapunkon megadott minden érzékeny információ (például a hitelkártyaszámok, egyéb fizetési adatok és / vagy személyes adatok) titkosítva és az iparág legjobb titkosítási szoftverével védett - SSL 128 bit. Továbbá szervereinket biztonságos, külső helyszíneken tartják, és csak erre felhatalmazott személyzet férhet hozzá.

Ügyfeleink adatvédelméhez biztosítjuk, hogy a megadott adatok bizalmasak legyenek, és nem kerülnek értékesítésre vagy harmadik fél részére történő elosztásra. Továbbá szervereinket biztonságos eszközökben tartjuk, és csak erre felhatalmazott személyzet férhet hozzá.

Az általunk megadott személyes adatainkat felhasználva kapcsolatba léphetünk Önnel, és kapcsolatba léphetünk Önnel, válaszolhatunk a kérdéseire, feldolgozhatjuk a tranzakciókat, megkönnyíthetjük és fokozhatjuk weboldalunk használatát, és a törvény által megengedett egyéb módon. Időről időre elküldhetjük Önnek olyan kommunikációkat, mint a hírlevelek és e-mailek, amelyekről úgy gondoljuk, hogy relevánsak az Ön számára. Ha nem szeretne választható e-maileket vagy más kommunikációt kapni tőlünk, lépjen kapcsolatba velünk, hogy leiratkozzon. Általános szabályunk, hogy személyes adatait önkéntesen nem adjuk ki harmadik félnek beleegyezése nélkül, kivéve a törvény által megkövetelt vagy engedélyezett közzétételeket.

Felhívjuk figyelmét, hogy az internetes szerencsejáték nem lehet törvényes néhány joghatóságban, és / vagy a szerencsejátékos korhatár lehet 18. Az ügyfelek tudomásul veszik, hogy felelősségük az, hogy megértsék joghatóságukat, amelyek megtilthatják az internetes szerencsejátékokat, és gondosan elolvasta, megértette és elfogadta az ezen a webhelyen elérhető különböző játékokban közzétett feltételeket.

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor frissítsük, módosítsuk vagy módosítsuk ezt a szabályzatot. Ha aggódik amiatt, hogy az Ön adatait használja, rendszeresen ellenőrizze a honlapunkat. A webhelyünkre vonatkozó irányelvváltozásokat közzétesszük, hogy értesítsük Önt ezekről a változásokról, amelyek a frissítés, módosítás vagy módosítás időpontjától lépnek hatályba.

Játssz mosthttps://www.redbusbingo.com

Kaszinó bónuszok

Teljes: 4
Indulásra kész? Fedezze fel a várost egy exkluzív Welcome Bónuszával: Jelentkezzen be a Red Bus Bingo Betéti £ 10 összegbe a pénztáros játékban azonnal a £ 35 összeggel! És ha ez eljut téged a szélére ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

A bingó bónuszhoz kapcsolódó nyeremények visszavonásához fogadjon 2x betétet + bónusz alapokat. Visszavonási korlátozások és T & Cs vonatkoznak. 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Nem megbízható bónuszok

Teljes: 0

Sajnálom, nincs bónusz kaszinó