10 a legkülönfélébb interjúk kérdéseiről

0 Comments

Egyszer régen, az állásinterjúk egyszerűek voltak. A kérdések pontosan az volt, amit a jelöltek várnak. Többé nem. Menj egy interjúra most, és elvárhatsz néhány nagyon furcsa kérdést.

Megkérdezhetjük, hogy milyen színes zsírkréta lenne, hányféleképpen gondolkodhatsz, hogyan használhatsz egy kokszot, vagy milyen játékkombinációja van a játék közben Blackjack. A legrosszabb esetben? A kérdés egy csendbe zuhanhat, ami ahhoz vezet, hogy elmondja neked, hogy hívják - és mindannyian tudjuk, mit jelent ez.

Vessen egy pillantást a legmagasabb 10 kérdésekre (higgyünk el nekünk, rengeteg többet), és megtudjuk, hogyan kezelhetjük azokat a dolgokat, amelyek egy nap eljönnek.

10. Az Apple szakembere

A pályázók megkérdezték, hogy az olló milyen előnyökkel járna, ha a jelöltek pizzaszolgáltatóként dolgoztak. Nem segíthetünk, de csodálkozunk, vajon megkérdezték-e ezt a kérdést az oldalirányú gondolkodás tesztelésére, vagy ha olyan tapasztalaton alapult, amely rossz ízelítőt adott az interjúalanyok szájában.

9. Xerox ügyfélkezelő

Valaki, aki a Xerox ügyfélkiszolgálói pozícióját kérelmezte, megkérdezte, hogy a teniszlabdák szőrösek. Igen. Igazán.

8. Airbnb tartalomkezelő

Miközben lekérdezték az Airbnb tartalmi menedzsment posztját, a leendő alkalmazottak megkérdezték, milyen szerencsések vannak. Meg kellett indokolniuk a válaszukat. Válaszunk? Szerencsés vagyok, mert megkaptam az interjút * mosoly *

7. Akamai igazgató

Vállalati igazgatóvá válás nagy felelősséggel tartozik, ami nyilvánvalóan az, hogy az Akamai-nál töltött pozíciókat felkérték, hogy magyarázza el, hogyan működik az internet. Magától értetődően.

6. Bed Bath & Beyond értékesítési munkatárs

Szeretné eladni a Bed Bath & Beyond-et? Mondd el nekik, hogy milyen gabonafélék lenne. És mondd el nekik, miért. Igen, azt is szeretnék tudni, hogy miért. Soha ne felejtsd el nekik, hogy miért.

5. Norvég Cruise Line Casino marketingkoordinátor

Egy kaszinó marketing koordinátor pozíciójának egy norvég körutazás-vonalon történő meghallgatása során egy jelöltet megkérdeztek, vajon hittek-e Nagy láb létezik. Tudni akarjuk, hogy pontosan mit látott az interjúalany? Lábnyomok az erdőben, vagy a Harry és a Hendersonok újrakezdése?

4. Trader Joe

Valaki, aki pályázott a Trader Joe-nál, megkérdezték, hogy mit gondolnak a kerti törpékről. Talán a Garden Gnome Liberation Front-ra is felvettek?

3. MasterCard

Egy jól megérdemelt első három hely a MasterCard-ba kerül. Egy interjúalany megkérdőjelezte, hogy képesek-e több feladatra. Azok a feladatok, amelyeket az interjúalanyok szem előtt tartottak, azt jelentették, hogy „Peter Pepper pácolt borsot választott”, és egy mosógépet keresztezett.

2. amazon

Az Amazon a második helyen áll, hogy megkérje az álláskérőket, hogy hogyan oldják meg a problémákat, ha marsi. Az online kiskereskedelmi óriás gondolkodik a jövőbeni bővítésekről?

1. LivingSocial fogyasztói ügyvéd

Rendben, emberek, ez az. Az, amit vártál. Az első hely a LivingSocial-ra kerül, hogy egy interjúban jelöltet kérjen, ha valaki utasításokat adna egy origami cootie catcher csak szavakat használ. Szavak? Megszégyenülünk. Nem tudjuk, mit mondjak.

Hogyan reagáljunk az őrült kérdésekre

Először is először, ne fújd ki. Az Ön által adott válaszok a leendő munkáltatók számára betekintést nyerhetnek az oldalirányú vagy kreatív gondolkodás képességére, valamint annak érzésére, hogy illeszkednek-e a meglévő vállalati kultúrába, vagy jól működnek a csapat részeként.

A kérdésekben bemutatott helyzetek egy része teljesen nevetséges, ami azt jelenti, hogy számos lehetséges válasz van. Tartsa meg az alkalmazott pozíciót, az alkalmazott vállalatot, és a saját készségeit és erősségeit szem előtt tartva, mély lélegzetet, majd kreatív! Bizonyítsuk be nekik, hogy megvan a bizalom, a lelkesedés, a kreativitás és más szükséges készségek, hogy meggyőződjenek róla, hogy vagyunk a csapat számára, és a munka ugyanolyan jó, mint a tiéd!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
10 a legkülönfélébb interjúk kérdéseiről Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: