1st eSport Arena Las Vegas Strip-re érkezik

0 Comments

Bár a dip kis volt, a Las Vegas bevételei egy kicsit csökkentek tavaly. Minden üzletben fontos a jövőre nézni és megtalálni a növekedés és a folyamatos jólét növelésének módjait. Las Vegas számára ennek egy része az eSportsba fektethet, és ez az, amit a szerencsejáték-tőke már megkezdett.

Az eSports növekedése

Az eSports legjobb definíciója a versenyképes profi játék. Az érintett játékok általában olyan videojátékok, mint a harcos, a stratégia, az első személy lövöldözős játék és a multiplayer online csata játékok. Kártyajátékok és sportjátékok, nevezetesen a FIFA sorozat, szintén az eSports világ részeként tekinthetők.

Míg ezeket a játékokat egy ideig játszották, új hangsúlyt kapnak, és sokkal többet látnak, mint valaha. A múltban a játékosok szinte kizárólag otthon játszottak, és csak azok, akik valóban részt vettek, ismerik a legújabb fejleményeket. Most a játékokat élő közvetítéssel látják el a nézőknek a világ minden tájáról Twitch és YouTube segítségével.

Az eSports-ra vonatkozó fogadások iránti érdeklődés nagyon gyors ütemben növekszik, és a nemzetközi versenyek lendületet kapnak, és egyre növekvő számú nézőt vonzanak. Egy nagyon érdekes fordulatban, mivel a szárazföldi kaszinókat az online szerencsejátékok és sportfogadások határozzák meg, az online szerencsejátékok olyan szárazföldi helyszínekre érkeznek, ahol a rajongók összegyűlhetnek és felvidíthatják a hősöket.

Meglévő eSports Arenas

Az eSportok egyre növekvő globális lelkesedésének kihasználása és kihasználása érdekében számos érdekelt fél kezdte össze a sport számára a struktúrákat. A szabályozó szervek megalakultak, például a Nemzetközi eSports Szövetség. Míg az eSports potenciálját Ázsiában látták először (a Nemzetközi Szövetség székhelye Dél-Koreában), a közelmúltban is megszületett a szervezeti szervek a nyugati világban. Nevadában például a Nevada eSports Alliance alakult, hogy az államot eSports hubként hozza létre globális szinten.

Valójában már van egy dedikált eSports helyszíne Nevadában. A Millennial eSports Arena megnyitotta magát belváros Vegas az 2017-ban, és más helyszínek is kifejezték érdeklődésüket, hogy helyük egy részét az eseményeknek szentelik. Az az elképzelés, hogy az állandó helyszíneket létre kell hozni, az eSports játékosok egyértelmű elismerése komoly sportolóknak; a rendezvényszervezők középpontjában inkább a gondoskodás kell, hogy legyen, mint az ideiglenes versenyhelyszínek létrehozása. Ban,-ben Egyesült Királyság az első eSports stadion megnyitotta a Gfinity Arena-t, és az Allied eSports már több helyszínt is szerzett Ázsiában.

A Luxor eSports Arena

Az igazi különleges dolog az új eSports arénában, hogy maga a Las Vegas Strip-en található, közvetlenül Sin City szívében. A Luxor Hotel és Kaszinó átalakításra került a helyszínre, és igazán lenyűgöző látni. Az 2 évek tervezésének és munkájának csúcspontja, az új aréna az 22 március 2018-jén hivatalosan megnyílik egy csak meghívásos versenyen, amely élőben közvetítésre kerül és több nap alatt kerül megrendezésre.

Jelenleg nem tisztázott, hogy a helyszín hogyan szerez pénzt, de sok lehetőség van. Az összes érdekelt fél fókuszában az, hogy hozzon létre otthont az eSports-nak Las Vegasban, és látja, mi alakul ki az új ugródeszkából. Az MGM Resorts elnökének, a Steve Zanellának a Core Las Vegas Properties elnöke szerint a hangsúly a tömegek rajzolására, nem pedig a fogadások elhelyezésére irányul. A verseny színpadán, lenyűgöző LED-es videofal, napi szerencsejáték-állomásokkal, Jose Andre Andrei szupersztár séf által kínált konyhával, csúcstechnológiájú termelési és streaming stúdiókkal és még sok mással, ez a törekvés nagyon valószínű! Nagyon érdekesnek kell lenni az eSportok messzire jutása a világ szórakoztató tőkéjében, és egy teljesen új dimenziót hozhat a Strip számára.

Források:

https://www.engadget.com/2018/01/12/las-vegas-strip-esports-arena-opens-march/

Az Esports Arena Las Vegas at Luxor megnyitja március 22-et

https://www.casinopedia.org/news/esports-arena-las-vegas-opening-date

https://www.engadget.com/2015/04/03/inside-gfinity-esports-arena/

http://www.telegraph.co.uk/ Játék / útmutatók / eSports-kezdő-guide /

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
1st eSport Arena Las Vegas Strip-re érkezik Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon