2018 Pinterest utazási trendek

0 Comments

Amikor utazási trendekről van szó, néhány ember otthon szeretne hidegíteni, visszahúzni, és nem hagyja a heverőt a lehető leghosszabb szakaszra. A közelben általában a legújabb játékok, a Netflix lesz, és az egészséges táplálékot kínálja. És természetesen nincs semmi baj ezzel. A szabad idő szabadidő, és a otthon ülő minden bizonnyal jó módja annak, hogy pihenjen, különösen, ha a Spin Palace kaszinóban online játszik!

Másrészt, néhány ember szereti a kaland kalapot, és egy kicsit utazik. Legyen ez a legközelebbi úszómedencével vagy gyönyörű fehérvel strandvagy talán egy érdekes kis város felfedezése a világ másik oldalán, mindig rengeteg lehetőség van

De milyen konkrét utazási trendeket állítottak fel a Pinteresten a 2018-on? A több mint 4 milliárdos utazási ötletek megoszthatók a szociális média platformon, és fogadhatsz néhány általános trendet. Lássuk.

A Solo kalandor

Amikor utazásról beszélünk, sokan azt feltételezik, hogy ez egy kaland, amely a legjobban egy csoportban történik. Végtére is, a városnézés, mint csoportos erőfeszítés a leginkább szórakoztató, mivel két szempár, vagy három vagy négy, mindig jobb, mint egy. És ne is említsük meg, hogy az utazási költségek megosztása minden bizonnyal saját előnyökkel jár.

De kiderült, hogy a Pinterest a 2018-ban egyéni utazási trendekkel robban. A megosztott egyéni utazási ötletek megdöbbentő 593%. Ez elég nagy összeg, és egy biztos tűzjelzés, hogy amikor az utazásról van szó, az 2018 az az év, amikor az emberek ezt csinálják. Ahogy sok Pinterest üzenete teszi ezt; ha egyedül utazik, nem kell vitatkoznia a következő rendeltetési helyről, és csak meg tudod csinálni!

De mikor van a legelterjedtebb idő néhány utazáshoz az 2018-on, és melyek a legkedveltebb helyek?

Hosszú hétvégi utazási trendek

A Pinterest szerint hosszú hétvégi mini-ünnepek az, amiről az emberek leginkább beszélnek. Hosszú hétvégi állások az 167% -ot teszik ki, jelezve, hogy az emberek készen állnak arra, hogy ugorjanak az esélyre, hogy elinduljanak egy kalandra, még akkor is, ha csak néhány napig tartanak. Továbbá, a városnézés megállói 90% -ra emelkednek, jelezve, hogy az emberek készek arra, hogy kihasználják az utazásukat, és néhány érdekes helyen álljanak le az út mentén.

Ami a kívánt célállomásokat illeti, úgy tűnik, az emberek a legkedveltebb célpontoktól távolodnak. Ehelyett az utazási trendek azt mutatják, hogy az emberek többet beszélnek a kisvárosi úti célokról, amelyek az 94% -ot, és érdekes titkos helyeket tartalmaznak, amelyek az 83% -ot teszik ki. Ez persze nem jelenti azt, hogy az emberek még mindig nem vesznek őrülteket a Las Vegasba és szerencsejáték-ünnepeket tartanak. Az ilyen jellegű ünnepek mindig népszerűek, és minden bizonnyal jó módja egy hosszú hétvégének eltöltésére!

Élelmiszer teszi a nyaralás

Néhány utazáskor sokan jó étkezés után vannak, mivel jó kilátás nyílik. Kiderül, hogy az utazás során a konyha fontos része a tapasztalatnak, annál inkább, mint gondolná. Éttermi útmutatók a Pinteresten az 207% -ig emelkednek, ami azt jelzi, hogy az emberek komolyan veszik jól, ha szabadságuk alatt járnak. Bizonyos szakosított élelmiszerek szintén fontos szerepet játszanak, a vegetáriánus lehetőségeket pedig egy csodálatos 218% -ra emelték, mint tavaly, és a vegán élelmiszer-helyszíneket az 183% -ra emelték.

Tehát a Pinterest egyértelmű tendenciát mutat az egyéni ünnepek, a kisvárosok és a rejtett drágakövek felfedezése felé, miközben továbbra is nagyon figyelmet fordítanak arra, hogy hol találhatók a legjobb ételek. Csomagolja be a táskáit, ragadja meg azokat a nyúló nadrágokat, és menj szórakozni!

Referencia:

https://www.instylemag.com.au/pinterest-travel-trends-2018

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
2018 Pinterest utazási trendek Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon