3 Könyvek, amelyeket el kell olvasni, hogy sikeres legyen az 2019

0 Comments

A siker titkai egyáltalán nem titkok. A világ legsikeresebb és legbefolyásosabb üzleti vezetői, vállalkozói és a közéletben élő emberek közül sokan megosztották személyes receptjeiket a sikerhez. És vajon tanácsot szeretne-e kapni a személyes menedzsmentről, a befektetési bölcsességről és még sok másról, itt van három könyv, amelyek segítenek elérni saját szakmai vagy személyes céljait.

1. Hogyan nyerhetsz barátokat és befolyásolhatod az embereket

Bár az 1937 óta a piacon volt, Dale Carnegie klasszikus kapcsolata az idő próbája volt. Sokan még mindig úgy vélik, hogy nincs jobb útmutató az emberek kezelésének alapvető elveit illetően, és a szerző ötletei a személyi fejlődés és az üzleti menedzsment környezetekben a mai modern bevált gyakorlatok alapját képezik. Ne tegye ki a látszólag kiszámoló fejezetfejezeteket, mint például az „12 módja az embereknek a gondolkodásmódjának megnyerésére”. Carnegie egyértelművé teszi az olvasó számára, hogy minden megközelítésnek valódinak kell lennie. Tehát Carnegie módszerei nem fognak működni, ha nem vagyunk őszinte és hitelesek, ezért a manipuláció nem lehet a célod. A könyv részvényei anekdoták, amelyek részletezik a világ nagy vezetőinek és sikeres üzletembereinek szokásait, gyakorlatát és tanácsát. Az alapelvek - például a személy nevének címzésére való jogosultság, vagy mások szemszögéből mindig a dolgok tükrözése - egyszerűek és könnyen érthetőek, és minden üzleti és / vagy személyes helyzetben alkalmazhatók.

2. A gondolkodás nagy varázsa

A halogatással és a szokásos „kis gondolkodásmóddal” csapdába esettek sok gyakorlati javaslatot találnak az inspiráció és a motiváció megszerzésének módjáról. Ha szeretné elérni az életben, pénzügyi biztonságot szerezni, megkapni az ideális karrierjét, megszerezni a befolyást és a hatalmat, és élvezni kell a nyereséges kapcsolatokat, David Schwartz könyve motiválja Önt, hogy állítsa be a magas szintet, majd haladja meg az elvárásokat. A Schwartz egy elismert motivációs guru, aki segített az embereknek az értékesítés és a menedzsment sikerében, növelni a keresőképességüket, és így boldogságot és nagyobb nyugalmat szerezni a személyes életükben. A „Gondolkodás nagy varázsában” egy részletes programot talál, melynek célja a karrier, a közösség és a családi élet optimalizálása. Meg fogod tanulni, hogy az élet sikere nem igazán függ nagy tehetségtől. Ami még fontosabb, hogy megismerjünk néhány új gondolkodási és viselkedési módot, ami a sikerhez vezet. Ahogy Schwartz valóságos példái világosan mutatják, a gondolkodásváltozás a kritikus követelmény.

Schwartz olyan témákkal fog eljutni, mint például: pozitívan gondolkodni, vereséget győzni, gondolkodni vezetőként, kreatív álmodást, nem félni a kudarcról és hatékony célokat, amelyek lehetővé teszik a növekedést. Könyve nagyon jól megírt és közös

3. Zéró az egyikre

Peter Thiel könyve szerint a nulláról az egyikre a legnagyobb fogalmi ugrás. Semmitől semmihez megy, és ennélfogva sokkal fontosabb, mint az egyikről az 10-ra és így tovább. Ez, Thiel elmagyarázza, a valódi innováció magja - a képesség, hogy valamit hozzon létre, ahol semmi sem létezett korábban. A szerző szándékában áll a tévedés feltárása, nincs több határ, ezért arra ösztönzi Önt, hogy gondolkozz magadra, mint a kreativitás és az innováció elsődleges előfeltétele. A „Zero to One” tehát arra ösztönzi Önt, hogy kérdőíves megközelítést alkalmazzon ahelyett, hogy egyszerűen elfogadná a más gondolkodók által feltárt jól viselt utakat.

Bónuszkönyv: Az Edwin Silberstang nyertes útmutatója a kaszinó szerencsejátékához

Ez a bónuszkönyv elmagyarázza mindazt, amit tudnia kell, hogy élvezze a kaszinó élményét, és remélhetőleg sikerül elérnie az erőfeszítéseit, amit az erőfeszítések megérdemelnek.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
3 Könyvek, amelyeket el kell olvasni, hogy sikeres legyen az 2019 Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon