3 Ikonikus szerencsejáték adatok a történelemben

0 Comments

A szerencsejáték és a kaszinók már régóta vannak. Mint egy nagyon hosszú idő. Tehát indokolt, hogy számos történeti adat létezik, amelyek egyértelműen kapcsolódnak a szerencsejátékokhoz. Bizonyos esetekben meglepetésnek tűnik, hiszen Isten tiltja, hogy a történelmi helyzetű személy időről időre leült, és kártyajátékokat élvezhessen, míg más esetekben mindenképpen várták, hogy egy bizonyos személyiség valószínűleg egy kicsit póker. Akárhogy is, itt vannak olyan 3 történeti adatok, amelyek szórakoztatást találtak a szerencsejátékban.

1. Vad Bill Hickok

A Wild Bill az egyik legismertebb alakja Amerikai történelem, híres, hogy olyan személy volt, aki igazságszolgáltatási pillérként állt másként törvénytelen földön. Tiszteletreméltó volt, hogy tiszteletreméltó ember volt, aki számíthatott rá, és védtelen pajzsként működött a védtelenek számára. Igen, mindez egy kicsit a felső részről szól, és talán romantikus területre támaszkodik, de mi volt az Wild West ha nem olyan hely, ahol eltúlzott legendák születtek?

A Wild Bill valóban nem volt az egyetlen tévedhetetlen ember a régi nyugaton, de egy dolog, amit mindenki biztosan tud, az, hogy mindannyian csak póker megszállottja volt.

Igen, a vadnyugat is olyan hely volt, ahol az emberek sok pókert játszottak, több mint valószínűleg egy poros, rossz illatú szalonban, ahol az emberek azt mondták, mint a „Howdy, zarándok”. És Wild Bill nem volt kivétel. Azt mondják, hogy a férfi rendszeresen pókert játszott, és kihívást jelentett egy embernek egy késes küzdelemre, ha csalást kaptak. Köszönöm a jóságnak, hogy az emberek nem hozhatnak kést az online pókerjátékokhoz.

Sajnos a Wild Billet a póker játék során forgatták, és egy potenciálisan nyerő kézzel meghalt, hogy elindítsa. Ez az oka annak, hogy két ász és egy nyolc pár egy „halott ember keze”. Mindkettő érdekes és morbid.

2. Casanova de Seingalt

A Casanova szó elképzel egy olyan ember képét, aki tudja, hogyan kell egy hölgyet elvinni. Érdekes módon azonban az igazi Casanovát emlékezni kell arra, hogy a dolgok túlságosan egyszerűen hölgyek legyenek. Azt mondták, hogy az egyik legbefolyásosabb francia és európai ember az 1800-ekben, amely híres írása miatt, hogy kiemelkedő ügyvéd volt, és híres a vállak dörzsöléséért az idő nemességével. Charles de Ligne herceg azt mondja, hogy „semmi sincs abban a világban, amiben nem képes”, Casanova-ról, amely szemszögéből kell szemlélnie, hogyan érzékelhető az ember.

Szóval hol jön be a szerencsejáték szöge? Casanova az 21 korában profi szerencsejátékossá vált, de nem sikerült.

Ő volt a képessége és a matematikai képessége, de lemondott a küldetésről, miután bevallotta, hogy nem tudott kilépni a játékból, miközben előrelépett. Ő maga azt mondta, hogy hiányzik az önkontroll; „Hagyja abba, ha a szerencse kedvezőtlen volt, és nem volt elégséges ellenőrzés magam felett, amikor nyertem.” Legalábbis mindannyian egyetértünk abban, hogy Casanova legalább őszinte volt a saját rövid játékairól a szerencsejáték módjaiban. Akárhogy is, Casanova feladta, hogy szerencsejátékos volt, és elkezdett írni valamit. Valószínűleg a legjobbra, máskülönben nem lett volna a történelem egyik legnagyobb írója.

3. John Montague

John Montague talán nem olyan jól ismert, mint a másik két férfi ezen a listán, de vitathatatlanul adta az egyik leghosszabb ideig tartó és legfontosabb ajándékot a világnak. A szendvics. Montague Angliában élt az 1700-ekben, és kulcsszerepet játszott mind a politikai, mind a katonai helyszínen. Lehet, hogy nem volt a legjobb hírneve, de sokan azt állítják, hogy ezeket a pletykákat politikai ellenségei terjesztették. Szintén lelkes játékos volt, aki rendszeresen játszott. Szóval, hogy halljuk, hogy megkérdezted, ez a férfi folytatta a szendvics létrehozását? Ez nyilvánvalóan nagyon fontos pillanat a történelemben, amit mindannyiunknak tisztában kell lennünk.

Nos, amikor John Montague, a Sandwich 4th Earl játszott kártyákat, nagyon paranoiás volt a játékkártyáinak piszkosságáért. Tehát, amikor étkezés közben kártyázunk, felkérte szolgáit, hogy zsíros húst helyezzenek két gyöngyszeletek közé, hogy elkerüljék a játékkártyák zsírosodását. Az asztalnál vendégeket játszó kártyáját annyira lenyűgözte az ötlet, hogy ugyanazt az ételt kérték. És igen, a kis szokás hamarosan elterjedt az egész világon, így a modern idők sok szeretett szendvicsét kaptuk. Csak gondolj bele; ha egy ember nem volt megszállottja, hogy tisztán tartsa a játékkártyáit, akkor nem lehet sajtot, salátát és más élelmiszereket helyezni kenyér szeletek között. Ez tényleg nagyon érdekes gondolat.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
3 Ikonikus szerencsejáték adatok a történelemben Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon