4 közös Blackjack-mítoszok

0 Comments

Blackjack egy hihetetlenül népszerű kaszinó játék, az egyik legnépszerűbb, sőt, a világ minden tájáról. A blackjacks népszerűségének egyik fő oka az, hogy ez egy olyan játék, amely nagyjából a készségen alapul, ami azt jelenti, hogy minél jobb egy személy a blackjack-nél, annál valószínűbb, hogy nyerhetnek. A készség azonban a gyakorlat és a tudás szinonimája, ami azt jelenti, hogy a blackjack-nél jobbra törekvő személynek minden bizonnyal erőfeszítéseket kell tennie a lehető legjobban tanulni.

Ebben a fényben vannak bizonyos alapvető mítoszok a blackjack-ről, amit egy profi játékosnak azonnal el kell dobnia. Ezeknek a mítoszoknak az eloszlatása után a játékos minden bizonnyal úton lesz a játék javításában, és így a gyakrabban megnyerő úton is. Itt van egy közös blackjack listája mítosz, megszakadt.

A lehető legközelebb áll az 21-hez

Ha megkérdezi az átlagos személyt, hogy mi a cél a blackjack-ről, akkor valószínűleg azt fogják válaszolni, hogy az 21-hez közelebb kerül, anélkül, hogy az 21-ot átmennénk. És ez bizonyos mértékig igaz. De egy profi pókerjátékos hamarosan elmagyarázza, hogy a blackjack nem nyerhető meg egyszerűen azzal, hogy az 21-ot eléri. A játékot az 21hoz közelebb nyerte, mint a kereskedő. Ha a teljes összege az 13, és a kereskedő mellszobor, még mindig győztes. Ebben az esetben nem lenne számít, ha az 19-t, vagy akár az 20-ot is elérte volna.

Tehát ez azt jelenti, hogy alacsonyabb összegekkel kell rendezni? Nem feltétlenül, de néha igen. A blackjack egyik legfontosabb szempontja az, hogy a kereskedőnek egy arccal felfelé mutató lapja van, és ez a kártya nem indokolt. Bizonyos nyomokat lehet venni a kártyáról, amelyet a kereskedő kitett. Ha például a kereskedőnek van egy 10 vagy egy ász, akkor a legjobb, ha a legjobbat próbálná a ragasztás előtt. Ellenkező esetben érdemes egy kicsit alacsonyabb összeget ragaszkodni.

Mindig álljon az 18-on

Az 18 meglehetősen jó kéz az eléréséhez, erről nincs kétség. De mindig az a legjobb stratégia, hogy ragaszkodj az 18-hez? Nem, kiderül, hogy vannak olyan helyzetek, ahol néha az 18-os összecsapás bölcsebb döntés. Ha például a kezed puha 18, vagyis az egyik kártyából készült 18 ász, akkor biztosan fontolóra kell venned, ha a kereskedő 10-ot vagy ászot mutat. Ha odafigyelsz, most már nyilvánvalónak kell lennie, hogy egy olyan kártyával rendelkező kereskedő, aki képes létrehozni egy blackjack-ot, vagy olyan kártyát, amely könnyen létrehozhat egy olyan értéket, amely magasabb, mint az aktuális kezed, rossz hír.

Ne feledje, hogy egy puha 18, ha mellszobor, automatikusan megváltoztatja az ász tizenegyről ászra, így rengeteg hely van a hibára, anélkül, hogy mellszobor lenne. Szinte minden esetben az 18-re való ragaszkodás eléggé megbízható stratégia.

A stratégia megváltoztatása Mid-Game

A blackjack-t játszó játékban valamilyen stratégiát kell követnie. Igen, nagyon szórakoztató lehet, ha csak beugrunk a blackjack-be, és játszani a szórakozásért, de azok, akik komolyan győznek, előre meghatározott stratégiát kell követniük. Ha nincs ilyen, gondold át, hogy most kapsz egyet. Ne feledje, hogy a stratégiai útmutatók nemcsak szabadon hozzáférhetők az interneten, hanem nem túl bonyolultak és nehezen követhetők.

A mítosz azonban az, hogy ha egy stratégia nem tűnik gyümölcsözőnek az első tíz percben, akkor a stratégia kudarcának kell lennie. Ez a felfogás néha azt eredményezi, hogy a játékos megpróbálja beállítani a stratégia középső játékát, és végül sokkal rosszabbá teszi a helyzetet. Valamennyi szerencsejátékban egy bizonyos mértékű veszteség lesz, így egyetlen stratégiai útmutató sem adhat a játékosnak az idő 100% -át. Miután elkezdtél egy konkrét stratégiával, legalább egy óráig ragaszkodj hozzá, mielőtt feladnád, és megpróbálunk valamit jobbra találni. Természetesen rossz teszt lenne, ha egy tesztelt stratégiával egy magas tétes asztalhoz megyünk.

Más játékosok elveszítettek

Néhányan úgy vélik, hogy jobb esélyük van, ha megnyerik, ha az egyetlen játékos az asztalnál. Ha egy játékos a játékos bal vagy jobb oldalán van, úgy gondolják, hogy ez befolyásolhatja a saját eredményét. Ez természetesen csak akkor lenne igaz, ha a többi játékosnak bármilyen elképzelése van, hogy milyen kártyák vannak a fedélzeten, és így teljesen igaz. Ha elégedetlenek vagyunk abban, hogy más játékosok az asztalnál vannak, érdemes lehet online blackjack-t játszani egyjátékos módban.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
4 közös Blackjack-mítoszok Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon