4 közös mítoszok a résidőkről

0 Comments

Minden olyan játékban, ahol a potenciális kifizetések életváltás lehetnek, nem meglepő, hogy a játékosok stratégiákat vagy kifejlesztett hiedelmeket hoztak létre az esélyek növelésére vonatkozóan. Néhány mítosz, ami ennek eredményeként jött létre, olyan gyakori, hogy szinte általános tudásnak tekintik. A leggyakoribb rés-mítoszok közül néhányat eloszlatunk, hogy tudd, mi a tény és mi a fikció!

Itt az ideje egy nagy győzelemnek

A leggyakoribb mítosz az, hogy egy olyan slot, amely egy ideje nem fizetett ki, „esedékes”. Könnyű elgondolkodni, hogy mivel senki sem nyert nagyot egy idő alatt, a gép minden második alkalommal fizet ki. Azonban gondolj rá, mint egy kocka tekercsére. Minden egyes tekercs teljesen egyedi, és az 1 az 6-ben az esélye, hogy az adott számra leszáll. Ezek az esélyek nem változnak csak azért, mert a dobókocka 3-időket dobta. Mindig 1 az 6-ben. Ugyanez vonatkozik a résidőkre is. Minden játék egy teljesen új, véletlenszerű pörgetésekkel és véletlenszám generátorokkal, amelyeket az online résidőkben használnak, így lehetetlenné válik a játék kifizetésének meghatározása.

Ma lehet a szerencsés napod

Egy másik gyakori mítosz, hogy néhány nap jobb, mint mások. Lehet, hogy kívülről is úgy tűnik, de a valóság ugyanolyan véletlen, mint egy hét, amikor a kifizetések következetesen megtörténnek. Ahhoz, hogy jó nap vagy rossz nap legyen, az online kaszinóknak ellenőriznie kell a játékok programozását annak érdekében, hogy ne fizessenek, és ez megszakítaná a tisztességes játék körül minden törvényt.

Jutalom az online játékért

Valószínűleg az egyik leginkább káros mítosz az, hogy a kaszinók kiválaszthatják, hogy kinek kell odaítélnie. Sok játékos úgy véli, hogy online tagságuk nyerhető profillá válhat, ha a kaszinó jó játéktörténetet lát. Ez ismét a játékot irányító kaszinót vonja maga után, és ellentétes lenne a méltányos játékszabályokkal.

Kifizetés százalékos aránya

Végül, néhány játékos úgy véli, hogy az esélyei jobbak egy szárazföldi kaszinóban, mint az interneten. Ugyanakkor a szárazföldi kaszinóban az átlagos nyerőgépet úgy tervezték, hogy kifizesse a teljes összeg 85% -át. Másrészt az online résidőket úgy tervezték, hogy kifizessék az 98% -át. Szóval hol akarsz inkább játszani?

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
4 közös mítoszok a résidőkről Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon