6 Health Old Wives 'Tales Exposed

0 Comments

Még mindig sok helyen történik a világ minden tájáról hogy a betegségtől függetlenül a nagyi - vagy egy másik öreg feleség - tanácsot ad a kezelésére. Ha valaha sárgarépa tele van vödörrel a szemvizsgálat előtt, akkor valószínűleg rájött, hogy némelyikük teljesen értelmetlen.

Persze, némelyikük meggyőzőnek tűnik, mint például a hirtelen ébredő alvajáró, akinek szívroham van. Úgy hihetőnek tűnik, mint a mítosz hogy a kaszinók oxigént pumpálnak a levegőbe, hogy hosszabb ideig figyelmeztessék a játékosokat. Ha valóban azt akarod elhinni, hogy egy, inkább ragadd meg a játékot online kaszinónkban. Ahogy látni fogjuk, ezek a régi feleségek mesék általában hokum.

Ne ébredj fel a Sleepwalkereket

Az orvos és a szerző Dr. Dr Hicks szerint, miközben felébred valakit, aki az alvásban jár, nem ad nekik egy szívrohamot, megzavarhatja őket.

Ez valószínűleg kellemetlen meglepetés lenne, így az orvos azt javasolta, hogy vezesse őket ágyukra, anélkül, hogy ébresztené őket. Feltételezve, hogy tetszik az érintett személy, vagyis.

A Feed Fevers, a Starve Colds

Egy régi felesége meséje, amelyet világszerte minden télen követtek minden millió millió ember, a lázas táplálkozásra és a megfázásra vonatkozó utasítások valószínűleg többet fognak okozni, mint a jó.

Először is, a szervezetnek szüksége van a vitaminokra, ásványi anyagokra és egyéb tápanyagokra, amelyeket a fertőzés vagy a betegség elleni küzdelem során kaphat. Másodszor, a testnek folyadékokra is szüksége van, mivel a betegség kiszáradáshoz vezethet. Kövesse a nagyi tanácsát, ha meg akarja ölni a betegét.

7-éves rágógumi

Attól függően, hogy a világ melyik országában nőtt fel, előfordulhat, hogy azt mondták, mint egy gyermeket, hogy a lenyelt rágógumi hét évig a gyomorban marad. Alternatívaként, lehet, hogy azt mondták, hogy lezárja az alját, és soha többé nem fogsz felállni. Ne aggódj - ez minden malarkey!

Dr. Hicks elmondta, hogy bár nem tudjuk megemészteni a gumi szintetikus összetevőit, néhány nap múlva áthaladna az emésztőrendszerünkön. Lát? Minden a végén jön ki.

Az izmok zsírsá válhatnak

Aki nem tudja, hogy egy tornaterem, aki rettegett, minden szép izomjuk zsírsá válik, ha egy napig ugrik a képzésre? Legközelebb, amikor őrülnek, adjanak nekik egy párt a fejére, és mondják el nekik, hogy az izom nem válik zsírsá, mivel két teljesen különböző szövettípus.

Oxford Egyetem Dr. Susan Jebb szerint az, ami valójában akkor történik meg, amikor feladod az izomszövetet. Ezt általában más zsírszövet helyettesíti, mert nem elég annyi kalóriát éget fel, mint egyszer. Alapvetően az izom semmire nem válik, és a zsír zsírsá válik. Az edzőterem tagsága időt és pénzt pazarol.

10% Brain Capacity használata

Egy modern népszerű mítosz, mint egy régi felesége meséje, az embereknek az agyi kapacitásunkból csak 10 százalékos felhasználásával kapcsolatos dolog hooey. Agyunk minden egyes részét használjuk, legyen szó akár memóriáról, akár motorról, akár más készségekről, reflexekről és folyamatokról.

Ezért, függetlenül attól, hogy hol található az agyi sérülés, a szervezetet érintik. Ha az agynak ez a része nem lett volna használva, vagy nem lett volna cél, akkor ez nem történik meg?

Egyél a sárgarépát a jobb látásért

Mostanra szinte minden ember a bolygón azt hiszi, hogy a sárgarépa a vakság lehetséges gyógyítása. Sajnálom, de nem.

Az A-vitamin vitaminok tele vannak, ami határozottan támogatja az egészséges szemeket. Ennek azonban nincs hatása a látásra, mint ilyen. Ez nem egy darab kincses tanács, amelyet nagymamától az unokájához adtak. Ez a második világháborús propaganda, amelyet arra használnak, hogy elrejtse a tényt a németektől, hogy a brit használt radar-technológia.

Lehet, hogy öreg feleségek meséi vannak, amelyeknek igazságuk van. Ami azonban ezeket illeti, ezek jól és igazán debunkáltak.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
6 Health Old Wives 'Tales Exposed Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon