6-dolgok, amelyeket el kell kerülni a Z generációs emberek alkalmazása során

0 Comments

Ha olyan embereket kezel, akik a Z generációban születtek - az a kifejezés, amely az 1995-ról 2005-re születettekre utal, akkor nem lehet kétséges, hogy ez a korcsoport másképp gondolkodik a karrierjükről. Tekintettel arra, hogy ez a csoport a munkaerő jelentős szegmensét képezi, az emberi erőforrásokból a Z generációval foglalkozó szempontból elengedhetetlen, hogy jobb legyen. A közép- és nagyvállalatok túlságosan gyakran nem találkoznak ezzel a „közbenső” korosztály követelményeivel, akiket egyébként nem szabad évezredekkel megragadni. Most keresse meg a Z generáció vezetését, és gondoskodjon arról, hogy megtartsa a kulcsfontosságú személyzetet, akik az elkövetkező években az üzleti életének vezetői lesznek.

1. Legyen nyitottabb

A Z generáció teljesen liberális. Mindaddig, amíg a jogaik nem sértik senki mást, az ebben a korcsoportban élő emberek valószínűleg nyitottak. Például a szerencsejátékok iránti attitűd nagyon liberális, még akkor is, ha egy online kaszinóról beszél. Tény, hogy még az internetes kaszinóhoz is hozzáférhet munkahelyi számítógépes hálózaton, amennyiben nem zavarja a munkát. A munkáltatóknak nyitottnak kell lenniük a személyes véleménynyilvánítás szabadságával kapcsolatos kérdésekben, beleértve a nemi identitást és a szexuális irányultságot. Ha zaklatott munkáltatónak tekintik, akkor a Z generációból származó emberek hamarosan negatívan fognak közölni veled a közösségi médiában, ami megnehezíti a jó személyzet alkalmazását.

2. Kerülje a túlzott kritikát

Sabine Bleumortier, egy professzionális tréner, aki alapja Németországa vezetők, akikkel foglalkoznak, folyamatosan kérdezik, hogy a fiatalabb generáció nehezen kezelhető. Válaszában az áll, hogy bár a fiatalabbakat kezelő idős emberek mindig is problémásak voltak, vannak olyan kérdések, amelyek kifejezetten a Z generáció válaszaival kapcsolatos válaszaival kapcsolatosak. Röviden, a fiatalabb alkalmazottak nincsenek hozzászokva, és így rosszul reagálnak rá. A Bleumortier azt mondja, hogy az iskolai oktatás során a Z generáció tagjai sok választási szabadsággal rendelkeztek, és hogy a munkahely és a hierarchia problémákat okozhat. Ahol a kritika indokolt, a vezetőknek konstruktív megközelítést kell alkalmaznia, hangsúlyozniuk kell a dolgok pozitív oldalát, és a Z generáció tagjai számára lehetőséget kell adni arra, hogy elmondják magukat.

3. Ajánlat rengeteg struktúra

Bár azt gondolhatnád, hogy a Z generációnak a túlzott kritikához való hozzáállása azt jelenti, hogy nagyobb szabadságra vágynak, a fordított is. Christian Scholz, a Z generációról szóló könyv írója és közgazdász szerint ez a korcsoport szeretné tudni, hogy hol vannak a határok. Egy egyértelműen definiált szerkezet előnyös, mivel az ismert korlátok között bizonyos mértékű szabadságot kínál. Elegendő struktúra nélkül a Z generáció tagjai egyszerűen nem tudják, hogy hol vannak a nem-menő helyek, és ennek következtében elkerüli a kockázatot. A struktúra felajánlásával az ebben a korosztályban élő emberek valóban jobban tanulnak, hogy önállóbbak legyenek, nem kevesebb.

4. Címmegmunkálási várakozások

Minden alkalmazottnak elvárása van arról, hogy mit kapnak a munkáltatójuktól. Fontos azonban, hogy a vezetők és a HR szakemberek valóban megértsék a Z generációs elvárásokat. Ha nem, akkor ebben a korcsoportban az emberek nagyobb valószínűséggel hagynak munkát a versenytársak számára, mint mások, akik pusztítóak lehetnek a toborzási költségek miatt. Manapság a Z generáció tagjai sokkal nagyobb valószínűséggel ragaszkodnak szerződéses órájukhoz, mint például az idősebbek. Biztonságos és tiszteletteljes munkahelyet is várnak. Ha biztosítani tudod, hogy nincs „íratlan szabály”, amely azt mondja, hogy mindenki a szokásos órák után marad az irodában, akkor sokkal valószínűbb, hogy megtartja a személyzetet ebből a generációból.

5. Jó munka- és magánélet egyensúlyt kínál

Ahogy már említettük, a Z generáció tagjai nagyobb valószínűséggel kerülnek olyan szervezetbe való munkába, ahol nagyon hosszú órákban van a kultúra. Fontos, hogy ez nem azért van, mert a Z generáció egy lusta! Ha egy ilyen ötletet fejez ki, akkor azt várhatja, hogy a munkaerő erőteljesen visszahúzódjon. Az, hogy az adott nemzedék emberei utána van, egy kielégítő karrier, amelyet keményen fognak dolgozni. Ugyanakkor azt is tudják, hogy a régi iskola munkamódszerei már nem lesznek normák. A modern technológia - a legmegfelelőbb eszközök, amelyekkel ez a generáció felnőtt, és így ismerős - azt jelenti, hogy a hagyományos munkamodellek sokáig nem fognak túlélni. Ezért az otthoni munkavégzés vagy a helyi kávézóból való munkavégzés lehetősége gyakorlatilag minden jövőre gondolkodó vállalkozás követelménye. Nemcsak a Z generációból származó emberek úgy gondolják, hogy ez egy olyan kereslet, amely lehetővé teszi a munka és a magánélet jobb egyensúlyát, de úgy vélik, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy a szervezetek a következő évtizedekben működjenek. Ha nem foglalkozik a munka és a magánélet kérdéseivel, akkor úgy fogják tekinteni, mint valami dinoszaurusz!

6. A kommunikáció digitalizálása

Mivel a Z generáció az alkalmazásokhoz, a mobileszközökhöz és a virtuális valósághoz is hasonló, a régimódi módszereket le kell bontania az üzenetek átvételére. Ez sokkal többre esik, mint bármi más. A márka csak a fiatalabb alkalmazottakhoz fog fordulni, ha teljes körűen digitalizálják a toborzási marketinget. A Z generáció tagjai csak a szociális média működését várják, amikor a vállalati identitásról van szó.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
6-dolgok, amelyeket el kell kerülni a Z generációs emberek alkalmazása során Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon