7 Halálos (szerencsejáték) bűnök

0 Comments

Néhány halálos bűn van, amikor a szerencsejátékról van szó, és az alábbiakban csak hétet nézünk, amelyeket minden áron el kell kerülni.

1. Rossz stratégiát alkalmaz

Az első szerencsejáték-bűn, amit sokan elköteleznek, rossz stratégiát használnak.

Csak nekem Blackjack és a póker változatok a stratégiai játékot jelölik, de sok online forrás sokféle stratégiát vagy fogadási rendszert kínál, amelyekre igényt tartanak.

Egy kis ásatással hamarosan kiderül, hogy e rendszerek egyike sem reálisan alkalmazható a kaszinójátékokra.

2. Nem játék a licencelt kaszinóban

Ez a bűn megbocsáthatatlan. Minden online kaszinónak jogi engedélyeket kell adnia a jó hírű játékhatóságoktól. Ezeket a honlapon kell megjeleníteni.

3. Bónuszajánlatok elfogadása az olvasás előtt

Soha ne mondjon igent a bónusz ajánlatnak anélkül, hogy elolvasná a kis nyomtatást.

Az üdvözlő bónuszok és a betéti bónusz nem eléggé hívogatónak tűnnek, de gyakran rendelkeznek olyan követelményekkel, amelyeket teljesíteni kell, mielőtt teljes hozzáférést kapna a fiókjához.

4. Eltérő a beállított költségvetéstől

Költségkeret és bankroll akkor, ha online játékra van szükség, a készpénz kezeléséhez, és ez az egyetlen fogadási stratégia, amellyel mindig bankolhat.

A napi vagy heti hétköznapon történő fogadás megtervezése megakadályozza az impulzív fogadásokat és hosszú távú jutalmat eredményez.

5. Bizonyos játékok megítélése

Mindannyian a mi kedvenc kaszinójátékunk van, és mindannyian játékunk van, amit nem szeretünk, vagy egyszerűen csak bizalmatlanságunk van. A gyakori példa a slot játékok.

Számos online kaszinó-rajongó, aki úgy érzi, hogy igazi szerencsejátékos, általában elkerülik a slot játékokat a résidők felfogása miatt.

Ez csak azt jelenti, hogy hiányoznak néhány fantasztikus és nagyon kifizetődő fellépés. A kaszinójátékok szabadon játszhatnak, és számos különböző játékot próbálhatnak ki ahelyett, hogy ragaszkodnának a kedvencek beállításához.

6. A szabályok olvasása nélkül

Az online kaszinók számos népszerű játékváltozattal rendelkeznek, amelyek mindegyike egyedi, esetleg kisebb szabályváltozatokkal rendelkezik.

Mindig olvassa el a szabályokat és szabályokat, hogy bizalommal játszhasson és fogadjon.

7. Győzelem

Mindig emlékezz arra, hogy először itt van a szórakozásért, másodszor pedig jutalomért. Élvezze az online játékélményt, és próbálja meg emocionálisan nem fogadni.

Nehéz a bankrollot egy csíkra rúgni, de bízz bennem; ez tényleg hosszú távon kifizetődik.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
7 Halálos (szerencsejáték) bűnök Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon