7 profi meleg labdarúgók

0 Comments

Mats Hummels számos nemzetközi kupakkal rendelkezik a nevére és egy maroknyi célpontra, és jól ismert a képességeiről, hogy világosan megfogalmazhassa a számos kérdést labdarúgás. Amikor a profi játékban a homoszexualitásról kérdezték Németország, a szakképzett védő egy árnyalt választ adott, amely nem volt lehetséges elveszett minden olyan kollégáján, aki homoszexuális. Azt jelentették, hogy azt mondta, hogy egy nagyon nagy játékos veszi el, hogy eljusson az észlelések eltolásához a sportban. Hummels megjegyezte, hogy a labdarúgás a társadalom kevés kulturális területe, ahol - látszólag legalábbis - nincs férfi homoszexualitás. Rámutatott, hogy bár a játékos karrierje után homoszexuálisan jön ki, ez nem jelenti azt, hogy a homoszexualitás csak a futball vége után kezdődik. A házas apa viccelt, hogy egy ember csak akkor válik homoszexuálisvá, ha a 20 években leállt a többi férfival.

Ennek ellenére a futball megtartja a mechó képét, amely továbbra is a sok sportfogadás és számos nemzetközi életmód-márka középpontjában áll. Ha nem veszíti el a szexuális irányultsággal kapcsolatos konzervatív képét, akkor továbbra is vonzza a következő generációs nagy szponzorokat és sport játékosokat? Érdekes pont, hogy a játékban lévő hatóságoknak még nem kell teljes mértékben foglalkozniuk. Annak ellenére, hogy Hummels józan ész állítja, hogy a homoszexuális profi labdarúgóknak most már a kereskedelemben kell részt venniük, eddig senki sem nyílt meg nyíltan. Vagy ők? Olvasson tovább, hogy többet megtudjon azokról az egyénekről, akik az évek során professzionális labdarúgást játszottak, akik vagy mások is kijöttek vagy kitűntek. Néhány történet valóban figyelemre méltó.

1. Thomas Hitzlsperger

2014-ben Thomas Hitzlsperger német középpályás megmutatta, hogy a játékpályája végén meleg volt. Hitzlsperger, akit sokszor szűkítettek az országában, nagyszerűen játszott a klubjaiban Angliában, nevezetesen az Aston Villa és a West Ham. A német sajtóban történő bejelentése után a nyugdíjas futballista azt mondta, hogy úgy döntött, hogy megpróbál és nyilatkozik a játékról. „Kidolgozom… mert szeretném áthelyezni a homoszexualitást a hivatásos sportolók körében” - mondta. A német hozzátette, hogy más homoszexuális férfiaknak kell lenniük, akik, mint ő, úgy érezték, hogy tabu tárgya nyíltan beszélni a szexuális irányultságról a csapat helyzetében.

2. Justin Fashanu

Az 1961-ban született Justin Fashanu bátor döntést hozott, hogy tájékoztassa az első klubjait, hogy meleg. Az a játékos, aki Angliában több 21-sapkát szerzett, úgy döntött, hogy nyilvánosan megjelent az 1990-ban egy interjú után a sajtóban. Fashanu felfedezte találkozását hírességekkel, parlamenti képviselőkkel, és talán legnyilvánvalóbb a többi labdarúgójával. A 1998-ban Fashanu-t szexuális támadással vádolták Marylandben, USA. Visszajött a UK de később vette a saját életét, és hagyott egy jegyzetet, amely megtagadta a vádat.

3. Anton Hysén

A híres svéd nemzetközi labdarúgó, Glenn Hysén, Anton fia, egy védő, aki a svéd második szakágban szakemberként él. Az 1990-ban született Hysén-t széles körben tekintik az egyik kevésbé nyíltan európai homoszexuális labdarúgónak, aki pályafutása alatt jött ki Fashanu óta. Miután korábban az építőiparban dolgozott, a labdarúgó bizonyos hírnevet szerzett, egyszerűen azért, mert homoszexuális futballista volt. Otthoni országában, az első homoszexuális emberben valósághű TV-táncbemutatót nyert. Úgy tűnik, hogy Hysén minden lépéssel lebontja a kulturális akadályokat.

4. Robbie Rogers

Egy másik játékos, aki karrierje során homoszexuálisan lépett, Robbie Rogers volt. Fiatalemberként Rogers megkülönböztető játékkarrierje volt, amely az USA-t az 20 alatt és az 23 alatti szinten képviselte. Vezető karrierje az Orange County Blue Star-ban kezdődött, és a Columbus Crew-ban haladt. Az 2012-ban az Egyesült Királyságba költözött, hogy pályafutását kezdje a Leeds United-nél, később a Stevenage Town-nál játszott. Februárban 2013-ben a szélsőző az új szerződés megkötése előtt jött ki az LA Galaxy-val, így az északon az egyik kevésbé nyíltan meleg profi sportoló. Amerika. Rogers játszott a Egyesült Államok 18 nemzeti válogatott, mielőtt visszavonulna az 2017 szakmai játékából.

5. Olivier Rouyer

A franciaországi Nancy-ben született 1955-ban született Olivier Rouyer egy másik generációs labdarúgókból származott, akiket eddig olvastak a listáról. A Winger az 210-ról 1973-ra, 1981-ra, 73-re mutatott 17-t, 1970-on, 1980-on. A gólszerző képessége és sebessége azt jelenti, hogy ebben az időszakban a francia válogatott lett. Rouyer az 1990-idejét a késői XNUMX-ekben és a korai XNUMX-ekben képviseli, kétszeresen. Strasbourgban, Lyonban és Neudorfban a varázslatok után Rouyer letette a csizmát. Csak miután visszatért Nancy-ba, hogy a korábbi XNUMX-ek klubját irányítsa, Rouyer homoszexuális volt.

6. David Testo

Az eredetileg Észak-Karolinából származó David Testo a kanadai rádióinterjú során 2011-ben jött ki. Miután 2003 óta az Egyesült Államokban játszott professzionális labdarúgást, a középpályás azt mondta, hogy az összes klubja és csapattársai arról tájékoztatták a szexualitását, bár addig a pontig, amikor úgy döntött, nem jön ki. A Testo-t széles körben az elsőnek tekintik Amerikai professzionális futballista, aki homoszexuális lesz. Jelenleg a You Can Play, a sportban a homofóbia elleni küzdelemre szánt szervezet tagja.

7. Collin Martin

Egy másik amerikai, Collin Martin egy középpályás, aki professzionálisan játszott a DC United, Richmond Kickers és Minnesota United csapatában. Júniusban 2018, Martin megtette a lépést, hogy nyilvánosságra hozza magát melegnek. Abban az időben ő volt az egyetlen amerikai futballista, aki jelenleg játszik és nyíltan meleg volt. Bár Martin soha nem nyert teljes nemzetközi kupakot, öt alkalommal képviselte országát az 20 szint alatt. Martin úgy döntött, hogy bejelentést tesz a szexuálisságáról a közösségi médiában, egy másik pedig. Egy szivárványos zászlót ábrázolt magában, hogy egybeesjen egy Dallas-i meleg büszkeséges eseményrel. A játékos tovább hozzátette, hogy csak a „Major League Soccer” -i körüli játékosok kedvességét és elfogadását kapta.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
7 profi meleg labdarúgók Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: