A Microgaming rövid története

0 Comments

Az iGaming egyik legismertebb neve az elmúlt két évtizedben, Microgaming kivételesen izgalmas útja volt az első naptól kezdve, és minden bizonnyal nem úgy tűnik, hogy az izgalom hamarosan vége lesz.

Ez nagyrészt annak a ténynek köszönhető, hogy úgy tűnik, hogy rendelkeznek egy kiváló online slot játékok szállítószalagjával, melyet a rendszeres, a Jungle Jim El Dorado nak nek Tarzan. Azonban nemcsak az új kiadások végtelen listája teszi ezt a márkát olyan nagynak, hanem az erős és ikonikus történetet is.

Ikonikus pillanatok a történelemben

Annak érdekében, hogy a Microgaming hosszú történetét néhány éven keresztül elveszítsük, megnézzük a leginkább ikonikus pillanatokat, amelyek nagy szerepet játszottak abban, hogy a cég hol van ma.

Ezek közé tartoznak a jelentős vállalati mérföldkövek, néhány rekordszám (és ez magában foglalja a pénzt), az online kaszinó játék fordulópontjai, amelyeket a Microgaming közvetlenül érintett, néhány legnépszerűbb online nyerőgép indítását, amelyek világszerte hullámokat és hatalmas jackpot-találatokat tettek.

A Microgaming felemelkedése

Az 1994-ben a Microgaming lényegében egy zenekarral élt, és történetet teremtett, amikor létrehozta az első online kaszinó szoftvert, és az 1998 által létrehozott és elindították az első, széles körű progresszív slotot, amelyet Cash Splash-nek neveztek.

Az 2003 által a Microgaming hivatalosan is alapító tagja volt, most már ismert, az eCOGRA-nak, és a következő évben látta, hogy kiadják az első mobil játékszoftvert, ami ismét a történelem az iGaming világában.

A legfrissebb kiadások Plethora

A Microgaming által gyártott vezető résidők közül a legelső márkájú nyerőgép volt a Lara Croft: Tomb Raider 2004-ban. Nem sokkal ezután megjelentek egy olyan játékot, amely még mindig az egyik legnépszerűbb és a történelem során leesett, hogy a játékosokat milliomosokká alakítsa - nem más, mint a Mega Moolah progresszív slot játék.

Az 2009-ben a most vezető vezető kaszinószoftver cég létrehozta az első igazi többjátékos nyerőgépet, amelyet a A Wealth Special Edition kerékpárja rés. Az 2010 látta az egyre népszerűbbet Thunderstruck II a világ minden tájáról érkező játékosok képeit kímélik, és azóta abbahagyta a lenyűgöző hatást.

A játék új kora

Az 2011 évében az online kaszinójátékok világában megjelentek valami igazán látványos megjelenés, amikor az első online online 3D slot érkezett életre a Microgamingnak köszönhetően, amely bemutatta a Sterling ezüst 3D rés. Ugyanebben az évben a világ minden tájáról érkező játékosokat megáldották a jól befogadott és nagyon innovatívak Immortal Romance rés.

Az 2014 rendkívül eseményes év volt a Microgaming számára Terminator 2, Jurassic Park és a széles körben imádott, Thrones Game, valamint az első smartwatch-játékrésszel. Ez az izgalmas év bemutatta a Microgaming-ot is Avalon II.

Microgaming ma

Az 2015-ben a Microgaming másképpen alakította a történelmet, amikor egy szerencsés játékos a UK 17 879 645 nyerte el a Mega Moolah-on, és 2016-ban újabb £ 7 968 311 került kifizetésre, ami a mobil eszközön megnyert legnagyobb jackpot volt.

Manapság a Microgaming progresszív jackpot-hálózatának sikerült többet fizetnie, mint az 716 millió fontot, ami rendkívüli mennyiségű pénz volt, amely hangsúlyozta ezt a márka ígéretét tonna szórakoztató és még nagyobb nyereményeken.

Mi több, a várt Jungle Jim, Tarzan és Elveszett Vegas A nyerőgép-játékokat elindították, jól fogadták, és rávilágítottak arra a tényre, hogy a Microgaming továbbra is lenyűgözni fog az elkövetkező években.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A Microgaming rövid története Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: