Klasszikus spin a modern résidőkön

0 Comments

Olyan sok játékkal és kaszinóval, amely most online elérhető, a nyerőgép-fejlesztőknek valóban szükségük van a játékuk felgyorsítására a verseny előtt. Az egyik módja annak, hogy ez mindig megtörtént, egy kreatív téma használata.

Képzeld el bármilyen témát, és biztos lehet benne, hogy ott van egy kaszinónyílás, amely megfelel a leírásnak. És bizonyos témák csak úgy tűnik, hogy jobban értékesítenek, mint mások. Például a szuperhős témájú rések rendkívül népszerűek, mint a híres filmeken alapuló résidők. Egy másik példa egy olyan témára, amely soha nem tűnik népszerűsítőnek, a mesebeli vagy az alvó történet slot.

Ebben a kategóriában a bővítőhelyek fejlesztői Microgaming kétségkívül vezet az út, a Rhyming Reels sorozatával, amely csaknem minden mesebeli lényt tartalmaz, amit valaha is hallottál. Íme egy gyors áttekintés a Microgaming Rhyming Reels sorozatának néhány réséről:

Rímelő orsók szívek és tárták

Ez az öt tárcsás, 30-nyerővonal-nyerőgép a régi, őrült, a szívek királynőjét körülvevő óvodai rímre épül, amely néhány süteményt süt. A Hearts & Tars-t a Queen of Hearts néven ismerték, de később megváltozott.

A témakörben megfelelő szimbólumok közé tartoznak a szív alakú torták, a szexi francia szobalányok és a göndör királynő, akik egyértelműen a „torta” szót képviselik. Ezek a szimbólumok a bordó hátterű háttérrel szemben állnak, hogy megfeleljenek a rubin színű tárcsáknak.

A Rhyming Reels Hearts & Tarts a bónuszjátékban az 4 000 érméket és az 2 400 000 játékokat kifizeti.

Jack & Jill tárcsás orsók

Abban az esetben, ha ez nem nyilvánvaló, a Rhyming Reels Jack & Jill-et a jól ismert óvodai rím után temetjük el egy fiúról és egy lányról, aki egy hegyre megy, hogy egy vödörbe vonjon. A szimbólumok és a helyszín pontosan az, amit elvárnának - vízi vödrök, a hegy tetején lévő kút, és természetesen a híres Jack és Jill. A Microgaming egy kis extra fűszerrel egészítette ki ezt az öreg történetet egy szerelmi történet létrehozásával Jack és Jill között, ezért vannak szívek az egész helyen.

A játékban öt tárcsa, 20 nyerővonal, vad és szétszórt szimbólumok, ingyenes pörgetések és az 15 000 érmék maximális jackpotja található.

Rhyming orsók Cole régi király

Azt hitte, hogy ez az öt tárcsás, 20-nyerővonal-nyerőgépet az örömteli öreg lélek ihlette, amit oly sok gyerekről hallottunk. A Microgaming egy funky 70-ot csavart ezen a régi történeten - feltehetően a „lélek” szóban játszott játékban.

A tematikus szimbólumok közé tartozik a királykorona, lila cső, és a arany többek között. A Rhyming Reels Old King Cole hangsávot egy minden lány rock-trió hozza létre, ahelyett, hogy a rímben említett három hegedűs lenne. Ez magában foglalja egy szerencsejáték funkciót, ingyenes pörgetéseket, szétszórásokat, vadakat és egy 250x felső jackpot kifizetést.

Rhyming Reels: Georgie Porgie Five-Reel online nyerőgép

Georgie Porgie egy öt tárcsás, 15 nyerővonal online slot, amelyet a kisfiú ihlette, aki megcsókolta a lányokat, és sírt. A témát modernizálják annak beállításával Amerikai középiskola, szimbólumok, köztük könnyes fiatal lányok, a csók-lopás Georgie Porgie, és egy banda labdarúgás többek között. A téma egyszerű, de színes és szórakoztató.

A nyílás mindössze egy érme soronként és érme értékek között mozog 0.01 az 0.10-hez az 375 000-érmék maximális nyereményéért a szabad pörgetésekben. A játékban vad és szétszórt szimbólumok is szerepelnek, valamint a játékra jellemző funkció, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megduplázzák vagy nyerjék meg nyereményeiket.

Ha úgy érzi, nosztagikus, ezek a korszerű résidők visszahozzák az időben, miközben nagy nyer.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Klasszikus spin a modern résidőkön Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon