A Fish Party Slots közelebbi nézete

0 Comments

Képzeljétek magadnak a víz szeretőjét? A kedvenc filmjei élénk színű halakat tartalmaznak az epikus küldetéseken a hatalmas óceánokon? Vagy talán te vagy az a személy, aki az ötven literes sósvíztartályban élő, korallos, világos fehér strand homok és több faj, mint amennyit a hálót rázhat.

Ha igen, felálltuk a tökéletes helyet az Ön számára. Halpárt by Microgaming összehozza a nyílt óceán izgalmas világát egy szórakoztató és humoros csavarral, amit minden thalassophile és lelkes játékos biztosan élvez. De mi teszi ezt a víz alatti kalandot a hasonló résidők igazi tengerében? Mindez a bónusz funkciókról szól. Lássuk!

Bonus Features

A bónuszjellemzők az egyik legfontosabb dolog, amelyek segítenek megkülönböztetni az online elérhető nyerőgépek ezreit. Míg a nyerővonalak és a tekercsszámok fontosak, a tapasztalt játékos tudja, hogy egy nagy bónusz lehet, hogy megszakíthatja vagy megszakíthatja a munkamenetet, és az ingyenes pörgetések, nyerési szorzók és mini játékok kombinálhatják az átlagos rést olyanra, ami újra és újra megkövetelhető.

Melyik bónuszjellemzők a kedvencek? Élvezünk semmit, mint egy jó szabad pörgetést és a lehetőséget, hogy a szerencsejáték-funkcióval megduplázzuk a győzelmünket. Szerencsés számunkra, mindkét funkció elérhető a Fish Party-ban!

szabad pörgetések

Az ilyen tárcsák fonása a legtöbb nyerőgépben a játék neve, és a Fish Party nem kivétel. Tehát mi lehetne jobb, mint ha ingyen spin forognánk, azzal a esélygel, hogy nagy nyerj? Nem hiszem, hogy van valami jobb!

Ebben a nyílásban az ingyenes pörgetéseket az összes fontos szórás szimbólum kinyitja. A víz alatti témát követve a Microgaming egy vad szemet és a gyanús lélegzetű kagylót osztott ki. Sötét piercingszemei, amelyek az önállóan felépített rejtekhelyéből kigyulladnak, és az „élénk sárgával” írt „szóródás” szó, gondoskodnak róla, hogy nehezen fog hiányozni.

Az óceán padlójának ez az aranyos és nyálkás mesterének leszállása három, négy vagy öt alkalommal aktiválja az ingyenes pörgetést. Hány szabad pörgetést várhat el, hogy kinyitja? Nos, ellentétben néhány más résszel, nincs fix szám, hanem egy számtartomány. A játékos nyolc és húsz ingyenes pörgetést nyerhet. Ami még jobb, az, hogy a scatter szimbólum barátunk is megfizeti a teljes tét nagyságát. Két szóródás kap egy alkalommal a teljes tétet, míg három szórás a teljes tét kétszerese. Ha a hölgy szerencséje valóban az Ön oldalán van, és négy szórásszimbólumot kezel, akkor a téted kétszerese lesz. És mi van az öt szóródási szimbólummal? Hogyan hangzik a teljes téted? Hogyan juthatna jobbá az ingyenes pörgetés bónusz. Halmozott szimbólumokkal és a szabad pörgetések újraindításának képességével. Így van!

Gamble Feature

Úgy találjuk, hogy az óceán szerelmesei gyakran kalandosak. Van valami vad és kiszámíthatatlan az óceánra. Talán a bolygó hetven százalékát fedi le, és még többet tudunk a hold felszínéről, amit a mély óceánfenékkel kapcsolatban teszünk. Mindenesetre úgy gondoljuk, hogy a merész résidők játékosai mindent kockáztatnak a Fish Party beépített szerencsejáték szolgáltatásával. Minden győzelem után lehetősége van arra, hogy kitaláljuk, mi lesz a következő kártya színe vagy színe. Kihagyja és nyerje meg nyereményét. Válasszon ki és nyerjen meg esélyt a nyereményed megduplázására vagy elveszítésére!

Készen állsz a merülésre? Itt az ideje, hogy a lábujjait nedvesítsd a Fish Party-val!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A Fish Party Slots közelebbi nézete Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon