A labdarúgó alakú gyémánt a világbajnokság számára

0 Comments

Valami szokatlan történt az 2018 világbajnokság negyeddöntője előtt Oroszország és Horvátország között. Az ALROSA orosz bányászati ​​csoport a 0.50 karát, fekete-fehér gyémánt az északi Arkhangelszk régióból, amely véletlenül egy futball-labda volt. A természet híres szeszélyes formák létrehozásáról, de ez az első alkalom a labdarúgás-formájú gyémánt volt valaha. A szép játék végső versenye alatt, közvetlenül a fogadó ország kritikus meccsének megkezdése előtt történt, hogy néhányat egyszerűen csak véletlenszerűnek, de sokan másoknak is tekintettek.

Jó előzmények és izgalmas versenyek

Természetesen Oroszország nem érte el a negyeddöntő mérkőzést. Ehelyett Horvátország győztes lett ebben a játékban, és az azt követő félig végső showdown Angliával szemben, mielőtt eljött volna Franciaországba a döntőben. Mindazonáltal Oroszországnak az esemény megrendezését, amelyre az ALROSA volt az egyik fő szponzor, széles körben győzelemnek tartották, és a labdarúgó alakú gyémánt lenyomása az egyik bajnokság sok boldog története. Az ALROSA még az 32 durva méretű gyémántok speciális labdarúgó-gyűjteményének elindításával is elindult, minden egyes értékes kőből egy olyan országot képviselve, amely részt vett a világbajnokságban. Ezenkívül a rajongóknak lehetőséget kaptak arra, hogy kiválasszanak egy „futballnevet” egy 76.53 karátos kőre, amely a gyűjtemény középpontjába került. Végül két győztest választottak ki, és jegyeket adtak a döntőbe - javaslataik: „Lev Yashin”, a népszerű szovjet korszak kapusának tisztelete, és a „Brilliant Moment”. Mivel azonban Yashin nemzeti kincsnek tekinthető, az ALROSA úgy döntött, hogy nevét egy másik 69.7-karát gyémántnak adja, amelyet a jubileumi csövön bányásztak és nem árverésre szántak.

Élvezze az esélyt az esély után, hogy nagyot nyerjen Dazzle Me Online Video Pokies, a NetEnt a Spin Palace Online Casino-ban most játszható klasszikus.

Mivel örökké ezelőtt

Bár úgy tűnik, hogy a világbajnokság alatt felfedezett futball-labda alakú gyémánt megragadja a rajongók elméjét és szívét. a világ minden tájárólAz a tény, hogy a gyémántok már évszázadok óta a kollektív tudatosság részét képezik.

Először Indiában feltárták a 4th században, de a gyémántok jelentős szerepet játszottak a háborúkban, az árulásokban, a szakszervezetekben, a házasságokban, az örökségekben, a gazdaságokban és így tovább. Ami természetesen formálódik, sokféleképpen van - a legjelentősebb, a Föld gravitációjának nyomása és hősége alatt 100 mérföld a föld alatt a köpenyen, az olvadt mag közelében. Ezután a vulkáni csövek továbbítják ezeket az értékes ásványokat a felszínhez közel, ahol bányásznak. De ez nem az egyetlen módja annak, hogy létrehozzák őket.

A gyémántok egy kozmikus ütközés között alakulhatnak ki egy aszteroida és a Föld között is, amely véletlenül hozza vissza Oroszországba: azt állítják, hogy van egy gyémántbetétük, amelyet egy 35 millió évvel ezelőtti összeomlás okoz. Az így létrehozott gyémántok valószínűleg nem rendelkeznek drágakő tulajdonságokkal, de erősségük miatt ipari célokra, például vágásra is használható.

Ajándékok az istenektől

A meteoritokról is ismert, hogy gyémántokat hoznak létre, és a tudósok azt javasolják, hogy az eredményeként talált hatalmas kövek csak egy másik bolygón alakultak ki, amelyet a naprendszer korai szakaszaiban lebontottak. Az ókorban a gyémántok az istenek ajándékai voltak, amelyek gazdagságot, egészséget és erőt adnak a viselőnek - gondolkodjanak azokról a meteoritokról, amelyek gyémántokat szállítanak a Földre, és az ötlet nem tűnik olyan fantasztikusnak.

Jelenleg továbbra is hasonló filozófiákat rendelünk a gyémántokhoz, még akkor is, ha tudjuk, hogyan alakulnak ki. Ennek eredményeként a gyémántok még mindig nagyon népszerű kultúránk részei - például a Spin Palace online kaszinójátékai is. Továbbá, mint a örökség az 2018 világbajnokságának Oroszországban, és a gazdagság és a siker tartós jelképeként gyanítjuk, hogy továbbra is ezt fogják tenni az elkövetkező években. Végtére is, a gyémántok örökre!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A labdarúgó alakú gyémánt a világbajnokság számára Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon