Forró új felvétel egy kaszinó kedvencen

0 Comments

Blackjack lehet a leginkább ikonikus kaszinójáték a világon. Már régóta lenyűgözte a játékosokat a látszólag egyszerű szabályokkal, a gyors játékkal és a nagy hozamok csábításával. Az új izgalmas klasszikus felvétel a Spin Palace-ba érkezik május 15-ban, és nem akarja lemaradni a lehetőségeiről, hogy játsszon Európai Blackjack online kaszinónkban, és nézze meg, milyen szerencséje van, bárhol is van!

Próbálja ki szerencséjét és készségeit a kártyajátékban, amit ismer és szeret

A Blackjack már évszázadok óta van, és a játék számtalan kezét játszották, mivel a játékosok megpróbálják összegyűjteni a huszonegy kártyát. Először egyszerűen hangzik, de mind a szerencse, mind a készség! A játék igazi izgalma, amikor a játékosnak el kell döntenie: hit vagy állni? Egy másik kártya eltörhet, vagy megüthetné az 21-et… csak egy módja van a kiderítésnek!

Ez az új kiadás Microgaming a Switch Studios tervezte. Ez az európai Blackjack szabályokon alapul, és a kezdők és a tapasztalt játékosok számára is szórakoztató. Akár az első játék, akár a század, értékelni fogja a non-stop akciót, a várakozásokat és a gyors esélyeket a győzelemre.

Sima, új megjelenés egy tapasztalt klasszikusnak

Az európai Blackjack-ot az on-the-go játékossal készítették. Optimalizálva működik mind mobil eszközökön, mind asztali számítógépeken, így a játékot magával viheti és bármikor játszhat. A képernyő méretétől függetlenül lenyűgözni fogja a részletes, mégis egyszerűsített játékfelület, amely alkalmazkodik a képernyő méretéhez, és álló vagy tájképi helyzetben játszható le. A játék egyetlen korlátja huszonegy!

A játéknak csúszós animációs animációi vannak a játék és a játék során, valamint reális hangok, amelyek úgy érzik, mintha az asztalnál ülnének, függetlenül attól, hogy hol vagy. A kezelőfelület és a kezelőszervek intelligensen vannak kialakítva, hogy ne zavarják a játékos élményét, és gyorsan és zökkenőmentesen épüljön fel, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ. Nem fogja elterelni a felesleges gombok vagy a dátumok grafikája, így a legjobb kezedre figyelhetsz.

A könnyen kezelhető játékfunkciókkal vegye le a kezét a következő szintre

Amikor játszol az európai Blackjack-t a Spin Palace-nál, akkor minden funkciója van, hogy egy kaszinó asztalnál üljön egy rakás zsetonnal. Ez a teljes körű mobiljáték könnyen kezelhető közös mozdulatokkal rendelkezik, mint például a Biztosítás, az osztott kezek és a dupla leosztás.

Biztosítási fogadások: Ha az osztó első lapja ász, akkor játszhatsz egy tétet egy kereskedő Blackjack ellen. Ezek a fogadások 2-nek fizetnek az 1-nak, és biztosítékot nyújtanak abban az esetben, ha a kereskedő huszonegy, így további esélye van arra, hogy megnyerje a szokásos kezét. Ha nem nyer egy módot, megnyerheti a másikat!

Osztott kezek: Ha két azonos értékű kártyát oszt meg (például két ötödik lapot), akkor két kezét megoszthatja. Ezzel egyszerre mindkét kezét játszhatja, így mindkét keze van a játékban!

Dupla lefelé: Ha két lapot oszt meg, amelyek összesen 9, 10 vagy 11, akkor a kettős lefutás funkciót játszhatja le. Ez páros a tétet és egy végleges kártyát ajánl. Vajon az esélyek az 21 varázslatra kerülnek?

Fogadhatsz az európai Blackjack intelligens kialakításával kapcsolatos zökkenőmentes tapasztalatokra

Ez az új játék kiadás új friss beállításokat tartalmaz a digitális blackjack élmény javítására, mint például a Turbo Mode és a Left Hand Mode.

Turbó mód: Ha a Turbo mód be van kapcsolva, gyorsabb animációkat láthatsz a táblázat kezelése és törlése során. Ha nem akarja várni a fordulók között, felgyorsíthatja a játékot, hogy a lehető leghamarabb eljusson a következő kézhez! A Turbo Mode nélkül élvezheti a kiváló animációkat, amelyeket az European Blackjack kínálhat, miközben várni fogja a következő esélyt a nagy nyerésre.

Balkezes mód: Ha szerencsés lefagy, akkor a balkezes funkcióval megfordíthatja az akciógombokat (Deal / Clear, Hit / Stand, Split / Double és Yes / No), hogy a balkezes játék elérhetőbbé váljon .

Kaszinó izgalom a tenyerében

Az európai Blackjack segítségével bárhol élvezheti a kaszinó megjelenését. Ez a mobilbarát játék az 1.00-200.00 és az 99.6% RTP fogadási korlátaival rendelkezik, alacsony volatilitással és 43.56% -os találati aránygal. Imádni fogod azt a képességet, hogy nyerj egy győztes kezét, akár otthon vagy útközben. Ha egy régi profi, szeretni fogod a klasszikus játék frissítéseit, és ha újszülött vagy, hamar megtanulod, miért ragadt meg ez a játék!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Forró új felvétel egy kaszinó kedvencen Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon