Nézd meg a Roulette különböző típusait

0 Comments

Nagyon sokan ismerik a kaszinójátékokat Rulett egy kerékkel és golyóval játszott, és nem csoda, mert ez a kerék egy szerencsejáték leghíresebb szimbóluma.

A 200 években a játékosok fogadnak a király A kaszinójátékok különböző verziói a világ különböző részein megjelentek. Ezek közül az a három, amelyik megmaradt, az Amerikai, Francia és európai változatok.

Ha nagyon új vagy a játékra, akkor megbocsáthatná azt, hogy az amerikai változat az amerikaiak számára van fenntartva, vagy hogy a franciát a franciául kell játszani. Annak érdekében, hogy frusztráló vagy szórakoztató legyen, szerencsére ez nem így van.

Látod, senki sem tudja, hogyan származik a rulett. Vannak, akik azt gyanítják, hogy több angol, francia és olasz játék fúziója, míg mások azt sugallják, hogy Blaise Pascal kifejlesztette a híres kerék prototípusát, miközben megpróbál egy öröklődő gépet feltalálni.

Elkezdődött azonban, hogy hosszú ideig nem volt eredeti formában. Először olyan kerékkel játszották le, amely számozott zsebében nulla és kettős nulla volt, a játékot Franciaországban módosították. Németország, Amerikaés Monte Carlo. Ez azért történt, hogy növeljék a ház szélét, vagy megpróbálják leküzdeni a csalást. Bármi is legyen az ok, most három hihetetlenül népszerű Roulette-t kapunk.

Az amerikai változat még mindig nulla és kettős zéró zsebet használ, és igen, a kettős zéró még mindig biztosítja a házat. Ez a verzió azonban általában szép kifizetést kínál, de a legnehezebb.

Az európai változat kereke csak nulla zsebet tartalmaz az első és az 36 között. Ez a játék, mint a többiek, lehetővé teszi a számok, a piros vagy a fekete színek és az oszlopok fogadását.

A Roulette francia nyelvű változata ugyanazzal a kerettel rendelkezik, mint az európai változat, és az asztalon látható minden nyilvánvaló különbség általában kozmetikai, a francia szavak pedig a kaszinó domináns nyelve helyett használatosak. A francia változat néhány különböző szabályt és fogadást is használ, mint például a La Partage és az En Prison, amelyek akkor működhetnek, ha a labda a zérus zsebbe kerül.

Ha szeretné megtudni, hogy melyik verzió működik a legjobban az Ön számára, a Spin Palace különböző típusú ruletteket tartalmaz, beleértve Microgaming'S Európai rulett Arany.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Nézd meg a Roulette különböző típusait Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon