A Mega Moolah Progressive Gaming Safari

0 Comments

Szeretjük az afrikai vadvilágot, és nagyon izgatott voltunk, hogy felfedezzük, hogy nem kell elhagynunk a saját otthonunk kényelmét szafari kalandok, köszönhetően a Mega Moolah Progresszív online slot!

Ez a fényes, vidám cím Microgaming több állatot tartalmaz, mint amennyit valószínűleg a legtöbb valóságos szafariszon találsz, és a játék során semmi esélye nincs arra, hogy az oroszlánok legyengüljenek vagy orrszarvúk legyenek. Ha azonban Mega Moolah-t játszol valódi pénzért a kaszinónkban, akkor nagy eséllyel nyerhetsz. A játék egy véletlenszerűen kiváltott progresszív jackpot-fordulót tartalmaz, amely négy különböző díjat kínál.

Forgasd meg a kerék

Ha valaha olvastál történeteket vagy nézett dokumentumfilmet a szafari kalandokról, tudni fogja, hogy bármi történhet az afrikai vadonban. Ugyanezt várhatja a Mega Moolah Progressive slotoktól. Jackpot fordulója bármikor kiváltható.

Négy különböző jackpot létezik, amelyek mindegyike méretben növekszik a játék lejátszásakor. Amikor a kör elindult, egy másik képernyő nyílik meg, és a Jackpot Wheel-vel együtt jelenik meg.

Meg kell spin a kerék, és remélem, hogy megáll a Mini, Minor, Major vagy Mega jackpoton.

Barátságos, Furry Reel szimbólumok

El kell ismernünk, hogy elbűvölte a Mega Moolah Progressive online slot reel szimbólumokat. Tény, hogy nem tudjuk, hogy valaha is egy barátságosabb csomó állattal találkozik.

A látszólagos lények közé tartozik az elefánt, a zsiráf, a kudu, az oroszlánok, a majmok, a legelők és a zebra. Az állatokat félretéve, a tárcsákon 10, Jack, Queen, King és Ace kártyák is szerepelnek.

Vad és scatter szimbólumok

Szembenézés az oroszlánnal a természetes élőhelyükben félelmetes látvány, de nem lesz okod, hogy fuss és elrejtsd, ha az oroszlánok megjelennek a tárcsákon, amikor online kaszinónkban játszol Mega Moolah Progressive-t.

Az oroszlánszimbólum nemcsak az alapjáték legmagasabb fizető szimbóluma, hanem egy vadszorzó is. Más szimbólumok helyettesítheti a nyerő kombinációkat, és ha ezt teszi páros a kifizetést.

A majom a Scatter szimbólum. Két vagy több bárhol a tárcsákon a Scatter nyer, és három vagy több 15 ingyenes pörgetést indít 3x szorzóval az ingyenes pörgetések kifizetésére.

Játsszon velünk a Mega Moolah Progresszív játékkal, és megtudja, hogy valami csodálatosan vad nyeremény jön-e el!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A Mega Moolah Progressive Gaming Safari Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon