Spotlight a kevésbé ismert síelési eseményeken

0 Comments

Még akkor is, ha a téli olimpia alkalmával négyévente egyszer nézi a síelést, a sport izgalmas, gyorsan mozgó és izgalmas. Néhányan figyelik a gyors leszállások izgalmait és kiömlését, amelyeket a felső síelők maguk hoztak magukkal, és mások is örömmel vesznek részt a bemutatott technikai készségek betartásában. Valójában a síelés nagy érdeklődést vonz a szerencsejátékosok körében egy szezon során. Majdnem minden nagy eseményre és még a téli sportfogadási tippekre szánt helyszínekre esélyeket találhat. A síelés mint néző sport népszerűségének növekedése azonban nem volt univerzális. Meg kell mondani, hogy bár a kék bordázott események, mint az alpesi lefelé gyakran nagy közönséget vonzanak, vannak kevésbé ismert tudományágak, amelyek még mindig a sportirányító testület, a Nemzetközi Síszövetség (FIS) védelme alatt állnak. Mik azok és mit jelentenek a versenytársak?

Sífutás

Ez a fegyelem hihetetlen fitneszszinteket és erőteljes kardiovaszkuláris rendszert vesz igénybe mindazoktól, akik részt vesznek benne. A legkiválóbb sportolók egy része a sífutás, a FIS egyik legrégebbi északi stílusú eseménye. A férfiak rendezvényei először az 1925-ban kezdődtek meg, míg a nőké a 1950-ekben. Számos rendezvényen a síelők a hóban párhuzamos sávokat használnak, ami egy lábról a másikra csúsztatásra szolgál, egy pólus segítségével. A síelők rövid lejtőkön vehetnek részt a kis lejtőkön, de kénytelenek lesznek a dombok fölé állni a tüdőtöréses ellenállásokban is. A sport katonai tevékenységből származik, ahol az őrjáratok síléceket használnak. Napjainkban az események hosszúak és gyakran meghaladják az 50 kilométereket. Bevezetésre kerültek a közvetítő versenyek és a paralimpiai események is.

Síugrás

A síugrás nem kap a figyelmet, amit megérdemel. Talán ez azért van, mert a sportnak számos technikai tulajdonsága van, ami egy kicsit áthatolhatatlanná teszi azt, amikor először látod. A síugrás az ugrások hosszán alapul, csakúgy, mint egy normál hosszú ugrás az atlétikában. Az azonban, hogy a síugrók eltérőek, az az, hogy stílusos, mindig szubjektív anyagot kapnak. Az ún. Északi síelési események közül a síugrás általában olyan ember alkotta struktúrát igényel, amelyből minden versenyző elindítja magát. Bár a sport az FNUMX-ek óta az FIS joghatósága alá került, a férfi csak az 1920-ekig tartott, csak akkor, ha a nők először vettek részt. A síugrás ugyancsak hatalmas elkötelezettséggel és bátorsággal rendelkezik a versenytársak részéről. Egy olyan húga sport, amely síhídként ismert, kifejlesztette a résztvevőket, akik több mint 1990 méteren át tudnak mozogni a levegőben!

Mogul síelés

Ez a sport elkezdett népszerűvé válni az 1970-ekben, de az 1992 téli olimpiai játékokig mindössze annyit tett, hogy valóban nemzetközileg elismert legyen. A közönség még mindig nem ismert, hogy a mogul síelés egy speciális ütközéses síelésen megy keresztül egy speciálisan előkészített tanfolyamon. A versenyzőknek meg kell kötniük az utat a pályán, és éles fordulatokat kell végrehajtaniuk, hogy kivegye a bokait és a térdét. Bizonyos útvonalak a dudorokon vagy a mogulokon, ahogy ismertek, a korábbi versenytársak erőfeszítéseinek köszönhetően gyorsabbá válnak. Egy tipikus mogul tanfolyam rövid, talán csak 250 méterre van a végponttól. Azonban rengeteg cselekedet van, mert maguk a mogulák csak néhány méter távolságra vannak egymástól. A lenyűgöző fordulás elengedhetetlen, mert ez a résztvevő pontszámának legnagyobb részét teszi ki. További pontokat kapnak az ugrásokért, az úgynevezett "airs" és a tanfolyam befejezésének időpontjáról.

Fű síelés

Érdemes megjegyezni, hogy a FIS már nem csak egy téli sport irányító testület. A föderáció a nyári sípályákon is részt vesz, amelyek a füves pályákon futnak. A füves síelés úgy alakult, hogy az alpesi síelők jó állapotban tarthassák és fejlesszék készségeiket a szezonban. Napjainkban a füves síelés önmagában is növekvő sportnak számít. A résztvevők kesztyűt, oszlopot, sícipőt és csizmát használnak. A hagyományos sílécek helyett azonban rövidítetteket használnak soros, gördülő futófelülettel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy haladjanak le egy dombon. A Richard Martin nevű német nevet az 1960-ekben fogalmazta meg, és azonnal elkezdte ösztönözni a sípályákat arra, hogy a nyári hónapokban jövedelmet generáljanak. A fűnek viszonylag rövidnek kell lennie ahhoz, hogy egy esemény megtörténjen, de amikor meglepően nagy sebességet rögzítettek a legbántalmasabb füves síelőktől.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Spotlight a kevésbé ismert síelési eseményeken Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: