AI és Online Kaszinók: Mit tart a jövő?

0 Comments

Ha van egy dolog, amiről valószínűleg mindannyian egyetértünk, a technológia exponenciális ütemben fejlődik. Ez minden területre érvényes, a virtuális valóságtól az olyan alkalmazásokig, amelyek másodpercekben megoldják a komplex egyenleteket, és így segítik a kutatókat a munkájuk során.

A mesterséges intelligencia vagy az AI nem kivétel. Az AI legszélesebb definíciója olyan robotok, amelyek képesek elérni a kognitív funkciók szintjét, amely magában foglalja a környezet felismerését, az összetett adatfeldolgozást, a problémamegoldást és a kommunikációs minta feldolgozását. Mindezek megértése mellett, az AI robot képes lesz az összes információt szintetizálni és tovább tanulni és „gondolkodni”. Nem kapcsolódik a gépi tanuláshoz, az AI még mélyebbre megy.

A mesterséges intelligenciának sok következménye van, beleértve az AI-t, amely egy emberi agyba ágyazott számítógéphez van csatlakoztatva. Az a tudásmennyiség, amelyet egy ilyen személynek hozzáférhetne, nehéz számunkra, hogy most elképzeljük. Bármely területre vonatkozó frissítések és fejlesztések pusztán gondolkodással érhetők el. Minden más érdeklődéssel az AI iránt és a kérdéssel, hogy hová fog menni a jövőben, arra összpontosítunk, ami nagyon közel van az otthonhoz: mit jelent az AI az online kaszinók számára?

Mester Problémamegoldók és Játékosok

A jövő sok szempontból már itt van. A mesterséges intelligencia robotok sikeresen megverték a világ legjobb sakk- és Go-szakembereit. Vissza az 1960-ekbe, Arthur Samuel kiberkutatója AI programja verte a felső Checkers-t Amerika akkor. A mesterséges intelligencia tovább halad, mint a legtöbb ember, és a problémamegoldó képességek megnövekedett bonyolultsága csak a Checkers győztes játékai és a Chess és Go győztesei között tapasztalható.

Most már tovább haladt a dolgok, és az AI programok a legjobb póker játékosokat verik. Néhány nagyon pozitív próba után a Libratus AI szoftver a 4-napi verseny során a világ legjobb Texas Poker játékosainak 20-jét tudta elérni. A számítógépes sikerek egy része az emberi fáradtságnak tudható be, de sok az új képességekre vonatkozik, amelyek magukban foglalják a fogadási minták elemzését és az értelmezések használatát ugyanúgy, ahogyan az emberek blöffölnek és mondanak. A kutatók azt mondják, hogy ez közelít egy bélinjekcióhoz.

Eddig ez az AI-szint csak hihetetlenül erőteljes számítógépekkel lehetséges, és így csak kutató laboratóriumokra korlátozódik. A technológia továbbra is gombaigénye, hogy mennyi ideig tart, amíg az ilyen kapacitásokkal rendelkező AI szoftver mindenki számára elérhető lesz - beleértve az online szerencsejátékosokat is, anélkül, hogy túlságosan sokan lennének?

Elméletileg az AI botokat arra lehetett használni, hogy sikeresen utánozzák az embereket Blackjack, Póker és minden más játék, még akkor is, ha kisebb veszteségeket szenvednek el, hogy az operátorokat az illatukból dobja. A véletlenszám-generációra támaszkodó játékok sem biztonságosak; ez a technológia oly széles körben elismert, mert a generációs minták túlságosan nagyok ahhoz, hogy az emberek elméjében számítsanak. Nem túl nagyok az AI számításokhoz.

Mit tehet az online kaszinó ipar?

Az online kaszinó-üzemeltetők tisztában vannak azokkal az anyagi veszteségekkel, amelyeket az AI jelenthet számukra, mivel azért sokkal többet kell fizetniük, és mivel az AI-botok kockázata az emberi szerencsejátékosok távol maradhatnak. Soha nem egy csoport, amely lefekszik, a tulajdonosok már elkezdték megvizsgálni, hogyan tudják leküzdeni a problémát. Az egyik legérdekesebb az AI használata, például az AI adminisztrátorok létrehozása az egyes játékokra.

Végső soron meg kell látnunk, hogy az AI hogyan visz minket és milyen gyorsan jutunk oda. Az intelligens gondolkodásra és lelkiismeretre való képességük növekedésével a kaszinók öblítésénél jobbak lehetnek, de egyre inkább nem hajlandók végrehajtani ezeket a kétes cselekedeteket. Végül is nem az emberi gyengeségnek vannak kitéve.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
AI és Online Kaszinók: Mit tart a jövő? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon