A Bar bárról szóló fekete bárányrészletek

0 Comments

Sokak számára ez az egyik első óvodai rím, amit felidézhetünk. A modern változat így megy: „Baa, baa, fekete bárány, bármilyen gyapjú? Igen, uram, igen, uram, három zsák tele van; Az egyik a mesterért, az egyik a dameért, az egyik a kisfiúhoz, aki él a sávban.

A gyapjú, az adók és a szigorú figyelmeztetések történetének legkorábbi változata megjelent Tommy Thumb Pretty Song Bookjában, amelyet eredetileg tizenhét negyvenben jelentettek meg. Hasonló volt a modern értelmezéshez, de kissé különbözött. Ez így ment, „Bah, Bah, fekete bárány, bármilyen gyapjú? Igen, vidám, három zsák tele van, az egyik a mesteremért, az egyik a dámámért, az egyik a kisfiúért, az a sávban él. ”Húsz évvel később, mint egy mérges figyelmeztetés a rossz, síró gyerekekre, az utolsó vers megváltozott, hogy olvassa el: „De nem az a kisfiú, aki sír a sávban.” Nyilvánvaló, hogy a gyerekek olyan hajlamosak voltak a tizennyolcadik században, mint kétszáz-ötven évvel később!

A lapot ebből a könnyed és klasszikus gyermekmeseből, Microgaming bevezette Bár bár fekete bárány, egy öt tárcsás és tizenöt nyerővonal online kaszinó slot. Kétségtelen, hogy ez a nyílás szilárdan illeszkedik az aranyos osztályba. A művészeti stílus fényes és karikatúra jellegű, és a használt színséma az elsődleges színeket elég szórakoztató és nagyon feltűnő módon használja.

Ennek a résnek a háttere lelkipásztori gazdaság. Van rengeteg gördülő domb, zöld fű, magas fák, fehér piszkos kerítések és kicsi virágok a táj egészében pontozott. Van is egy csűrővel ellátott pajta, valamint egy nagy szürke szélmalom. A legfontosabb azonban, hogy a juhok állnak a gazdaságban. A nyolc juhból hét Hófehérke. És ahogyan kitaláltad, a nyolcadik juh, aki egyedül állt a mező sarkában, a fekete bárány.

A tipikus fogadási lehetőségeket és az általános információkat az orsók alatt adjuk meg. Megjelenik a játékos hitelei és teljes nyereménye, és a plusz és mínusz nyilak segítségével könnyen beállíthatják a spin-t. Az autospin funkciók azok számára is elérhetőek, akik inkább a tárcsák figyelésére fordítanák az időt, mint amennyit ténylegesen maguknak kell forgatniuk.

Bár bár fekete bárány slot szimbólumokat

Ebben a résszel a szimbólumok a mezőgazdasági ételek, a mezőgazdasági berendezések, a haszonállatok és a jó osztályba dobott klasszikusok keveréke. A legkevésbé értékes és legértékesebb közé tartoznak a kukorica fülek, a lila padlizsán, a narancs, a piros és a görögdinnye.

A magasabb értékű szimbólumok közé tartozik a sáv szimbólum, az istálló és a siló, a fehér juhok és a hírhedt fekete juhok. Van egy bár Bar Black Sheep, valamint egy ingyenes pörgetés, amely egy nyitott zacskó formájában van. A vadon élő helyettesítheti bármelyik szimbólumot, amely a győztes tétet kizárja a szórás nélkül.

Bonus Features

Ha szereted a szabad pörgetéseket, örömmel fogod tudni, hogy van egy ingyenes pörgetési bónusz szolgáltatás a slothoz. A zacskók 3 zacskójának földterülete és tíz ingyenes pörgetés. Négy szétesik tizenötre, öt pedig húsz. Ráadásul ebben a körben minden nyeremény háromszoros szorzót használ.

Lazítson két bár szimbólumot az alapjátékba, amelyet egy fekete bárány követ, és akkor kapsz egy véletlenszerû szorzót, amely kilencszáz kilencven alkalommal nyerhet.

Készen állsz, hogy visszatérjen a gazdaságba? Fogd meg a villát és élvezd az egyszerű életet a Bar Bar Black Sheep-en.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A Bar bárról szóló fekete bárányrészletek Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon