All About Blackjack Side fogadások

0 Comments

A ház széléről beszélve: Blackjack előfordul, hogy a legjobb játék, amit játszhatsz, a helyes stratégiával, ami átlagosan olyan alacsony, mint 0.36% lehetséges.

A kaszinó pénzének módja kétféleképpen történik - vagy a játékos hibázik, a másik pedig, amikor a játékosok részt vesznek a fogadásokban.

Ez nagyrészt annak a ténynek köszönhető, hogy az oldalsó fogadások általában magasabb házhatással rendelkeznek, ezért elengedhetetlen, hogy megértsük az oldalsó fogadásokat és az esélyeket, ha a blackjack-nél nyerünk.

Biztosítás a kereskedő ellen

A blackjack egyik leggyakoribb opcionális oldalsó tétje a kereskedő tétje elleni biztosítás, annak ellenére, hogy sok játékos nem tartja magát biztosításnak. Az is előfordul, hogy esélye van annak, hogy erősen kedvez a háznak.

Milyen módon működik az a játékos, aki az eredeti tét felét fogadja, amint a kereskedő ászot mutat. Ha a kereskedő tízszer átfordítja a blackjack-t, a kifizetés két-egy lesz - és ez ténylegesen megmentené az eredeti tétet. Ha nem, akkor a biztosítási oldali fogadás lesz elveszett és a kéz a szokásos módon folytatódik.

Tökéletes párok

Ez a fajta blackjack-tét tényleg megnevezett játékokat tartalmaz, pusztán azért, mert annyira népszerűnek bizonyult a múltban. Tökéletes pároldalas tétek lehetővé teszik, hogy tétet adjon, hogy az első két osztott kártya pár lesz, és még többet fizet, ha ugyanolyan öltöny vagy szín van.

A nyereményszorzók nyilvánvalóan különböznek a kaszinótól a kaszinóig, ameddig az adott páros kombináció pontos valószínűsége a játékban lévő fedélzet mennyiségétől függ.

Bónusz Blackjack

A bónusz blackjack egy másik népszerű tét, és úgy működik, hogy többletet fizet azoknak, akik Blackjack-kezeket kapnak, miután az oldalsó fogadás megtörtént. Ez leginkább a blackjack játékos számára elérhető, de a blackjack-nél is.

A nyeremények itt körülbelül tizenöt-egyből kezdődnek, majd az ász és az ász és az ászokból álló blackjacks-ek között növekszik. a király ásó. Hasonlóan az összes fogadáshoz, a bónusz blackjack-tét is a ház javára halmozott, a szokásos minimális negatív várakozás a -6.36% -on.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
All About Blackjack Side fogadások Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon