Amazon Seals US $ 1 milliárd gyűrű üzlet

0 Comments

Az online alapú kiskereskedő Amazon vásárolt egy ajtócsengőt, vagy inkább egy olyan céget, amelyik jelentette az US $ 1 milliárd dollárt. A gyűrűs harangok nem csak régi csengők - okos ajtócsengők, és az egyik legutóbbi példája a tárgyak internetének.

A harangok videokamerával rendelkeznek, és lehetővé teszik a lakástulajdonosok számára, hogy távolról kinyitják az ajtóikat. Ez azt jelenti, hogy nem kell abbahagynia az online kaszinóban játszott játékot, hogy válaszoljon az ajtóra! De az Amazon azt is reméli, hogy azáltal, hogy bárhonnan beengedi az embereket, ez segít abban, hogy növelje értékesítését azáltal, hogy lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kézbesítéseket kapjanak, ha nem otthon vannak.

Az ajtócsengő használatával az ügyfelek láthatják a házhoz szállított személy videofelvételét, majd kódjuk segítségével kinyithatják ajtóikat. Az ötlet az, hogy megakadályozzuk az ügyfelek csomagjainak lopását vagy elrontását.

A szóvivő szerint az ügyfelek speciális kódot használhatnak, hogy a szállítmányozó személyzetet otthonukba engedhesse, ami azt jelenti, hogy nem kell egész nap lógniuk csak azért, mert várják a megrendelés megérkezését. A gyűrű kompatibilis az Amazon intelligens Echo hangszórójával és hangvezérelt PA-szoftverével, az Alexával. Ezáltal a kiskereskedő kameratermékeinek száma legfeljebb három. Az Amazon a Cloud Cam beltéri biztonsági kameráját, valamint az Echo Look divat tanácsadó kamerát is értékesíti.

Az Amazon Cloud Cam része a kiskereskedő kulcsszolgáltatásának, melynek részét képezik a Ring smart ajtócsengők is. Az intelligens zárak központi szerepet játszanak a szolgáltatásban, ami túlmutat az ügyfelek és a szállítási személyzet egyszerűbbé tételében. A termékeknek szintén javított otthoni biztonságot kell nyújtaniuk.

Amazon és otthoni biztonság?

Az Amazon korábbi otthoni biztonsági akvizíciója az US $ 90 millió dolláros vásárlása, a Blink, egy másik cég, amely intelligens kamerákkal gyárt videojeleket. Míg a Blink-felvásárlás a kiskereskedő számára hozzáférést biztosít a kamerák hatékonyságának és élettartamának meghosszabbításához, a Ring-vásárlás a már meglévő ügyfélkörhöz hozzáférést biztosít nemcsak az Egyesült Államokban, hanem UK és Európában is.

Míg a kiskereskedő otthoni biztonsági szektorba való elmozdulása a hűséges ügyfelek többsége üdvözölte, a biztonsági cégek, mint például az ADT, teljesen más véleményt kaphatnak, különösen a Ring esetében. Az amerikai székhelyű riasztó- és biztonsági cég és az ajtócsengő-gyártók néhány hónappal ezelőtt zártak egy bírósági csatába, amelynek középpontjában egy integrált riasztórendszer formájában található szellemi tulajdon volt.

A részvények árának a januárban történt elszámolás után bekövetkezett 2% -os csökkenése mellett az ADT más módon is elveszhet. Michael Pachter, a Wedbush Securities elemzője szerint a fizikai biztonság alacsonyabb, mint a kamera technológia; valami, ami az Amazon Prime több mint 100 millió ügyfelét vonzhatja.

Az Amazon intelligens terjeszkedése

Az Amazon intelligens technológiájára és a tárgyak internetére való kiterjesztése nem korlátozódik az otthoni biztonságra vagy a videó ajtócsengőkre. Az egyik szakaszban a kiskereskedő megvizsgálta a drónok használatának életképességét az ügyfelek megrendeléseihez.

A kiskereskedő szintén felelős az Amazon Goért, egy ingyenes, szabadidős és egyéb árut értékesítő sarokboltért. Legutóbbi bővítései magukban foglalják az Egyesült Államok 13.7 milliárd dolláros megszerzését a Whole Foods piacon tavaly. Úgy tűnik, hogy az Amazon elágazó, és merészebbé válik!

Források:

https://www.rtlnieuws.nl/technieuws/amazon-koopt-maker-slimme-deurbel-ring-voor-1-miljard-dollar

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Amazon Seals US $ 1 milliárd gyűrű üzlet Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon