Amerika elindítja a Go Ahead sportfogadásokat

0 Comments

A Legfelsőbb Bíróság a sportfogadások előrehaladását állami szinten adta. Más szavakkal, minden állam eldöntheti, hogy lehetővé teszi-e a sportfogadást. Természetesen megosztott vélemény lesz. Vannak olyanok, akik örülnek és azok, akik rossz irányba lépnek.

Őszintén szólva, nem vagyok meglepve. A sportfogadások megkérdőjelezték a sport integritását, ezért a témában nem értenek egyet. Másrészről, most, hogy a tilalom megszűnt, ez azt jelenti, hogy a sötétben lévő valami most már ki van téve a fénynek, és teljesen szabályozható, és ez jó hír mindenkinek. Egyik napról a másikra sem fog történni. Igen, az egyes szerencsejáték-társaságok állománya emelkedett, és néhány állam már rendelkezik törvényekkel, és készen áll az előrelépésre. De a dolgok nézeteiből sok államnak nincs semmilyen várakozása, és mások hevesen ellenzik.

Szóval, miért nem futnak mindenki?

Nos, azon kívül, hogy minden államnak be kell nyújtania valamilyen szabályozási keretet, az a tény, hogy a sport integritása megkérdőjelezhető. Ha csak egy példát használ, nézze meg a krikettet. Miután híres az úriemberi viselkedéséről, most már a mérkőzések rögzítésének nyoma, az illegális fogadás formája, amely hasonló a pont-borotválkozáshoz. Az emberek még mindig szeretik, és még mindig nagy figyelmet szentel, de a rajongók gyorsan megkérdőjelezik a játékos teljesítményének hirtelen változásait. Ez az, amit a mérkőzések rögzítése tett, és ez a pont-borotválkozás is történt. Ugyanakkor el kell fogadnunk azt a tényt, hogy a szerencsejátékok meglehetősen megalapozottak a társadalomban és az emberi természetben. A szerencsejáték fogalma több ezer évig tart. A legtöbb ősi kultúrának valamilyen formája volt. Heck, az állami lottók segítettek a Nagy Falának felépítésében Kína és szponzorálják Amerikaszabadságharc.

Tehát itt van a dolog; nehéz tiltani a szerencsejátékok minden formáját - könyvkötészet, szárazföldi kaszinók, kaszinók, online, stb. -. A tiltás nem megszabadul belőle, egyszerűen csak földalatti és megkérdőjelezhető kezébe vezet. Van egy ciklus a dolgokhoz, vagy természetes lépések sorozata. A legtöbb folyamathoz hasonlóan minden lépést meg kell tenni és befejezni. Egyik sem hagyható ki. A ciklus, amire utalok, a jogalkotás és a legalizálás útja. Ha azon tűnődtem, hogy hol megyek mindezzel, engedj nekem egy kicsit több időt a kicsomagolásra. Tehát az emberek szerencsejátékot akarnak tenni, de a törvényhozók és a lehetséges szociális zavarok miatt aggódó személyek nem fogadnak el jóváhagyást, így biztosítva, hogy betiltják. Miután betiltották, eljut az emberek kezébe, akik szívesen töltik be az ürességet. Mivel az ürességet betöltő karakterek a társadalom kissé megrémülnek, a szerencsejáték-ellenes jogszabályok elfogadásra kerülnek, és a helyszínt tovább mélyítik a föld alatt. Ez megteremti azt a hitet, hogy a teljes tilalom nem érhető el, amely után a nyilvánosság általános elfogadása történik. Ezen a ponton törvények kerülnek elfogadásra és szabályozásra kerül sor.

A Legfelsőbb Bíróság döntése

Az Amerikai Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának a 1992 szövetségi törvény visszavonására vonatkozó közelmúltbeli döntése azt jelenti, hogy a szabályozási gyakorlatok megvalósíthatók és a sportfogadások az adott országban megfelelően kezelhetők. A technológia és a létesítmények már jól működnek a világ más részein, ahol az online sportfogadások óriási népszerűséggel rendelkeznek. Tény, hogy a mai sportfogadások többsége online történik a megalapozott operátoroknál, mint a Spin Palace Sports. A megfelelő szabályozás révén az emberek biztonságosan helyezhetik el a téteket az A-tól Z-ig, miközben az etikai, szabályozási és szabályozási keretek védik.

Valóban furcsa, hogy a Amerikai a piac nem vette fel, vagy kihasználta az ilyen típusú játékokat, de az Egyesült Államok gyakran furcsa, régi vagy elavult gyakorlatokat vezetett be, nem pedig rosszabbra. Talán valamilyen módon szokatlannak találom a nemzetet. Kizárásuk alatt betiltották az alkoholt 13 évekre, és a nemzet szerencsejáték szerelme ellenére visszautasították az online szerencsejátékokat az 2006-ban - amit sok amerikaiak folytattak olyan webhelyeken, amelyek továbbra is kiszolgálják piacukat. Ami a jövőt illeti, most mindent megteszünk, hogy megnézzük, mi történik. A tilalom megszüntetése csak egy lépést jelent arra, amit a jövőben szabályozni lehetne az egész Egyesült Államok.

Források:

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Amerika elindítja a Go Ahead sportfogadásokat Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: