A Málta Szerencsejáték Hatóságának alapos áttekintése

0 Comments

Málta hivatalos szabályozó testülete a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA), amelyet eredetileg a tégla- és habarcs kaszinók szabályozása és az online kaszinók újonnan kialakuló világa közötti szakadék áthidalására fejlesztettek ki. Míg eredetileg csak Máltára vonatkozott, az MGA az online kaszinók világszerte történő szabályozásának egyik előnyben részesített hatóságává vált, és néhány tényező segítette az MGA elérését.

Mit csinál az MGA?

Az MGA nem csupán az online kaszinókat körülvevő jogszabályok végrehajtására tervezett szabályozó testület. Ami így vonzóvá teszi őket a vállalatok számára nemzetközi szinten, az is, hogy részletesen megértik az általuk szolgáltatott vállalkozások követelményeit, és nemcsak a szabályozásokban való maradást, hanem azt is, hogy hogyan lehet a vállalkozást a legjobban elhelyezni. az e-kereskedelmi környezetben.

Az MGA missziójának nyilatkozata: „A szerencsejáték-ágazat különböző szektorainak hatáskörrel rendelkező hatóságainak szabályozása a játéknak a játékosok számára tisztességes és átlátható biztosítása révén, a bűnözés, a korrupció és a pénzmosás megelőzése, valamint a kisebb és sérülékeny játékosok védelme révén”. biztosan biztosítják, hogy megfeleljenek ennek a mottónak.

Az MGA célja

Az MGA-nak eléggé átfogó programja van a céljaik tekintetében, és céljaik mindegyike összhangban van a tisztességes és biztonságos játékkörnyezet előmozdításával. Elsősorban és elsősorban a kiskorúak és a kiszolgáltatott személyek védelmét célozzák. Figyelemmel kíséri a szerencsejáték-intézmények hozzáférhetőségét a kiskorú játékosok számára, és gondoskodnak arról, hogy a határok ne lépjenek át, még egyszerűbb játékokban, például lottókban.

A legfontosabb, hogy a játékosok maguk is megvédjék a játékosok jogait. Ehhez figyelemmel kíséri az olyan dolgokat, mint a fizetési rendszerek és a különleges ajánlatok végrehajtása. Emellett maguk is biztosítják a játékok integritását. Ez különösen fontos az online kaszinókban, ahol a játékok mindegyike elektronikus. Az MGA biztosítja, hogy a játékok méltányosak legyenek, és hogy a játékokat működtető programok vagy RNG-k ne legyenek hibásak.

Végül pedig a felelősségteljes játékokat biztonságos környezetben kívánják előmozdítani. A kaszinóknak és más szerencsejáték-helyszíneknek meg kell felelniük a felelős játékszabályoknak, és elegendő információt kell nyújtaniuk a szükséges segítségnyújtásról.

Tevékenységek

Annak érdekében, hogy az MGA aktív maradjon és releváns legyen minden célkitűzésében és célkitűzésében, számos tevékenységet végeznek, vagy részt vesznek benne. Például kiterjedt kutatást folytatnak a szerencsejáték különböző aspektusairól. Ez a kutatás arra szolgál, hogy tájékoztassa a szabályozó hatóságokat a jogszabályok jövőbeni módosításairól, vagy jobb rendszereket hozzon létre a biztonságos és tisztességes játékhoz.

Az MGA közvetlenül felelős az engedélyek kiadásáért és a szükséges adók beszedéséért a kormány nevében. Ennek részeként aktívan nyomon követik az összes engedélyezett játékot, hogy biztosítsák a szabályok betartását és a vonatkozó hozzájárulásokat.

Annak ellenére, hogy az MGA szabályozása és betartása az általános cél, a szervezetnek valamivel szélesebb hatása van. Biztosítják, hogy minden, a joghatóságban tevékenykedő vállalkozás hozzájáruljon az országok fejlődéséhez, és hogy a keletkezett pénzeszközöket megfelelően felhasználják a következetes gazdasági növekedés támogatására.

Végül, az MGA is jótékonyabb okokba kerül, és segít abban, hogy támogassák azokat a szervezeteket, amelyek felemelik a rászorulókat. Mindent összevetve, a máltai játékhatóság teljes körű szolgáltatást nyújtó szervezet, amely megkönnyíti a licencek és a jogszabályok betartásának biztosítását, valamint a játékosok számára, hogy tisztességesen kezeljék őket biztonságos környezetben. Jó ok van arra, hogy olyan sikeresek legyenek a nemzetközi vállalkozásokkal, és továbbra is lesznek.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A Málta Szerencsejáték Hatóságának alapos áttekintése Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon