Egy másik Mayweather Money Fight?

0 Comments

Floyd Mayweather, Jr, erősen utalt arra, hogy kiléphet a nyugdíjba egy másik magas rangú küzdelemért. Ugyanezt tette tavaly, amikor harcolt a vegyes harcművészetek (MMA) Conor McGregor bajnokával. Ezt a pénzharcnak nevezték el a hatalmas nyereség miatt.

Hogyan jelent meg az új küzdelem?

A boxer kedvenc platformja, Instagram, természetesen. A bokszoló a közösségi média rajongója lett, és jól használja, gyakran érdekes üzeneteket készít rajongóit. Videót írt arról, hogy esélye van arra, hogy kilenc kilométeres fizetési napra jusson nyugdíjba, és még jobban felkavarja a pletykákat.

Ki ő harcol ebben az időben?

Manny Pacquiao, az egyetlen nyolcosztályú világbajnok a boksz történetében, és egy jelenlegi szenátor a Native Philippines-ban.

Harcoltak már korábban?

Igen, az 2015-ban fejükre mentek, amit a század harcának neveztek. A Las Vegas-i MGM Grand Garden Arénában tartották a legnagyobb bokszközönséget minden időkben, rekordos 4.6 millió fizetős vásárlásokkal.

Ki nyerte az időt?

Floyd Jr. Pretty Boy soha nem elveszett, és 2015-ben egyhangú döntéssel nyert. A rematch eszméje azóta megtörtént, főleg azért, mert később Pacquiao kiderült, hogy egy szakadt rotátor mandzsettával kísért.

Miért most?

A Pac Man július 2018-ben volt a gyűrűben, amikor legyőzte Lucas Mathysse-t. A győzelem után megkérdezte, hogy Mayweathert egy másik fordulóra hívta fel. Egy „50-1” videó felirattal is ellátott egy Twitter-bejegyzést, amelyre utalás, hogy végül megszakítja Mayweather győztes sorát. A júliusi 2018 győzelem volt a Pacquiao első kiütése, mióta a XIX.

Mi volt az 2015-ben?

Pacquiao $ 142 millió dollár körül forogott; riválisa hazaért $ 220 millióra.

További részletek az új egyezésről?

Ebben a szakaszban nem tudunk sokkal többet a rematch sajátosságairól. Mayweather nem tartalmazott semmilyen részletet az Instagram-posztján, bár egyes források szerint azt szeretné, hogy decemberben 2018-ben kerüljön sor.

Ha Vegasban tartják az 2017 pénzharcát, a szerencsés nézők néhány kaszinójátékkal fokozhatják izgalmukat. És ha otthon nézi a sugárzást, akkor növelheti az izgalmat azáltal, hogy elforgatja néhány világszínvonalú pókád tekercsét.

Vajon ismét harcol-e McGregorral?

Úgy tűnik, Mayweather hajlandó kijönni a nyugdíjba vonulástól bármely magas rangú, magas fizetésű eseményért, így a válasz az ő oldala szinte biztosan igen. Ami McGregort illeti, azt mondta, hogy újra boldogan fog ellenállni a Pretty Boy-nak, de semmilyen MMA-Boxing hibridben. Az ilyen módosításokról szóló hírek körbejártak, de az írek kategorikusan kijelentették, hogy csak egy tiszta boksz- vagy MMA-esemény érdekel.

Megcsinálja a pénzt?

Lehet. Mayweather Instagram-hozzászólása utalt egy másik 9-figurájú paycheque-ra, bár ebben a szakaszban nehéz elképzelni, hogy szüksége van rá. Az 2017 összecsapása McGregorral $ 275 millió körüli összegű volt, és valószínűleg a Pacquiao-val való újbóli belépés a körbe.

Ő teszi a dicsőségért?

A Floyd Jr. úgy tűnik, virágzik a figyelemre, így ez egyformán lehetséges. Soha nem legyőzte a gyűrűt, és a győztes vonala most 50-0. Mindaddig, amíg megtartja ezt, az emberek továbbra is figyelik, hogy „jöjjön ki a nyugdíjba”, hogy lássa, hogy a következő harc az, amit végül elveszít. És ha nyer, akkor még többet fog dicsérni.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Egy másik Mayweather Money Fight? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: