A legnépszerűbb Antigua és Barbuda online kaszinó webhelyek

Antigua és Barbuda online szerencsejáték legjobb helyszíneinek keresése során különféle kritériumokat veszünk figyelembe. Ezek olyan tényezőket foglalnak magukban, mint a játékválasztás, az új és a szokásos játékosok számára nyújtott bónuszok, az élő kereskedő platformja, a mobilbarát szolgáltatás, a jogszerűség, a könnyű használat és még sok más. Nagyon kevés olyan helyszín van, amelyek repülő színekkel teljesítik az összes tesztünket, ám az alábbi táblázatban megtalálhatók azok, amelyek megfelelnek. Vigyázzon rájuk, mivel ezek a legjobb fogadások, ha szeretné élvezni a játékot Antigua és Barbuda kaszinóhelyein!

A 10 legnépszerűbb Antigua és Barbuda online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

100% legfeljebb $ 400 + 200 ingyenes pörgetések

Kifizetés 97.88%
Teljes bónusz $ 400

77 ingyenes pörgetés + 100% 200 dollárig

Kifizetés 98.09%
Teljes bónusz $ 200

Bónusz 2000 € + 200 ingyenes pörgetésig

Kifizetés 97.39%
Teljes bónusz € 2000

100% az első befizetés 200 € -ig

Kifizetés 98.32%
Teljes bónusz € 200

Bónusz $ 300 új ügyfelek számára

Kifizetés 98.14%
Teljes bónusz $ 300

1500 € + 100 bónusz forog

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 1500

150 ingyenes pörgetés + $ 1000 üdvözlőbónusz!

Kifizetés 97.42%
Teljes bónusz $ 1000

€ 500 Welcome Bonus

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 500

$ 500/140 bónusz és XNUMX ingyenes pörgetés!

Kifizetés 98.06%
Teljes bónusz $ / € 500

ÜDVÖZÖLJÜK 100% -ig 5,000 USD-ig

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz $ 5000A Top 10 Antigua és Barbuda Online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Irányító testület

Az engedélyeket Antiguában eredetileg a szabadkereskedelemről és a feldolgozásról szóló törvény alapján adták ki, és a Pénzügyi Szolgáltatások Szabályozási Bizottságának Szerencsejáték-osztálya (FSRC) kezeli. Egy új engedélyezési testületet, az Offshore Gaming Igazgatóságot hoztak létre 1999-ben az online kaszinók növekvő iparának engedélyezésére. Azoknak a társaságoknak, amelyek engedélyt kaptak, átadják az Igazgatóság „Preferenciális pecsétjét”, vagyis szigorú ellenőrzéseket végeztek, megfelelnek a tisztességes játék előírásainak, és fizikai jelenlétükkel és elsődleges játékszerverrel rendelkeznek a szigeten.

Az Offshore Gaming Igazgatósága kétféle licencet kínál az Interaktív Gamingról és az Interaktív Fogyasztási Szabályzatnak, amelyet 2007-ben módosítottak, amelyek mindegyik licence pontosan egy évre szól.

Interaktív játéklicenc - lehetővé teszi az online kaszinó számára, hogy kaszinójátékokat kínáljon, licencenként 100,000 15,000 dollár díjjal, plusz további XNUMX XNUMX dolláros alkalmazási díjjal.
Interaktív tétkezelési engedély - lehetővé teszi az online bukmékerek számára, hogy fogadásokat fogadjanak el sportról és egyéb eseményekről, licencenként 75,000 15,000 dollár díjjal, plusz további XNUMX XNUMX dolláros jelentkezési díjjal.
Ha ezen licencek lejárnak, akkor 5,000 dollár ellenében megújíthatók.

Előzmények licencelőként

A karibi sziget Antigua és az ikersziget, Barbuda együtt volt az egyik első ország, amely reagált az online szerencsejátékok világára, 1994-ben engedélyeket adva.

Antigua bekerült a loggerheadbe a Amerikai szerencsejátékra vonatkozó jogszabályok. Az amerikai törvényhozók szerint Antiguát tilos minden online játékszolgáltatást nyújtani a USA a szövetségi huzaltörvényként ismert kulcsfontosságú törvény révén. Becslések szerint Antigua részesedése az online szerencsejátékok forgalmában a 59. évi 2001% -ról 7-ben mindössze 2007% -ra esett vissza, nagyrészt azért, mert Amerikaaz online szerencsejáték-társaságok buzgó vádemelései. Antigua azonban tudatában volt ennek a hanyatlásnak, és intézkedéseket tett az USA megfojtása ellen.

A David és Goliath csatájaként Antigua vitatta Amerikát azzal, hogy vitarendezési folyamatot indított a Kereskedelmi Világszervezettel (WTO). 2004-ben a WTO a kis sziget mellett döntött, kijelentve, hogy „az online szerencsejátékokkal szembeni amerikai korlátozások sértik a nemzetközi szerződéseket”. Amerika sikertelen fellebbezést nyújtott be, és még a vereség után is úgy döntött, hogy nem tartja be a WTO határozatát. Miután évek óta kifogásolják a WTO-t Amerika tétlenségét illetően, veszélyes ajándékot adott az Antiguának: az engedélyt a szellemi tulajdonjogok kifizetésének felfüggesztésére az amerikai szerzői jogokra és védjegyekre, mivel ezeket a WTO szellemi tulajdonjogi megállapodása védi. Annak ellenére, hogy ezt 2013 januárjában a WTO engedélyezte, Antigua még nem használta fel az Egyesült Államok szankcionálására és az ellenfeleknek a „legális kalózkodásnak” nevezte felajánlására.

Antigua online játéktörténetének nagy részét kiábrázták az Amerikával folytatott vita során. Vannak azonban olyan jelek, amelyek szerint ez az évtizedbeli patthelyzet már bezárulhat. Charles Fernandez, az Antigua és Barbuda nemzetközi kereskedelemért és külügyekért felelős minisztere 2015. júliusában találkozót folytatott amerikai társával, az Egyesült Államok nyugati féltekén folytatott kereskedelmi képviselőjével, John Melle-vel. A találkozót úgy rendezték meg, hogy előkészítsék az utat a két ország közötti WTO-ügyről szóló állásfoglalás felé. Az Egyesült Államok kormánya egy hivatalos sajtóközleményben „produktív és hasznosnak” írta le a találkozót. Ha határozat születik, Antigua még mindig láthatja, hogy a globális online szerencsejáték-iparág szeme újra növekszik.

Megbízhatóság

Antigua, az egykori brit Antigua és Barbuda brit kolónia része, a UKa szerencsejáték-joghatóságok fehér listája, ami azt jelenti, hogy engedélyesei jogosultak hirdetni szolgáltatásaikat Nagy-Britanniában.

Az igazgatóság nagyon komolyan veszi társadalmi felelősségvállalását, és négy fő célkitűzést sorol fel e téren a magas színvonal fenntartása iránti elkötelezettségében:

  • Az iparág elkötelezettségének erősítése a felelősségteljes játék és a társadalmi felelősségvállalás iránt.
  • Annak javítása, hogy a gazdasági szereplők üzleti tevékenységet végezzenek a felelősségteljes játék és a joghatóságok társadalmi felelősségvállalási célkitűzéseinek előmozdítása érdekében.
  • Annak érdekében, hogy megvédjük a joghatóságukon engedéllyel rendelkező webhelyeket játszó fogyasztóktól, hogy olyan szolgáltatóval játszanak, aki betartja a szabályozási és engedélyezési céljainkat.
  • Az üzemeltetők felelősségre vonása az iparág legjobb gyakorlatainak beépítésében a felelősségteljes játékkal és a játékszolgáltatások társadalmilag felelős környezetben történő nyújtásával kapcsolatban.

Legnépszerűbb fogadási oldalak az Antigua Barbuda számára

Az Antigua Barbuda engedéllyel rendelkező szerv engedélyező listájára az Egyesült Királyság A Szerencsejáték Bizottság, amely azt jelenti, hogy az ezzel a pecséttel büszkélkedő gazdasági szereplők, megengedhetik, hogy az Egyesült Királyságban értékesítsék szolgáltatásaikat a büntető ügyfelek számára. Ez azt mutatja, hogy a Antigua és Barbuda szerencsejáték-engedélyek rendszerének korai napjai óta eljutottak a legjobb fogadási webhelyek, ha a világ legfontosabb szerencsejáték-szabályozója - az UKGC - lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a saját webhelyükön játsszanak.

Az Antigua és Barbuda legjobb online bukmékerei napi több ezer piacmal fognak rendelkezni, rengeteg különféle sportággal, beleértve az összes olyan sportt, mint például az NBA, az EPL, az NFL és számos más bajnokság, amelyek népszerűek a kelet-karibi térségben. Fogadhat ezekre a sportokra, és még sok másra, még az események megkezdése előtt és a játékba lépés után is, ezekkel a folyamatban lévő fogadások közül a legnépszerűbbek.

Az Antigua fogadási oldalain általános szabályként a lóversenyekre is fogadhat, mivel ezek a piacok olyan helyekről származnak, mint az Egyesült Királyság, a Egyesült Államok, Ausztrália és Hong Kong. A lóverseny fogadási oldalakon elhelyezhető népszerű tétfajták között szerepel a nyerő fogadások, a győzelem és a hely, a trifekták, a quinellák és még sok más.

Egy másik nagyszerű fogadás az online fogadásokról a Barbudal vagy Antiguánál, ha mobiltelefonjáról vagy táblagépéről csinálhatja meg. A legtöbb online bukmékereknek már letölthető alkalmazásai is vannak (ideértve az iOS és az Android alkalmazást is), valamint az érzékeny mobil oldalak. Sok nagyobb fogadási oldal azt mondta a BettingPlanet.com-nak, hogy a trendek szerint az összes fogadás több mint 50% -a mobil eszközökről származik.

Antigua és Barbuda szerencsejáték-törvények

A két karibi sziget, Antigua és Barbuda, amelyek egy országot alkotnak, viszonylag ismeretlenek voltak a világ számára, egészen 2020-ig a címsor elkészítéséig, amikor az Irma hurrikán elpusztította az infrastruktúrát. De Antigua és Barbuda sok online szerencsejáték-szolgáltató központja, és az ország az egyik legelső joghatóság, amely fogadási helyek engedélyét bocsátotta ki. Miközben a szigetek sikereket indítottak az üzemeltetők számára, átnézzük azt, mi elérhető otthonukban a lakosok számára, és megmutatjuk, miért tartoznak az Egyesült Államok Antiguának és Barbudanak a szerencsejátékok miatt millióinak.

A legnépszerűbb Antigua és Barbuda online kaszinó webhelyek Frissítve: Június 9, 2020 Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

jackpot kerék nincs befizetési bónusz