Az összes feketék verhetetlenek?

0 Comments

A Rugby világában vannak a legjobb csapatok, és ott vannak az All Blacks. Az új-zélandi oldal a saját osztályának tekintve több éven át uralta a sportot, és úgy tűnik, hogy egy másik csapat nem közelíti meg őket.

A sportfogadási oldalak szinte mindig a kedvencek közé sorolják őket, és még a népszerű témájú online kaszinó-nyerőgépes játékok, mint a Rugby Star, az All Blacks-et, mint erőművi csapatot.

A horizonton lévő 2019 Rugby World Cup-val a kérdés az, hogy vannak-e olyan csapatok, amelyek pénzükért adhatnak az All Blacks-nek, vagy hajlandóak a harmadik egyenes címükre utazni?

A csapat egy lenyűgöző nyereményrekordgal

A rögbi bajnokságban a közelmúltbeli előadásokkal a statisztikák a Kiweket részesítik előnyben. Az ausztrál riválisukkal szembeni első játékukban Új-Zéland az 38-os 13-ra mutatott az Aussies XNUMX-ra.

Ezután megismételték az előadást egy 40-12 győzelmével az Eden Parkban, ahol a csapat dinamikus támadó stratégiát mutatott, amit az ausztrálok egyszerűen nem tudtak kezelni. Harmadik játékuk Argentínával szemben volt, és a rajongók vártak valamit a harcról, mivel a Pumák hatalmas változásokon mentek keresztül oldalukra és taktikájukra. Egyszer egy szub-paritású rögbi nemzet, Argentína a támadó stratégiáikra összpontosított, és felgyorsította a védelmet.

Mégis, az All Blacks-nek sikerült futtatnia őket, és a játék nagy részében domináltak a feleik. Míg az árrés kissé jobb volt az argentinok számára, a végeredmény 46 volt az 24-nek.

Ha megnézzük az összes nyeremény / veszteség rekordot az All Blacks-ben, a statisztika nem igazán meglepő. Az Új-Zéland oldalán 100% nyereményrekord van az ellenfeleik többségével szemben, beleértve a Olaszország, Japán, Fidzsi-szigetek, Szamoa és Tonga. A Skócia, Argentína és Wales elleni nyerési aránya meghaladja az 90% -ot. Valójában csak két oldal van, amelyek ellen a nyerési arányuk az 70% alatt van. Ez magában foglalja Ausztráliát és Dél-Afrikát.

Mi teszi az oldalt olyan jónak?

Szóval, mi teszi az All Blacksot olyan erős oldalnak? Az ellenfelek és a rögbi szakértők szerint az Új-Zéland egész sporttelepítése dinamikus piramis létrehozására irányul, csak a legjobb játékosok. Míg sok nemzetnek van egy rögbi programja, Új-Zélandon a nyers tehetség olyan nagy, hogy sok tehetséges játékos végül elhagyja a partokat, miután nem bizonyította a nemzeti választók értékét. A tehetség szintje annyira magas, és a rendszer olyan jól szervezett, hogy csak néhány kiválaszthatja azt a felső szintre.

Az új-zélandi oldalon a coaching stílusa szintén fontos tényező. Ez különbözik a klasszikus északi félteke rögbétől, amely évtizedek óta játszott. A kiwi edzők folyamatosan alkalmazkodnak a stratégiájukhoz, így a játékosok szabadon futtathatnak és teret teremtenek, miközben fenntartják a struktúrát és a védelmet. Rengeteg oldal van a meghatározott játéktaktika szűk határai között, hogy nem látják, hogy a játék hogyan fejlődhet. Nem is fáj, hogy az All Blacks-nek olyan játékosai vannak, mint Beauden Barrett, Kieran Read és Sonny Bill Williams.

Lehet-e legyőzni?

A kérdés továbbra is fennáll; az összes feketék dominanciája negatív hatással van a sportra? Az egyszerű válasz nem.

A sport lenyomása egyszerűen nem egy lehetőség, és a felső oldalakon a játék javítása és magasabb szintű verseny áll. Az All Blacks felemelte a sportot, ahol az 2018-ben kell lennie, míg a világ többi része elkap. Bár az 2019 világbajnokság kedvencei lehetnek, nem teljesen megállíthatatlan erő.

Legutóbbi dél-afrikai játékuk a világ többi részének ébresztő hívása volt. Az összes feketék régóta regisztrálták az első vereségüket, a Springboks 36-34-ba. Ez azt bizonyítja, hogy az egyik, az oldal verhetetlen, és kettő, hogy a jobb taktikával a felső-nemzetek felboríthatják az óriásokat.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Az összes feketék verhetetlenek? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon