A virtuális valóság játékok az úton?

0 Comments

A virtuális és a kibővített valóságnak egy kissé trükkös kezdete volt, de a technológia végül tovább haladt. A legtöbb szakértő egyetért a VR és az AR korlátlan potenciáljával, stimulálva az összes érzéket egyszerre, és oktatási eszközként, szórakoztató és játékeszközként, sőt a következő hullámú számítástechnikai platformként is használják.

Míg a VR játékokkal ellátott vizek meglehetősen alaposak, drámaian javultak, és továbbra is meg kell tenniük. Röviden, a virtuális valóság játékok természetesen a jövő nagy része. Miért nem mindegyikük, és mi a következő előrelépés, amit elvárhatunk?

Robbanó iparágak

A virtuális és bővített valóság technológia hosszú útra tett szert, és egyre több tiszteletet kapott, de sokkal nagyobb vonóerőre van szükség. Az alkatrészeknek és a rendszereknek jobbnak kell lenniük, a játékoknak sokkal részletesebbnek és kihívást jelentőnek kell lenniük, a grafikának és a hangnak javítania kell, és a tisztességes fejhallgatóknak sokkal olcsóbbnak kell lenniük.

Minden olyan dolog, amit a VR-nek fejlesztenie kell, a vártnál lassabb ütemben történik. Az olyan új fejlesztések, mint például a tavaly kiadott Magic Leap, gyakran késik. Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója és a VR erejében nagyszerő hittel becsülte, hogy 5-t fog 10 évre elvinni ahhoz, hogy valóban lássuk, mit tehet a VR a mindennapi felhasználó számára.

Korlátozott szórakoztató élmény

A VR végső célja természetesen a valóságos, hiteles tapasztalatok szimulálása a lehető legközelebb. Éppen ezért az iparági vezetők, mint például a Dell, megvizsgálják a hőmérsékletet, a szagokat és az egyéb érzéseket, hogy még realisztikusabb VR szórakozást nyújtsanak.

Az életszerű játékok egyik kulcsfontosságú eleme, sokan azzal érvelnek, hogy elegendő hely van ahhoz, hogy mozogjon. Az otthoni környezet határai egyszerűen nem képesek a virtuális valóság igazságosságát ugyanúgy elvégezni, mint egy hatalmas nyitott terület.

Bár lehet, hogy a jövőbeni házakban lehet hely a VR-játékokhoz és más alkalmazásokhoz, a háztartási felhasználás valószínűleg soha nem fogja megragadni az igazán epikus játékok nagyszerűségét. Már léteznek VR-alapú témák és játékparkok, és valószínűleg sokkal több is lesz.

Ugyanezek a fülhallgatók is használhatók mindkét esetben, különösen a technológia javulása és a Sony PlayStation VR, az Alphabet Google kartonja, a Facebook Oculus, a Daydream View, a Samsung Gear és más fejhallgatók jobb virtuális valóságot hoznak létre. A Gamer nyilvános és otthoni VR-opciókkal, valamint a legmodernebb hagyományos játékopciókkal rendelkezik. Van terem mindenkinek!

Virtuális valóság a kaszinók számára

Mint minden fajta játék esetében, a VR kaszinójátékokra irányuló kutatás és fejlesztés csak most kezdődik, és folyamatosan javul, és a játékosok különböző formátumok állnak rendelkezésre. Microgaming kiadott egy kiadást Rulett, kivéve, hogy a fő VR kaszinójáték erőfeszítései résidők voltak, nevezetesen NetEnt. Ezek magukban foglalják azokat a játékosokat, akik a slot témájának részét képezik, például a Gonzo Quest-ben, nem pedig egy gép előtt ülve.

A mindent magával ragadó VR slot játékok azonban nem ugyanazok, mint a Virtual Reality asztali játékoknál. Figyelembe véve, hogy a kaszinó asztalnál nem kell sok körül mozognia, a VR jól működik a kaszinójátékokban. Természetesen már léteznek élő asztali játékok, de lehetnek olyan helyzetek, ahol a VR jobb választás - mint az ingyenes játékok esetében. És az otthonok között több, mint elegendő hely kell lennie az asztalok közötti mozgás szimulálásához, ami még inkább vonzóvá teszi a dolgokat.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A virtuális valóság játékok az úton? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: