Készen állsz arra, hogy megragadjon, mint amire használtál?

0 Comments

Mikor van az utolsó alkalom, hogy a fényes diszkós nadrágodat és a cipőd cipőit tegye, és megmutassa az összes édes mozdulatot? A következő esélye hamarosan megérkezik - a Spin Palace megrendezi az új Village People® Macho Moves online nyerőgépes játékot, amely az ikonikus csoport találatait a táncparkettől az online kaszinóig tart! A buli június 25, 2019.

Szerezd meg a Village People®-t és nyerj egy érmét!

A diszkó labda, a fehér ruhák és az őrült táncklub hangulatának napjaiban a Village People® zenéje meglepő új jelenség volt, és elképzelhetetlenül fülbemászó dallamokkal és ütésekkel mozog. Nem maradhat még akkor is, ha meghallja az egyik találatot, mint a „YMCA” vagy a „The Navy”. Ez az 1978 „Macho Man”, amely inspirált Microgamingfriss spin a disco tánc klasszikusokon. Az új játék, a Macho Moves lehetőséget ad arra, hogy nagy nyereményt nyújtson, amikor új múltra szállítják a múlt egyik legizgalmasabb pártját - függetlenül attól, hogy ott voltál a hetvenes években, vagy sem!

Az online nyerőgép izgalmas táncklubi hangulata egész éjszaka megőrzi az egészet, amikor a Village People® karakterekhez nagyszerűen csatlakozik. 3 6 tárcsával, vadcsempékkel és egyedülálló különleges funkciókkal a Free Spins körben rengeteg módon nyerhet és tarthatja életben a pártot.

Lépj be a diszkó világába, és gyere ki a győztes!

Az alapjáték 6 tárcsákból áll, amelyek mindegyike a Village People® karakterek egyikével van feltüntetve. Ezeknek az izmos macho férfiaknak saját vadmérőjük van, melyet a VP vaddisznókra való leszálláskor tölthet fel. Mindegyik VP nemcsak a Szabad Spins funkciójához közelebb kerül, hanem a másik két szimbólumot is a tekercsre fordítja, ahol a vadállatokba kerül. Ez növeli esélyeit a mérkőzések megszerzésére és a győzelem kirakására. Miután az 5 tokeneket egyetlen karakterhez gyűjtöttük, kinyitod a bónusz ingyenes pörgetéseket, ahol minden srác megmutatja a Macho mozdulatait az 5 ingyenes pörgetések során.

Az építőmunkás: Amikor az építőmunkás szabad pörgetéseit megszerezte, élvezni fog egy fogadási szorzót, amely a nyereményeket felépíti. Ez a véletlenszerű szorzó az 2x és az 20x között lesz, és minden egyes centrifugálás előtt elnyerte a szabad pörgetést.

A Cowboy: Tippelje a kalapját a Cowboy-hez, akinek a vadon élő szabad pörgetése az 2 és az 12 diszkó labda között áll.

A zsaruk: A zsaruk 1-t ad az 3 Wild Reels-nek, amelyeket véletlenszerűen helyeznek el minden centrifugálás előtt a Free Spins körben. Az egész tekercs tele van vaddisznókkal, így készülj fel a mérkőzések sorrendjére!

A natív: A natív szabad pörgetések az 2 Wild Reels-t a távolabbi tekercsekben helyezik el, és minden további centrifugáláshoz egy helyet mozgatnak balra. Ezek a vad orsók segítenek a nyeremények fogadásában.

A Biker: A Biker vadászni fog a szabad pörgetések körében, ahol minden alacsony fizetésű szimbólum helyébe egy magas fizetésű szimbólum kerül minden egyes centrifugálásra, mint például a vinillemezek, napszemüvegek, 8-sáv, disco cipők vagy a mikrofon.

A Sailor: A Free Spins körben a Sailor pörgetéseinek minden fedélzetén, ahol minden egyes centrifugálás előtt az 1 és az 3 vadcserepek között lesz, és a szabadon forognak a szabadon forog. Minél több szabad pörgetést veszel, a vadabb dolgok kapnak!

Spin a diszkó labdát és hallgassa meg kedvenceit!

Játszás közben a VP Jukeboxon a dallamokat választja, a csoport klasszikus találatai közül ötet tartanak, hogy az egész játék során szivároghasson. Ha van egy kedvenc dalod, ami szerencsésnek érzi magát, a menüből kiválaszthatja, hogy készen áll a nyerésre. A képernyőn megjelenő grafikák, mint például a fényes táncparkett, a hangos hangszórók és a Village People® maguk, úgy érzik, mintha egy vad éjszaka lenne a klubban, és készen állsz a győzelemre!

Ez a játék minden bizonnyal az 15 különböző fizetési vonalakkal való találata lesz, melyeket a nyerő kombinációkra használhat. A két fajtája növeli a nyerési esélyeit és a Free Spins fordulóját a Village People® egyikével. A Macho Moves betéti korlátja a 0.20-25.00, egy 96.32% RTP, nagy volatilitás és 24.336% -os találati arány. Most menj oda, és mutasd meg a mozdulatokat!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Készen állsz arra, hogy megragadjon, mint amire használtál? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon