Baccarat stratégiák és hogyan lehet nyerni

0 Comments

Baccarat az egyik legnépszerűbb kártya alapú kaszinójáték a világon. Könnyű megérteni, hogy miért, ha úgy gondolja, hogy a ház előnye alacsonyabb, mint a többi asztali játék. Ez biztosan így van punto banco, a baccarat legelterjedtebb változata az angol nyelvű világ kaszinóiban. Természetesen a viszonylag alacsony előnyökkel rendelkező játék jó előfeltétele egy jó stratégia. Annak ellenére, hogy rengeteg más játék közül választhat, hogy kipróbálhatja a szerencsét, a baccarat ésszerű nyereséget fog nyújtani az idő múlásával, ami azt jelenti, hogy jó játék, ha egyszerűen csak szórakoztatóan játszik.

Azok a szerencsejátékosok, akik egy kicsit komolyabban fogadják a fogadásukat, olyan módon akarnak játszani, ami azt jelenti, hogy nagyobb valószínűséggel nyerhetnek. A baccarat, különösen a punto banco szabályai miatt olyan stratégiákat lehet kialakítani, amelyek ebben a tekintetben segíthetnek. Természetesen az online baccarat csak ugyanazokat a szabályokat használja, mint egy tégla és habarcs kaszinóban, így ezek a taktikák ugyanolyan hasznosak, hogy tudják, hogy személyesen vagy szerencsejáték-létesítményben vesz részt az interneten. Melyek a legjobb baccarat stratégiák, amelyek segítenek abban, hogy gyakrabban nyerjenek?

Az alapstratégia

Annak ellenére, hogy számos fejlett stratégia létezik a játékosok számára, hogy javítsák a játékukat, az ún. Ennek a módszernek a figyelembevételével a bankár fogadására összpontosít, mert itt van a legalacsonyabb ház előnye. Végtére is, az előnye egy alacsony 1.06 százalék, ami vonzóbb, mint az 1.24 százalékos játékos. Valójában a nyakkendőfogadásra vonatkozó megfelelő szám sokkal magasabb, több mint 14 százalékban, így a stratégia korlátozása a banki fogadáshoz a legjobb módja annak, hogy minimalizáljuk a ház előnyeit a játékosok felett.

Lényegében az alapstratégia azt jelenti, hogy ugyanazt a tétet minden kézben, vagy a baccaratban ismert puccsra helyezi a banki tétre. Mint ilyen, ez egy hihetetlenül egyszerű stratégia bevezetése, és nem kell bonyolult matematikát csinálnia, és nem számíthat semmilyen kártyát annak érdekében, hogy az Ön számára működjön. Ez a stratégia azonban hosszú távon korlátozott sikert aratott. Rövid távú előnyöket szerezhet, így jó taktika, ha korlátozott idő áll rendelkezésére a játékhoz, vagy új.

A kártyaszámláló stratégia

Bár - szigorúan szólva - nem engedélyezett a kaszinókban, lehetőség van a kártyák megszámlálására a nyerési esélyeinek optimalizálása érdekében. Csakúgy, mint a többi kaszinó kártyajáték Blackjacka kártyaszámlálás lehetővé teszi, hogy a legkedvezőbb legyen a fogadás. A punto banco-ban a kártyaszámláló stratégia segít abban, hogy megtudja, mikor érdemes választani egy játékos tétjét, vagy ha a legjobb, ha inkább egy banki fogadásra kerülne. Ideális esetben egy friss cipő lesz a számolásból. A legtöbb cipőben van hat vagy nyolc kártyacsomag, és ez a stratégia csak akkor működik, ha ez a helyzet. Ha megváltoztatja a cipőt, akkor újra kell számolni.

Nullától kezdve hozzáad egy számot, ha ász, kettő vagy három jelenik meg. Adjunk hozzá kettőt, ha négy felfelé néz. Ezzel ellentétben kivonhat egyet a számládból, ha egy öt, hét vagy nyolc fordul elő. Ha egy hat jelenik meg, vegye le a számot. Minden más kártya nem befolyásolja a számlálási stratégiát. Ezzel a rendszerrel a bankárra fogadhat, ha a számod 16 vagy alacsonyabb. Ily módon nem sokkal különbözik az alapstratégiától. Ha azonban a számadat eléri az 17-ot vagy annál többet, akkor a játékosra kell váltania és fogadnia. Nem garantált nyerni, de ez a módszer segít a játékosoknak, hogy dolgozzanak ki, amikor a játékos fogadások nagyobb valószínűséggel kedvezőek.

A kettő egy soros stratégiában

Azok a játékosok, akik egy másik viszonylag egyszerű fogadási stratégiát akarnak használni a baccarat lejátszásakor, kihasználhatják a taktikát, amely akkor működik, amikor két egymás után nyer. A játékos vagy a bankár egymást követő győzelmei azt jelentik, hogy ez a stratégia játszhat, így emlékeznie kell az előző két puccs eredményére. Ez a fogadási taktika megköveteli, hogy a tétet olyanra tegye, amely először furcsának tűnhet.

A két sorban lévő stratégiával egyetlen tétet vetít, hogy a két sorban az utolsó két puccsban lévő kettő nem folytat egy harmadik győzelmet ugyanazon az oldalon. Működik, hogy előzőleg fogadta-e a játékos vagy a bankár az utolsó két puccs során. Bár ez ellentétes lehet a kezdeti érzésével, növelni kell a tétet és a szerencsejátékot azzal a ténnyel, hogy két egymást követő eredmény nem következik be háromszor egymás után. Oké, biztos, hogy a játékos háromszor egymás után nyerhet, vagy a bankár erre, de statisztikailag kevésbé valószínű, hogy ez megtörténik, ami a stratégia alapja. Ha szerencsétlen vagy, és az utolsó három puccs eredménye egy kalapos trükk a játékosnak vagy a bankárnak, majd vissza, ami a következő puccs változását eredményezi.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Baccarat stratégiák és hogyan lehet nyerni Frissítve: Június 25, 2019 Szerző: Damon