Backgammon potenciálja, mint élő kereskedő játék

0 Comments

Az online kaszinójátékok megjelenésével az átlagos szerencsejátékos számára sokan nyertek, de valami is volt elveszett néhányért - az élő kaszinó hangulatának izgalma és a tényleges kereskedőkkel és ellenfelekkel való kölcsönhatás. Az elmúlt években az olyan internetes kaszinók, mint a Spin Palace Live, forradalmasították az online szerencsejátékokat a két világ legjobbjainak összegyűjtésével:

A legújabb technológiát használó élő kereskedő kaszinók közvetlenül közvetítik a kereskedők (és néha más játékosok) közvetített videóját közvetlenül a számítógépére vagy a mobileszközre. Így élvezheti az otthoni játékot, anélkül, hogy feláldozná az igazi kaszinók által kínált izgalmat.

Bár az élő kereskedői verziók még nem állnak rendelkezésre minden kaszinó-játék, póker játék, Blackjack, rulett és craps nagyszerűen elindultak, mint élő kereskedő játékok. A következő nagy dolog az élő kereskedő kaszinóban csak egy régi kedvenc: Backgammon.

Tény, hogy a top szoftverfejlesztők már keményen dolgoznak olyan interfész kialakításával, amely a backgammonot az élő kereskedő formátummal feleségül veszi. Íme néhány ok, amiért a backgammon nagyszerű élő kereskedő kaszinójátékot fog csinálni:

A társadalmi kapcsolat

Először is, a backgammon és az élő kereskedő kaszinók tökéletesek egymásnak, mert ugyanolyan elsődleges előnyökkel rendelkeznek: az emberi interakció. A bingóhoz hasonlóan a backgammon egy nagyon szociális játék, amely olyan emberek csoportjait vonzza, akik élvezik egymás társaságát annyira, ahogy élvezik a kockák gördülését.

Habár ez nagy része elveszik, ha szabványos online formátumban játszik backgammonot, akkor vissza fog térni, amikor a backgammon él.

Olvasó ellenfelek

A pókerhez hasonlóan (és ellentétben a résidőkkel ellentétben) a backgammon valójában nagyrészt stratégiai játék, amelyben a siker eléréséhez bizonyos mennyiségű készség szükséges. A fő backgammon készség az ellenfél arc-kifejezése olvasási képessége. A backgammon ellenfelei élő közvetítésű videójával ismét lehetővé válik, hogy ezt a képzőművészetet gyakorolhassa a nyeremények irányítására.

A szokásos perks

Ezeken a játékspecifikus előnyökön kívül az élő és az online kaszinó szerencsejátékok minden szokásos előnye él Baccarat. Ezek közé tartozik az idő, amelyet a kaszinókba nem kell utazni, az otthonról való játék kényelmét, az üdítőitalok és az utazási költségek megtakarítását, a különleges online bónuszokat és a szabadon gyakorolt ​​gyakorlatokat sokan között.

Akár tapasztalt backgammon játékos vagy csak próbálsz megpróbálni, az élő online baccarat biztosan győzelem lesz veled nagyon hamar.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Backgammon potenciálja, mint élő kereskedő játék Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: