Kezdő tippek a rulett számára

0 Comments

A világ szeret rulett. Alig van olyan ország a bolygón, amely nem játszik le, és alig egy olyan ember a földön, aki nem érti meg. Minden szándékkal és céllal az egyik legnépszerűbb klasszikus kaszinójáték, amely jelenleg az interneten elérhető. Az online kaszinónak mindenkinek ajánlottnak kell lennie. Az igazi kérdés az, hogy mindenki, aki rulettet játszik-e, teljesen megérti a szabályokat? És a játékosok teljes mértékben kihasználják a játék által kínált mindent?

Mindenki megérti, hogy a kerék forog, a fehér golyók megállnak, és ahol a fehér golyó megáll, meghatározza a szerencsét és nem annyira szerencsét. De van-e lehetőség arra, hogy maximalizálja a rulett nyerési esélyeit, és vannak-e módszerek a siker arányának rendszeres javítására? Mindkét kérdésre a válasz igen. Nézzük közelebbről.

Cowboys Versus matematikusok

Sok rulettjátékos egyszerűen kiválaszthat egy kedvenc számot, fogadást, és remélhet a legjobbra. Ez valóban egy szórakoztató módja a játéknak, egy nagy győzelem rohanásával, amit meg kell értenünk. De meg kell mondani; ez nem a legjobb módja a játéknak. Ha egy játékos többet akar menni az asztalról, mint amikor megérkezett, akkor egy rendszerre van szükség. A rulett játékában a matematikus mindig sikeresebb lesz, mint a cowboy. Legalábbis a pénzügyi nyereség tekintetében.

Először tanulmányozza a rulett fogadási tábláját. Számos különböző fogadási lehetőség van, amelyek mindegyike egyedi kifizetésekkel rendelkezik. Mint minden kaszinójátéknál, annál nagyobb a kockázat, annál nagyobb a kifizetés. Ezért, ha valódi pénzt szeretne tenni, figyelembe kell venni a magasabb kockázatú fogadási lehetőségeket. De hogyan lehet fogadni a nagy kockázatú opciókat, remélve, hogy elhagyja a nyereséget? Könnyen; a roulette nagyszerű dolog az, hogy több fogadást is elhelyezhet.

A pénz köré terjesztése

A rendszer sok felhasználása a fogadások költségeinek fedezésére szolgál, miközben egy nagy győzelemre törekszik. Például, ha a játékos piros vagy fekete tétet, az első, második vagy harmadik tizenkettő tétet, és egy szerencsés számra egy harmadik tétet fogad el, akkor jó összegű asztali lefedettséget érnek el. Ha a piros vagy a fekete tét nyer, akkor a másik két fogadást kell fedeznie, ami azt jelenti, hogy nincsenek általános veszteségek. Ha az első, második vagy harmadik tizenkettedik tét nyer, akkor a fogadásoknak ki kell terjedniük, és kis összegű nyereséget kell elérniük. Ha a szerencsés szám nyer, akkor minden fogadást fedeznie kell, és jó nyereséget kell keresnie.

A rendszer tehát a veszteségek minimalizálására szolgál, amíg a szerencsés szám végül nyer. Természetesen ez a stratégia nem teljesen bolond bizonyíték, és mindig fennáll a veszélye a rossznak szerencse, de a játékos legalább kiegyenlíti a kockázatot és a jutalmat. Vagy inkább egyszerű, hogy az a lehetőség, hogy a játékos elveszti mind a három tétet, kockázatot érdemel, mivel legalább néhány pénz nyerése valószínűbb.

Fogadjon az Ön eszközei között

A fogadások körüli terjesztés kiváló rendszer, de az eredmény elérése érdekében egy ideig is fenn kell tartani. Ezt figyelembe kell venni. Ha az összes három fogadás egyik vesztesége azt jelenti, hogy a játékos megtört, a fogadások túl magasak. Minden rulettasztalnak minimális tétje lesz, és nagyon gondosan meg kell fontolni. Amikor eldönti, hogy melyik táblát kell játszani, válasszon egyet, amely kényelmes minimális tétösszeggel rendelkezik. A biztonságos hüvelykujj az, hogy a játékosnak öt alkalommal egymás után elveszítenie kell a fogadásait, és még mindig van pénzük a játék folytatásához. Emlékezik; A nagy nyeremény nagy, de nagy veszteséget kell tervezni. Így játszik a matematikus.

Ha most megtörténik, hogy mennyi ideig kell ragadni a stratégiát ahhoz, hogy a jó nyereséget elérjék, akkor ez a stratégia a ruletten játszott jellege. Ez nem olyan játék, amelyet öt percig lehet lejátszani, a játékos pedig teljes zsebekkel sétál. Kivéve persze, hogy a játékos különösen szerencsés. A stratégiáknak hosszú ideig kell ragadniuk, mielőtt jó nyereséget kapnának. Más szavakkal; Ne feledje, hogy a stratégiai rulett türelem.

Hagyja a nyerő szeletet

Utolsó gondolatként a játékosnak tudnia kell, mikor van ideje elhagyni. Természetükben a rulett stratégiák csúcsokkal és vályúkkal rendelkeznek. A veszteséget győztes követi, és fordítva. Annak érdekében, hogy a rulettben nyereséget nyerjen, a játékosnak meg kell értenie, mikor van ideje elhagyni. Ez általában akkor lenne, amikor tisztességes nyereséget sikerült elérni, és a nyereményekkel egybeesik. Készítsen pénzt és vásároljon valami szépet, megérdemli!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Kezdő tippek a rulett számára Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon