Kezdők Útmutató a nyerőgépes játékokhoz

0 Comments

Szóval rengeteg beszélgetést hallottál az online nyerőgépekről, és gondoltam, hogy egy bash-t adsz nekik. Csak egy probléma; nem tudsz résidőkről, és az egész üzlet kissé zavarónak tűnik. Nem probléma!

A résidős játékok többé-kevésbé séta a parkban, és az átlagos személy egyáltalán nem fogja felvenni. De ez nem árt, ha egy kis bennfentes információt kap, mielőtt elkezdené. Itt van egy gyors útmutató a résidők játékok lényeges aspektusaira.

Orsók és sorok

Minden nyerőgép rácsmintából áll. A tekercsek a minta függőleges részére vonatkoznak, a sorok pedig a vízszintes részre vonatkoznak. A nyerőgépek többsége 5 tárcsákkal rendelkezik, bár van néhány 3 tárcsával. Amikor a tekercseket forgatják, a játékjeleket felülről lefelé gördítik, amíg meg nem állnak. Van azonban néhány slot játék, amely kaszkádcserép rendszert használ.

Csempézett csempe

A kaszkádcseréprendszer még mindig tekercseket és sorokat használ, de a tekercselés helyett a játékjelek a játékterület tetejéből és a veremből kerülnek, mintha fizikai tárgyak lennének. A rendszer leggyakoribb kiegészítése, hogy a megfelelő szimbólumok eltűnnek, lehetővé téve a fenti szimbólumok letörését és az üres hely kitöltését. Ez lehetővé teszi, hogy egyetlen spinben több találatot érjünk el.

Fogadási sorok

A fogadási vonalak vagy a nyerővonalak a nyerőgépek megértésének egyik legfontosabb szempontja. A fogadási vonal egy olyan sorra utal, amely a lejátszási területen található, ahol megfelelő sorozatok hozhatók létre. Az általános elképzelés az, hogy a nyerővonal a bal oldalon kezdődik, és a jobb oldalon végződik. De a nyerővonalak számától függően a nyerővonal nem lehet egyenes vonal. A résidőknek olyanok vannak, mint az 50, vagy akár az 100 nyerővonalak, amelyek közül sok a lépcsőzetes minta.

A fizetési vonalak emelése vagy csökkentése

Számos résidős játék nyerővonalat állíthat be, és a nyeremény azt jelenti, hogy több nyerővonal igényel nagyobb előzetes tétet, de minden további fogadási sor növeli a nyerési esélyt. Ha egy slot játék állítható nyerővonalat kínál, egy tapasztalt játékos felemeli vagy csökkenti a sorokat egy nagy győzelem, vagy egy vesztes szakasz várakozásában.

Fix vonalak

A rögzített nyerővonalakkal rendelkező nyerőgépes játékok alapértelmezés szerint az összes sorban vannak. Általában a rögzített nyerővonalakkal rendelkező játékoknak több vonala van, és esélye van a nyerésre, mint az állítható nyerővonalas játékok.

Fogadások emelése és csökkentése

Minden résidős játéknak lehetősége van a fogadási összeg emelésére vagy csökkentésére. Ezt a felhasználói felületen, általában a játszótér alján lehet elvégezni. Ne feledje, hogy sok nyerőgépes jackpotot csak akkor lehet kiváltani, ha a fogadási összeg a maximálisra van állítva.

Bet Max

A Bet Max gomb a maximális tétet állítja be. Ez akkor hasznos, ha a következő néhány pörgetés jó eredményeket ad. Ne feledje, hogy a fogadást csak a pörgetések között lehet csökkenteni vagy emelni. Amint a tárcsák mozgásban vannak, nem lehet változtatni a fogadási sorokban vagy a fogadási összegben.

Fizetési táblázat vagy információ gomb

Minden nyerőgépnek van egy Pay Table gombja vagy egy Information gombja. Ha rákattint, vagy megérinti, részletesen lebontja a játékot, a kifizetéseket és a fogadási sorokat. Ha valaha is kétségei vannak egy bizonyos játék szabályaival, a gomb megérintésével gyors választ kaphat. Soha ne felejtsük el, hogy kapcsolatba léphet a lejátszott kaszinó honlap ügyfélszolgálati központjával is.

Centrifugálás

Valószínűleg kevés ok van arra, hogy rámutasson rá, de minden résidőben is van egy Spin gomb. Ez a gomb, ahogyan a legtöbb rájön, ki fogja állítani a tekercseket egy centrifugálásra. Ne feledje, hogy a centrifugálási gomb mindig csak 1 kézi centrifugálást eredményez, és a játék leáll, miután a centrifugálás befejeződött, és minden kifizetés megtörtént. Kattintson ismét a Spin-re, amennyit csak akar.

Automatikus lejátszás

A legtöbb játékgép automata lejátszással vagy automatikus centrifugálással rendelkezik. Ez lehetővé teszi a játék számára, hogy automatikusan centrifugálja magát, anélkül, hogy a centrifugálás gombját minden centrifugáláshoz meg kellene nyomni. A játék addig forog, amíg a Stop gombra nem kattint. Néhány játék lehetővé teszi, hogy beállítsa azokat a feltételeket, amelyek mellett az automatikus lejátszási sorrend megáll, mint például egy nagy centrifugálás, vagy a mérleg egy bizonyos érték alá csökken. Más játékok egyszerűen beállíthatják a centrifugákat egy bizonyos számra, mielőtt automatikusan leállnának.

Ott van az A, B, C online slotok! Ezeket a nagyszerű játékokat könnyű játszani és még előnyösebbek, és mivel olyan egyszerűek, nincs ok arra, hogy ne kezdj el azonnal játszani!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Kezdők Útmutató a nyerőgépes játékokhoz Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon