A tíz legjobb belga kaszinó webhely

Az Európai Unió fogadó országaként Belgiumnak példát kellett mutatnia az online kaszinók szabályozásakor. Sajnos ez ahhoz vezetett, hogy sok nemzetközi online kaszinó nem volt képes fogadni a belga játékosokat. Ezért összeállítottuk azon kaszinók listáját, amelyek belga játékosokat fogadnak el (akár helyi engedéllyel, akár anélkül), hogy ne pazarolja az idejét a keresésre. Az online kaszinó lokalizációs szolgáltatásairól Belgium meglehetősen igényes, holland, francia és német nyelven jelennek meg a hivatalos nyelvek. A kaszinók listáján megtalálja azokat, amelyek teljes fordítást nyújtanak weboldalon és ügyfélszolgálatot kínálnak mindhárom nyelven. Végül, de nem utolsósorban, hozzáférést biztosít fantasztikus és exkluzív Belgische online kaszinó bónuszkódokhoz, amelyek kapcsolódnak a régió legfontosabb ajánlataihoz.

A 10 legfontosabb belga online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz €1600

100% 3000 € vagy annál nagyobb összegig.

Kifizetés 99.98%
Teljes bónusz €3000

Hatalmas 1000 € befizetési bónusz! ?

Kifizetés 98.82%
Teljes bónusz €1000

A VILÁGVEZETÉS ONLINE KAZINÓ HŰSÉGPROGRAMJA!

Kifizetés 98.07%
Teljes bónusz €5000

100% -ig akár 500 euróig terjedő bónusz

Kifizetés 98.70%
Teljes bónusz $500

Akár 200/100 dollár + XNUMX pörgetés

Kifizetés 98.24%
Teljes bónusz € / $ 200

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

$ 1000 bónusz + 300 ingyenes pörgetések!

Kifizetés 97.34%
Teljes bónusz $1000

Bónusz $ 300 új ügyfelek számára

Kifizetés 98.14%
Teljes bónusz $300

1000 € BÓNUSZ + 50 INGYENES SPIN

Kifizetés 97.55%
Teljes bónusz €1000Körülbelül a tíz legjobb belga kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Ha van olyan ország, amelyet a kaszinók szülőhelyének tekinthetünk, akkor ez Belgium. A kaszinó modern koncepciója Európában évszázadokkal ezelőtt kezdődött, amikor a szórakozás ritka volt. A szerencsejátékok kártya- vagy lottójátékokkal történő játszása nagyon népszerű módja lett az idő átadása a lakosság körében.

Azóta a kaszinójátékok széles körben népszerűek Európában, különösen Belgiumban. A legtöbb online kaszinó nemcsak a belga játékosokat, hanem az összes európait is kiszolgálja, és webhelyeiket francia, holland, német és más nyelveken kínálják.

Szerencsejáték Belgiumban

Belgium néhány dologról ismert – hullámzó zöld dombokról és rétekről, amelyek közül néhány a legszebb bonbon és borok a világon, és természetesen a világ legjobb kaszinói. A huszonegyedik században Belgium nem elveszett ez a hírnév. A nagy belga kaszinók hatalmas online jelenléttel bírnak, kihasználva azt a bölcs törvényt, amely gyakran tiltja az online szerencsejátékokat más országokban.

Sok szárazföldi kaszinó már jól működött Belgiumban, tehát egyszerű volt weboldal felállítása a szolgáltatásaik online biztosítása érdekében. Ily módon még nagyobb játékoskört vonzottak. Azok, akik korábban nem voltak képesek kaszinóba látogatni, hirtelen megtapasztalhatták a kaszinójátékokat a saját otthonuk kényelme alapján.

Kaszinó törvények Belgiumban

Belgium hisz a nyitottságban és az átláthatóságban az online kaszinó-ipar vonatkozásában. Tehát Belgiumban az összes online kaszinó teljesen fedélzeti és törvényes. Be kell tartaniuk néhány, a kormány által meghatározott szabályt és rendeletet, de egyébként szabadon működhetnek. Ez csökkenti a játékosok gondját is, mivel nem kell megkerülniük a tilalmakat. 1999 és 2010 között Belgium olyan törvényeket fogadott el, amelyek különféle típusú online szerencsejátékokat szabályoztak és engedélyeztek, kezdve a lottó- vagy nyerőgép-szolgáltatóktól a teljes értékű online kaszinókig.

Mivel Belgiumban az összes online kaszinót egy központi hatóság regisztrálja és engedélyezi, a játékosoknak nem kell aggódniuk a játékok vagy a csaló oldalak miatt. Minden egyes kaszinónak át kell mennie a megbízhatósági ellenőrzésen, mielőtt üzletét az országban folytathatja.

Online kaszinók Belgiumban

Az ország régióiban 9 szárazföldi kaszinó működik. 4 kaszinó található Flandrában, további 4 Vallóniában és 1 Brüsszelben. Ezekhez „A” típusú licenc szükséges. Vannak olyan helyek is, ahol nyerőgépes játékokat kínálnak, de ehhez jelentkezni kell a „B” típusra. A szerencsejáték-létesítményekbe való belépéshez szükséges alsó korhatár 21 év, ami az online kaszinókon való regisztrációra is vonatkozik.

  • Az online kaszinók legálisak Belgiumban? Igen.
  • Megbízhatóak-e Belgium kaszinóhelyei? Igen.
  • Befizethetek-e PaySafeCard / Neteller / Bancontact-on keresztül? Igen.
  • Az online kaszinó oldalak elfogadják az eurót? Igen.

Online kaszinó törvények Belgiumban

2010-ben a szerencsejátékról szóló törvényt módosították az online szerencsejátékok szabályozása érdekében is. Ily módon a belga online kaszinó-oldalak legálisak lettek, nagyon szigorú követelmények mellett. A kaszinóknak „A +” engedélyt kell szerezniük, amely szintén 15 évig érvényes. Sőt, a törvény szerint csak szárazföldi kaszinók működtethetnek weboldalakat.

Amint arról az online kaszinóhíroldalak beszámoltak, a Gaming Commission aktívan blokkolja az engedély nélküli kaszinóoldalakat, és az üzemeltetők csinál niaganis vádakat és 100,000 25,000 euróig terjedő pénzbírságot. Valójában sok webhelyet már betiltottak. De a játékosok súlyos büntetésekre is számíthatnak. Azokat, akiket ezen a weboldalakon játszanak, XNUMX XNUMX eurós bírság megfizetésére lehet kérni. Ezenkívül a kormánynak dolgozó belga állampolgároknak tilos online játszani.

A belga licencek magas színvonalának köszönhetően a helyiek hozzáférhetnek olyan minőségi platformokhoz, mint például a Bwin Casino, amely csatlakozik az Oostende kaszinóhoz, és széles játékkínálatot kínál, valamint a legjobb online kaszinó bónuszokat.

A tíz legjobb belga kaszinó webhely Frissítve: Június 8, 2020 Szerző: Damon

Kapcsolódó bónuszok:

kastély játék