A VR Gaming előnyei

0 Comments

Amikor a virtuális valóságról beszélünk, a „wow” tényező azonnal elindul. Azonnal szállították a Marsba, egyszerűen egy pár védőszemüveget helyezve? Mi mást mondhatna, de „wow!”? Virtuális túra a Grand Canyon-ba, és úgy érzi, hogy valójában ott van? Ez mind nagyon lenyűgöző, és mindenki csak egy kicsit bámulatosan gondolkodhat a potenciálról és a következményekről. Végül is, aki nem szeretne utazni az Eiffel-toronyból anélkül, hogy fizetne?

De akkor a virtuális valóság több mint érdekes kirándulásra lett tervezve, bár ez bizonyára előny. A virtuális valóságot úgy is tervezték, hogy a játékokat teljesen új élményt nyújtsa. Olyan igazi tapasztalat, hogy az agyad becsapódhat a látott világba hinni. Egyetlen egyszerű kérdést azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni. Milyen előnyökkel jár a virtuális valóság, a játékokat, különösen a kaszinójátékokat illetően?

Praktikus alkalmazásra tervezték

Gyere egy kicsit praktikus egy pillanatra, és szüntesse meg ezt a helyzetet a csupasz valósághoz. Ha például a konzolok játékpárnáinak tervezését nézzük, akkor nagyon gyorsan észreveheted, hogy a maximális kényelem és kényelem érdekében tervezték őket. A konzolvezérlők nem mindig ilyenek voltak; évtizedek óta fejlődtek.

Amikor megjelentek az első konzolok, a két hüvelykujj botok ötlete fantázia volt, hiszen a fejlesztők nem tudták elképzelni, hogyan hasznosak. Ma azonban, a modern játékokkal együtt, a kettős hüvelykujj-bélyegző tökéletes értelme. Az a pont, amiből ebből származik, egyszerű; a kettős hüvelykujj botok nagyon nyilvánvalóan előnyösek a játékokban. Akkor tehát mi a virtuális valóság valójában hozzáadni egy játékhoz, mondjuk online rulett, amit még nem csinál tökéletesen?

Virtuális valóság térhasználat

A virtuális valóság hihetetlenül jó dolog a digitális tér létrehozása és hasznosítása. Nem tagadhatja, hogy a mobiltelefon képernyője korlátozott, és bár a kaszinójátékokat úgy tervezték, hogy jól használják a kis képernyőt, még mindig van egy kis korlátozás, hogy mennyit tudsz ténylegesen látni . A virtuális világban a képernyő mérete nem probléma. Valójában annyi helyed van, mint amennyit valaha is akarsz.

Ha egy virtuális rulettkeréken ül, akkor egyszerűen megnézheted és megnézheted, mi a jelenlegi egyensúlyod. Ön is képes lesz arra, hogy egyszerűen nézze meg a fogadási táblázatot, és még jobban nézzen rá. A rulett kerék balra van, és egyszerűen elfordíthatja a fejét, és láthatja, hogy mi történik a fehér golyóval. Más szavakkal; A virtuális valóság egy másik bajnokságban van egy mobiltelefon képernyőhöz képest. Szó szerint világok vannak egymástól.

Interakció a virtuális világban

A virtuális világgal való kölcsönhatás egy kicsit bonyolultabb, mint egyszerűen körülnézés, attól függően, hogy miként választja a játékot. A HC Vive és más, mozgáskövető készülékeket használó eszközök esetében a tét elhelyezése a rulettben egy gombnyomás és egy gomb megnyomása. Lehet, hogy a kényelem nem pontosan ugyanaz, mint egy fogadási lehetőség megérintése egy telefonon, de a tapasztalat minden bizonnyal jobban beleillik. Úgy érzi, mintha egy igazi rulettasztalnál lennél.

Ha olyan VR-készletet használ, amely nem rendelkezik semmilyen képzeletbeli mozgásvezérlővel, akkor valószínűleg szabványos játékkagylót kell használnia. Lehet, hogy ez nem olyan magabiztos, mint a mozgó készülékek, de minden bizonnyal olyan kényelmes, mint az érintőképernyőn található lehetőségek megérintése.

Csodálatos tapasztalatok

Más szavakkal, a virtuális valóság legnagyobb előnyei a csodálatos perspektíva, amit a játékvilágok nyújtanak. Ne csak online rulettet játszani; legyen része a világnak, élj a játékban. Néhányan azzal érvelnek, hogy ez nem objektíven jobb, mint a játék képernyőn való megnézése, de ez valószínűleg azért van, mert nem tapasztalták a VR-t, és úgy érezte, mennyire inkább magával ragadó a játékélmény, és milyen könnyű mindent látni.

Ami a játékvilággal való interakciót illeti, az előrelépések nem lesznek olyanak, mint a vizuális szempontok, de a mozgásvezérlőkkel valószínűleg van egy nagy öreg idő, amely kézzel kezeli a virtuális rulett játékot.

Tehát, a virtuális valóságot játszó játékokat illetően az előnyök ilyen módon lebonthatók:

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A VR Gaming előnyei Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: