A legjobb videojátékok kaszinójátékokkal

0 Comments

Valami, ami a közelmúltban történt, az volt, hogy a legtöbb időt töltöttem Red Dead Redemption-t, egy játékot, amely nagyrészt az emberek lövöldözéséről szólt, és kaszinójátékokkal foglalkozott. A Red Dead Redemption, mint sok modern nyitott világjáték, lehetővé teszi a játékos számára, hogy a hat lövöldözős játékot, visszahúzza, és élvezze a póker néhány fordulóját. Furcsa, tényleg, figyelembe véve, hogy mennyi ideig vettem részt a szerencsejáték-iparban, hogy csak most történt számomra, hány videojáték lehetővé teszi, hogy részt vegyen egy kis következménymentes szerencsejátékban.

Azok számára, akik nem tudták, a Red Dead Redemption kiemelkedő nyugati játék, amelynek fő célja, hogy lehetővé tegye a játékosoknak, hogy éljenek a cowboy valósággal. Az ilyen fantáziák magukban foglalják; húsz lövöldözős húzással és a banditák meggyilkolásával húzza meg a hat lövőjét, és megölte az állatokat, húzva a hat lövőjét és megölve az indiánokat, és természetesen az áldozatokat összekötve és a vonat pályán hagyva.

Ez egy kivételesen jó játék, és csak úgy történik, hogy egy igazán jó póker mini-játékot építettünk be. A póker mini-játék annyira jó volt, hogy nagyrészt figyelmen kívül hagytam a játék többi részét. Sokat segített, ha én elveszett pókerben megengedhettem húzni a hat lövészemet és a fegyvert a többi játékosra.

Teljesen működő játék kaszinó

A világ rombolóan népszerű Grand Theft Auto: San Andreas-nál a játékosnak ismét lehetősége van kaszinójátékok lejátszására, ha úgy döntenek, hogy ezt megteszik. Csak San Andreasban a játékosnak egy teljesen működőképes kaszinót kínálnak. A rendelkezésre álló kaszinójátékok száma őszintén megdöbbentő, mivel teljesen opcionális, és nem a játék központi része. A rendelkezésre álló játékok közé tartozik; video póker, slot játékok, rulett, Blackjack, lóversenyfogadás és szerencsés kerék.

Minden játék teljes mértékben ki van alakítva, tökéletesen működik, és egyes esetekben lenyűgözőbb, mint néhány valódi pénz online kaszinójáték, amit kevesebb csillagnál láttam. Legalábbis lenyűgözőbb a környezeti realizmus tekintetében. Az egyetlen dolog, ami megkérdőjelezte San Andreas-t a szerencsejátékok tekintetében, az, hogy a játékos képes menteni, őrült hosszú lövést fogadni a rulettben, és egyszerűen betölteni a mentést, ha a tét nem sikerül.

Ez természetesen azt jelenti, hogy nulla következményekkel jár a szerencsejátékra, ami mindent jelent, de értelmetlen. Emlékszem gyorsan milliomosmá válni, amikor San Andreasot játszottam, és nem volt félig szórakoztató, mint gondoltam. Végül is nagyon kevés volt a virtuális millióim töltése a fegyvereken és a digitális autókon túl. Ásít.

Miért nem igazi online kaszinó játékok?

A kaszinójátékokkal rendelkező nagyszerű videojátékokról arra gondoltam, hogy miért nem kínálnak hasonló tapasztalatokat az igazi online kaszinójátékok. Úgy értem, nem lenne valami olyan virtuális online kaszinó, amely lehetővé tette volna, hogy sétáljon, mint egy videojáték karakter? Ahelyett, hogy egyszerűen rákattint a menükre, kiválasztaná a játékokat, és hogy közvetlenül a játékba kerülne volna, nem lenne sokkal inkább magával ragadó egy avatar körül járni, vezetni őket a kívánt játékhoz manuálisan, és így tovább?

Minél többet gondoltam erre a koncepcióra, annál ragyogóbb volt a fejemben. Lehet, hogy van egy virtuális online kaszinó, a játékosok avatárként jelennek meg, és lehetővé teszik számukra, hogy felfedezzék a kaszinót, ahogy azt kívánják. Minden játékos megtervezheti az avatarot, amikor úgy döntöttek, hogy egy olyan hűvös karaktert hoznak létre, amennyit csak akarnak, és még a kaszinójátékokon kívül is másokkal lépnek kapcsolatba. Tényleg most, miért még nem történt meg?

Jövő online kaszinó fejlesztések

Elfojtott, kerestem körül, hogy miért nem került sor erre az ötletre, és íme, íme, láttam, hogy nem csak egy ilyen koncepció már fejlesztés alatt áll, hanem túl volt azon, amit elképzeltem a fejemben. Tudtam, hogy a virtuális valóság hamarosan megjelenni fog a kaszinójátékokban, de nem vette észre, hogy egy teljesen működőképes virtuális kaszinó már tervezett. Milyen kicsi voltam gondolkodni.

Felejtsd el a virtuális avatar irányítását egy billentyűzettel és egérrel; ez egyértelműen gondolkodik, mint egy személy a múltból. A jövőbeni online kaszinók azt szeretnék, hogy a játékosok felfedezzék a digitális kaszinókat a VR erejével, lehetővé téve számukra, hogy sétáljanak egy digitális kaszinóban, beszéljenek más látogatókkal, és vegyenek részt különböző kaszinójátékokban. Csak beírva ezeket a szavakat, úgy érzem, hogy egy sci-fi regényt írok le, de nem vagyok. Az ilyen online kaszinó élmények a közeljövőben elérhetők lesznek.

Mindannyian jól hangzik, de megkérdezem ezt; ezek a virtuális valóságos játékok lehetővé teszik számomra, hogy húsz lövő és fegyvert húzzak le más játékosok előtt megvert pókerben? Nem hiszem, és ez azt jelenti, hogy nyilvánvalóan még van lehetőség a fejlesztésre.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A legjobb videojátékok kaszinójátékokkal Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: