Fogadás a nem sport rajongóktól

0 Comments

Megemlítettem mindenkinek, akit ismerek, és világossá teszem, hogy kétségei vannak; A sport mellett nem érdekel. Úgy találom, hogy ezek túlnyomó többsége unalmas, unalmas, és az elme lélegzetelállítóan lassú. Néhány kivétel van, mint például a világbajnokság döntője, amely magában foglalja az én országom csapatát, de mivel ez csak egyszer történik meg egy kék holdban, az idő hátralévő részében őszintén inkább a gyepet kaszálom, mint a sportot.

De ha úgy gondoltad, hogy ez egyszerűen csak a tisztességtelen lesz, hogy az embertelen voltam, itt van a váratlan várakozás a telekban; Nemrég rájöttem, hogy teljesen szeretem a sportfogadásokat. És valójában egy meglehetősen riasztó igazságot fedeztem fel; a sportfogadás miatt a sportok unalmasak, unalmasak és elgondolkodtak, és valójában meglehetősen szegecseltek lettek.

Kiderült, hogy valójában egy szekrény sport rajongója vagyok, és én lettem az utolsó személy, aki ezt kitalálta.

Tanulni szeretni a sportot

Mindent megteszek, hogy kipróbáljam minden kaszinó játékot, amit valaha is úgy döntöttem, hogy legalább bizonyos mértékben írjak, hogy kiegyensúlyozott perspektíva legyen. Ami azonban a sportfogadásokat illeti, összehangolt erőfeszítéseket tettem a részvétel elkerülése érdekében. Ez nagyrészt az általános sporttevékenységemre épült. A középiskolától elkerültem az iskolát labdarúgás csapatjáték, ugyanúgy, mint az emberek elkerülni a fekete pestis fogását. Én egyszerűen nem érdekeltem.

De, körülbelül egy hónappal ezelőtt végül beengedtem a nyomást, és létrehoztam egy számlát egy sportfogadási weboldalon, és néhány tétet dobtam, és nem igazán adtam sok gondot a folyamatnak. De valami csodálatos történt. A három fogadás közül kettő nyert, és egy kis fény gyulladt a fejemben. A nyereményeket összegyűjtöttem, és több fogadást tettem, de ezúttal bizonyos mértékű befektetéssel.

Ugrás három héttel később, és az MMA harci menetrendjét tanulmányozom, egy ember birtokában. Az a Mayweather / McGregor harc volt, hogy szegecseltem. Ott kutattam a harcosokat, tanulmányoztam a fogadási tippeket, és rájöttem, hogy minden, amire szükségem van ahhoz, hogy érdekeljenek a sportban, indokolt befektetni. Ahogy kiderül; a sportfogadás nem volt tudom, hogy szerettem.

Mélyebb, mint feltételeztem

Most egy olyan személy vagyok, aki szereti a videojátékait, ami többször is elismert. És ahogy az én években érleltem, azt találtam, hogy a mély stratégián alapuló játékok ott vannak, ahol a szívem fekszik. Valós idejű stratégiai játékok, mint például a Total War sorozat minden érdeklődő számára, órákig fogyasztanak. A hadseregek építése, a települések kezelése és az ellenség stratégiai megközelítése hihetetlenül elnyelő.

Kiderült, hogy a sportfogadások elhelyezése egyformán elnyelő és stratégiai, és az agyam csak egy kattanó hangot csinált, ahogy rájöttem. Ne tegyünk túl sok kapcsolatot a háború és a sportfogadások körüli játék között, de azt mondom, hogy van néhány nagyon hasonló hasonlóság. Igen, két sportcsapat halad végig, mint a két középkori hadsereg közötti háború. Ki gondolta volna ezt?

A háború előrejelzése

A középkori háború kimenetelének megjóslásakor egy személy bölcsen tudomásul veszi a háborúban résztvevő erőket, megítélni e erők erősségeit és gyengeségeit, mentálisan felrakja őket az ellenséges erők ellen, és jósoljon a lehetséges eredményekről . Mennyire erősek a vonalak, milyen az íjászok, milyen páncél van a csapatoknak? Mindent magában hordoz, és mindenképpen fontos szem előtt tartani.

A rögbi játékot nézve hasonló megfigyelések és előrejelzések készülnek. Mennyire erősek az egyes játékosok, milyen története van a legutóbbi játékokban, mennyire pontosak a legjobb játékosok, és így tovább. Egy személy befogadhat órákat kutató csapatok, és megtanulják a különböző erősségeit és gyengeségeit. És ha úgy érzi, hogy megérti, hogy a háború, bocsánat, a sport-meccs kibontakozik, nincs jobb módja annak, hogy megmutassa a befektetéseit, mintha elhozná a pénzt.

Az én sikereim és kudarcai

Tehát rájöttem, hogy szeretem a sportot és a sportfogadásokat. Nem, mindig nem voltam sikeres a fogadásaimban, de rájöttem, hogy büszkén hívhatom magam elég jónak, függetlenül attól. Számomra az a legnagyobb mutatója, hogy egy sportcsapat milyen jól fog működni, a legutóbbi teljesítményrekordja és az edző teljesítményrekordja. Valószínűleg nagyon nyilvánvaló a veterán sportfogadóknak, de számomra lenyűgöző volt felfedezni a saját időmben. Többet tudnék róla, de úgy gondolom, hogy minden olvasó megkapja a pontot.

A legjobban örülök, hogy megtanultam a sportot, de végül rájöttem, hogy valamit beszélni kell a többi férfival a helyi kocsmában.

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Fogadás a nem sport rajongóktól Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon