A világ legnagyobb fogadási piacai

0 Comments

A sportfogadások általában rendkívül népszerűek ezekben a napokban, és egyre inkább, az online és mobil fogadási lehetőségeknek köszönhetően. Kényelmesebb, több lehetősége van, és egy gombnyomással több kutatást is végezhet, mielőtt részt vesz a nehezen megkeresett készpénzes részében. De melyek a legnépszerűbb piacok ebben a népszerű játékban?

Globálisan a földön a legnépszerűbb sportolás, nézés és fogadás Futball, vagy ha élsz Amerika, Futball. Minden országnak van egy csapata a nacionalista büszkeséggel, és a világ minden részén létező bajnokságoknak köszönhetően minden nap óránként futnak a játékok. Kicsit konkrétabban, vannak más kedvencei a különböző országok között.

USALegnépszerűbb fogadásai

Amerikai A futball az észak-amerikai leggyakrabban futó sport, hosszú távon. Vasárnap egy nap, melyet a nemzeti labdarúgó-bajnokságnak szenteltek sok amerikai állampolgár számára, és a Super Bowl-t nemzeti ünnepként kezelik. Minden szezonon belüli játék jelentős hatással van az amerikai futballra, ami több más sport esetében nem így van, és a játék súlya általában több cselekvést és izgalmas botot jelent. És persze, nem tekinthető hazafiasnak, hogy ne.

A legjobb fogadások a UK

Amerikától a tó mentén a legkedveltebb sport, amit Angliában fogadni, valójában a Futball, majd a Tenisz. Lóverseny, Darts és a Snooker is kedvelt piacok. Az amerikai futballhoz hasonlóan az Angliában a legkedveltebb sportolók a kultúrájuk részévé váltak. Az egyes lovasok és túrákon rendelkezésre álló események száma és a rendelkezésre álló adatok mennyisége még vonzóbbá teszi a Horse Racinget, és a sportot Nagy-Britannia sportfogadásokkal finanszírozzák.

Európa szereti a labdarúgást és a teniszet

Csakúgy, mint az Egyesült Királyságban, a labdarúgás a legnépszerűbb sport Európában, és a második legnépszerűbb a tenisz. Néhányan azt gondolják, hogy a teniszfogadások iránti fokozott érdeklődés a játékon belüli fogadási akcióban van; úgy tűnik, hogy jobban működnek, és izgalmasabbak és érdekesebbek ebben a formátumban.

Kedvenc piacok Ázsiában

A brit birodalom által gyarmatosított vagy befolyásolt sok ország számára a krikett a nemzeti büszkeség és a lenyűgözés forrása, és a krikettcsillagokat úgy kezelik, mint az isteneket. Hihetetlenül népszerű nézni és fogadni a Cricket mérkőzéseket Pakisztánban, Indiában és más ázsiai országokban.

A sportfogadásokra elsőként az ázsiaiok között nem a Cricket, hanem a Football. Még sok lelkesedés van még olyan események esetében is, amelyek egyáltalán nem érintik Ázsiát, ami illeszkedik azzal a ténnyel, hogy az online sportfogadások olyan előnyben részesülnek, mint a szárazföldi punting a kontinensen.

Afrika legjobb piacai

A krikettfogadások hihetetlenül népszerűek olyan országokban, mint Dél-Afrika, melyeket brit gyarmatosítók is befolyásoltak, de az ázsiai országokhoz hasonlóan ezek az országok még többet fogadnak a labdarúgásban. A lóversenyfogadás Dél-Afrikában, Nigériában, Kenyában és más kontinens országokban is jelentős iparággá fejlődött.

Az ausztrálok a legtöbbet fogadják

A krikett, a rögbi és az igen, a futball, mindannyian nemzeti időtöltési státuszuk van az ausztrálok körében, a játék, a figyelés és a vadászás. A konkrét sportok kultúrára gyakorolt ​​jelentősége ismét tükröződik abban, hogy mennyire érdekli a nemzet a fogadásokban a játékukban. Ahogy egyre több ausztrál csillag, mint például Andrew Bogut, Ben Simmons, Andrew Dellavedova és Patty Mills, az Amerikai Nemzeti Kosárlabda Szövetségben nevezik, ez a sport és ezek a játékok is sokkal több fogadásra tettek figyelmet.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A világ legnagyobb fogadási piacai Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon