A legnagyobb kaszinók Ausztráliában

0 Comments

Az online világban a „nagy kaszinó” kifejezés nem tart ilyen nagy értéket. Bizonyos értékkel rendelkezik, mivel egyszerűen azt jelenti, hogy az online kaszinóban sok játék közül lehet választani. De az ingatlan nem olyan drága, mint a valós világban. Az online tér rendkívül olcsó, ami azt jelenti, hogy a legtöbb online kaszinó „nagy”. Nem sok probléma. Más szavakkal; Az online kaszinóknak „nagy” szempontból biztosan előnyük van.

A valódi világban azonban a „nagy” még mindig olyan szó, amelynek valamilyen súlya van mögötte. És, mint mindannyian tudjuk, kevés, ami összehasonlítja a masszív, csillogó kaszinó komplexum lenyűgözőségét, így a lélegzetelhárítás, amit esküszöm, egy mesebeli világba került. Valódi világ kaszinók méretük szerint vannak, hiszen az ingatlanárak ebben a világban még mindig fontosak.

Vessünk egy pillantást Ausztrália legnagyobb kaszinóira, egy olyan területre, ahol az emberek szeretik a kaszinójátékukat, és nem félnek egy kis ingatlanra. Az ausztrálok természetesen szeretik az online kaszinóikat, de figyelmet fordítanak néhány földalapúra.

Korona

Amikor először megnézzük a Melbourne-ben található Crown tornyot, lehet, hogy meglehetősen lenyűgözött. Természetesen mindaddig, amíg rájössz, hogy az egész kaszinó az egy torony, és a kettő mellette. Igaz, a korona döntéshozói tudták, hogy csak egy torony volt a gyerekjáték, és hogy legalább három szükséges volt ahhoz, hogy valóban megfordítsák a fejeket.

Mondanom sem kell, hogy a korona masszívan lenyűgöző vizuális látvány, nem utolsósorban azért, mert a három hatalmas torony nem is a legkevésbé. A tornyok alján, a víz mellett, a korona még tovább nyúlik, és egy hatalmas teret foglal magában, ami töltött éttermekkel, élő előadásokkal és természetesen minden olyan kaszinójátékkal, amit remélhet.

Ami a szárazföldi kaszinókat illeti, Ausztráliában ez a legnagyobb, de van néhány más csodálatos hely is.

Korona Perth

Mit gondolsz, hogy csak egy hatalmas kaszinó volt az ausztrál korona neve? Tekintettel a Crown hatalmas sikereire Melbourne-ben, az egyiket Perth-ben alapították, és éppen olyan lenyűgöző, mint a nővére.

De menjünk be néhány részletre, így a kaszinó teljes nagysága értékelhető. Összességében a Crown Perth-nél több 2000 slot játék közül lehet választani, az 220 asztali játékok, amelyek elgondolkodnak, ha egy asztaligényt igényelnek, valamint négy teljesen elektronikus asztali játékot. Az elektronikus asztali játékok új kiegészítés, és természetesen érdekesek.

De beszéljünk a szórakoztató lehetőségekről is. Hány étteremválasztás lenne elégedett, mert sokan azt mondtad, valószínűleg nem volt tizenöt. Tizenöt ínyenc étkezési helyszín, valamint további tizenhat ivó- és szórakozóhely található. És csak abban az esetben, ha elfelejtetted, ez mind egy kaszinó.

A Star

Az Új-Dél-Walesben található Csillag nem lehet a Crown kaszinók mérete, de éppen úgy tűnik, hogy meglehetősen lenyűgöző más módon. A Star kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy felhívja a figyelmet azokra, akik jobban kedvelik az életben a finomabb dolgokat, és így egy kicsit ragyognak a korona kaszinóknál. És ragyogással azt értjük, hogy minden lehetséges módon megreped.

Kevesebb játékgép van, de a dekoráció kitűnő, kevésbé asztali játékok, de a padló többnyire márvány és buja szőnyegek, és lehet, hogy kevésbé vannak éttermi lehetőségek, de léteznek csak a finom ételek. Más szavakkal, nagy lehet, vagy megvan a képzelet, és a The Start erősen a második opció felé hajlik.

Jupiter Hotel és Kaszinó

És végül Jupiter Hotel és Casino van. A fenti szállodák a méretre és a luxusra összpontosítottak, így lehet, hogy megkérdezed magadtól, mit Jupiter hozza az asztalhoz. Nos, a fenti szállodák csak reménykedhetnek abban, hogy olyan csodálatos helyet foglalnak el, mint Jupiter, és lenyűgöző elrendezésűek.

Queensland városában található Jupiter minden előnyét kihasználja a helyének, és a látogatók számára a legcsodálatosabb vízparti eleganciát nyújtja. Az éttermek a víz fölé húzódnak, a legmagasabb szobák hihetetlen tájképet nyújtanak, és a kertek lehetőséget nyújtanak pihenésre, pihenésre, és egyszerűen a friss levegőben lélegzésre.

Igen, a Jupiter-nek még kevésbé van a játékválasztéka, mint a The Star, de minden bizonnyal megdöbbent, amikor a festői szépség érinti. És ez nem árt, ha éjszaka esik, és a fények megütötte a vizet, a korábban említett Jupiter szépségét tízszeresíti.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A legnagyobb kaszinók Ausztráliában Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: