Bingo Versus Keno Versus Nemzeti Lottó

0 Comments

A szerencsejátékok többféle módon is megnyilvánulhatnak. Rulettpéldául egy számozott zsebekkel rendelkező fonókerék van, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy fogadásokat kombináljon a lehetséges kimenetre. Ez egy szerencsejáték a legizgalmasabb és legérdekesebb formában, amit egy ember gondolhatott, és nem meglepő, hogy a rulett olyan népszerű játék.

Játékok, mint a Bingo és Kenóugyanakkor nagyon eltérő megközelítést alkalmazunk. Mindkét játék a számok kiválasztásán alapul, és a kifizetések akkor kerülnek kifizetésre, ha ezek a számok véletlenszerűen jönnek létre. Első pillantásra úgy tűnik, nagyon kevés a különbség Keno, Bingo vagy akár a nemzeti lottó között. Nem alapvetően ugyanaz a játék?

A közelebbi vizsgálat során azonban nyilvánvaló, hogy a szerencsejátékok ezen változatai között nagyon jelentős különbségek vannak. Nézzük közelebbről.

Bingó

A Bingo egy rendkívül népszerű online játék, ahol több ezer részt vesz a virtuális bingótermekben. A Bingó nagyon népszerű játéknak számít, a játékosok gyakran jobban érdekeltek egymással beszélgetni, mint amennyit a jackpotot elhagynak. Ami nem jelenti azt, hogy a bingó játékok jackpotja nem érdemes hazaérni.

A Bingo játékban a játékosok fizetnek egy összeget, és véletlenszerűen választanak számokat. A fontos szempont, hogy vegye figyelembe, hogy a játékos nem választja ki a számokat, akkor véletlenszerűen generálják őket. A játékos nem is adhat konkrét fogadásokat a számokra, hanem egyszerűen csak remélem, hogy a megadott számok nyertesek.

Más szavakkal; A Bingo egy olyan játék, amely nem igényel semmilyen bemenetet a játékostól. A játék minden aspektusa teljesen véletlenszerű, csak azt követeli meg, hogy a játékos kiírja a számokat a kártyákon. Természetesen ez a Bingónak ez a nagyon igénytelen jellege, ami egy ilyen nagyszerű társadalmi játék.

Kenó

Keno is nagyon népszerű játék, majdnem annyi játékos a világ minden tájáról mint Bingo. A felszínen Keno nagyon hasonlít a Bingóhoz. A játékosok kártyát kapnak, és kiválaszthatják a számokat azon a kártyán, amelyen a fogadásokat elhelyezhetik. De ez már így is jelentősen különbözik Kenótól a Bingótól.

A játékosok kiválaszthatják a fogadni kívánt számokat, ami azonnal megnöveli a játékos kezét. Lehetőség van konkrét fogadásokra is bizonyos számokra, valamint csoportos fogadásokra és egyéb fogadási kombinációkra. Ez azt jelenti, hogy bár Keno továbbra is nagyrészt szerencsejátékokon alapul, a játékos a kifizetési összegeket kedvezménnyel, az intelligens fogadási kombinációk használatával, amelyek lehetővé teszik a maximális nyerési potenciált.

Más szóval Keno határozottan egy olyan játék, amely a fogadási stratégiákból származik, és a játékosok biztosan bölcsek volna, ha előre megvizsgálják a stratégiai útmutatókat. Keno tehát végtelenül mélyebb játék, mint a Bingo.

A Nemzeti Lottó

A világ számos országában van egy nemzeti lottó, amely gyakran olyan esemény, amely a játékosokat tízezreikre vonzza. Ismét a felszínen a játék kissé hasonlónak tűnik Keno és Bingo-hoz, és első pillantásra talán azt is gondolnák, hogy ugyanaz a játék.

Az azonban nyilvánvaló, hogy a lottónak különböznie kell a másik két játéktól, tekintettel arra, hogy a nemzeti lottón hetente vagy kéthetente vesznek részt a játékosok. Ha a nemzeti lottónak ugyanolyan esélye van a nyerésre, mint Keno, akkor a lottó futóinak kétségtelenül egyetlen esemény után megtörténnének, figyelembe véve a kifizetendő összegeket.

A nemzeti lottó lehetővé teszi, hogy a játékosok számokat válasszanak ki egy kártyáról, és fizetnek, ha három vagy több megfelelő számot érnek el, a hat megfelelő szám pedig a jackpot. Nem engedélyezett semmilyen kombináció vagy különleges fogadás.

A nemzeti lottó trükkje az, hogy jelentős kifizetéshez legalább 4, vagy akár 5 számok szükségesek. A Keno játékában még az 2 számok is megadhatnak egy tisztességes kifizetést, a kiválasztott fogadási kombinációtól függően. Más szóval, annak érdekében, hogy elkerüljék a hatalmas összegek kifizetését, a nemzeti lottó nyerési esélyei rendkívül alacsonyak.

Melyik játék a legjobb?

Nehéz objektíven megmondani, hogy a három játék bármelyike ​​jobb, mint egy másik. Inkább a preferencia kérdése, és amit a játékos keres. A társadalmi élményt a Bingó játékával érhetjük el, míg a stratégiaiabb kihívás Keno-ban található. Azok, akik egy hosszú lövést keresnek millióknál, a nemzeti lottón játszanák a legjobban. Akárhogy is, mind a három játék nagyon szórakoztató. Sok szerencsét, és reméljük, hogy szerencsés számok vigye el a gazdagságot.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Bingo Versus Keno Versus Nemzeti Lottó Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: