Bitcoin és online kaszinók

0 Comments

Hacsak nem rejtőzködsz egy szikla alatt az elmúlt években, valószínűleg hallottál a Bitcoinról. Bár nem tudja teljesen megérteni, akkor valószínűleg tudja, hogy a Bitcoin egy online pénznem. Lényegében pontosan ez a Bitcoin: egy digitális pénznem, amely önállóan és a globális gazdasággal párhuzamosan működik. Ahhoz, hogy valóban megértsük a Bitcoint és annak használatát, be kell jutnunk a finomabb részletekbe. Tehát, ha jobban meg akarod érteni az online Bitcoin kaszinókat, akkor olvass tovább.

Mi Bitcoin?

Oké, kezdjük az elején. Mi az a Bitcoin? A Bitcoin cryptocurrency vagy digitális pénznem. Ez azt jelenti, hogy nincsenek fizikai Bitcoinok úszó körül. A pénznem maga is létezik a kibertérben, ami azt jelenti, hogy csak online használják és továbbítják. Ez ideális az online kaszinó kifizetésekhez, pénzátutalásokhoz vagy bármilyen más típusú webes fizetéshez. A helyi pénznemekből finanszírozott pénztárca-rendszerekkel ellentétben a Bitcoin saját valutája, amelynek saját árfolyama van.

Bitcoin pénztárca telepítése

Szóval hogyan kapsz Bitcoinokat? Ha szeretne fogadni vagy küldeni Bitcoin-t, először telepítenie kell egy Bitcoin pénztárcát a számítógépére vagy okostelefonjára. A legjobb, ha ezt a digitális pénztárcát tényleges fizikai pénztárcaként tekintjük meg elveszett, elveszi a pénzed. Ez azt jelenti, hogy ha a számítógép összeomlik, a Bitcoinok együtt járnak vele.

Miután telepítette a Bitcoin pénztárcát, Bitcoin címet fog létrehozni. Ez egy egyszeri fizetési cím, amely egyetlen tranzakcióhoz használható a Bitcoinok eladására vagy megvásárlására. A Bitcoin pénztárca minden alkalommal új címet hozhat létre, amikor meg kell tennie egy másik tranzakciót.

Bitcoin tranzakciók

Amikor egy tranzakciót végez a Bitcoinnal, a digitális pénztárca egy privát kulcsnak vagy magnak nevezett információt tárol. Ezt digitális aláírásként használják a tranzakció igazolásának biztosítására. Megakadályozza továbbá, hogy a tranzakciót külső források figyelmeztessék.

A Bitcoin-tranzakciókat egy Bitcoin-bányászat útján nyomon követik és megerősítik, ami azt jelenti, hogy a tranzakciókat egy „blokkláncba” való belépésükkel megerősítik. A folyamat lehetővé teszi a különböző számítógépek számára, hogy megállapodjanak a teljes rendszer állapotában. A rendszer a hétköznapi embereket használja a számok leküzdésére a számítógépükön, és Bitcoinokat keres a folyamatban. A felesleges technikai dolgok kivételével, a nap végén egy olyan pénznem, amelyet más pénztárcákba lehet vásárolni, eladni és átadni.

Hol kaphatok Bitcoinokat

Most, hogy eldöntötted, hogy a Bitcoint használod, és telepítettél egy Bitcoin pénztárcát a számítógépedre vagy okostelefonodra, mi a következő? Nos, most meg kell kezdenie néhány Bitcoinra. Ezt úgy teheti meg, hogy Bitcoinokat vásárol az online csere során. Ha szolgáltatásokat nyújt vagy értékesít valamit online, akkor Bitcoinban is fizethet. A pénztárca cseréje általában a legegyszerűbb módja a pénztárca feltöltésének. Az Exchange oldalak helyi banki fizetésekkel vagy biztonságos hitelkártyás fizetésekkel függenek egymás között.

Miután a digitális pénztárcájában Bitcoins van, most már elkezdheti használni a digitális pénznemet az áruk és szolgáltatások online vásárlásához. Mint korábban említettük, az online kaszinó ipar ideális hely a Bitcoin használatához. Nem minden online kaszinó fogadja el a Bitcoint ebben a pillanatban, de a szám minden nap növekszik. Hamarosan a hitelkártyák és az internetes átutalások mellett szokásos betéti módszerként szerepel.

Kaszinó számlájának finanszírozása

A Bitcoin hasonló a webes pénztárcákkal, ugyanakkor a Bitcoin egy külön pénznem. Úgy gondolhatod, mint egy globális pénznem, amit a világ minden országa pontosan ugyanazon az árfolyamon használhat. Ez sokkal könnyebbé teszi a kaszinóban való munkát. Például egy kaszinó felszámíthat Önnek a pénznemre vonatkozó díjakat, ha nem szerepel a listán. Ha minden pénznem megegyezne, nem lenne sokkal könnyebb vásárolni és eladni a dolgokat?

A Bitcoinoknak van egy meghatározott értéke, és felhasználhatók az online kaszinó számlájának feltöltésére. A kaszinó befizetéséhez csak a kaszinó Bitcoin címe szükséges. Ezután megnyithatja a Bitcoin pénztárcáját és a „Pay” -t a kaszinóban. A tranzakció az 10 percen belül kerül feldolgozásra, és fiókja azonnal tükrözi az egyenlegét.

Az egyik ok, amiért a Bitcoin kifizetések egyre népszerűbbek, az, hogy teljesen anonim lehetnek, csak egy szükséges bejelentkezési névvel és egy Bitcoin címmel. Az a tény, hogy ezeket nem egy meghatározott entitás szabályozza, még mindig beszélgetési pont, ezért az MGA nem engedélyezi, hogy bármely kaszinó engedélyezze ezt a cryptocurrency formát.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Bitcoin és online kaszinók Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: