Blackjack alapjai

0 Comments

Itt a Spin Palace-nál mindent megteszünk, hogy biztosítsuk a lehető legjobb online játékélményt, ami azt jelenti, hogy többet csinálunk, mint hogy a legjobb játékokat hozzuk, mi is pontosan megmutatjuk, hogyan működnek.

Blackjack az 18th század óta élvezték, és a világ leggyakrabban játszott kártyajáték, amely még a pókert is verte a népszerűségi tétekben. Azt mondják, hogy a Blackjack könnyű játék, de az idő, a gyakorlat és a stratégia megszerzéséhez szükséges. A Spin Palace-nál lehetősége van ingyenesen vagy valódi pénzért játszani, így lehetősége nyílik arra, hogy többet tudjon meg a játékról, tesztelje a stratégiákat és finomítsa készségeit, mielőtt befizetne.

Ha még többet szeretne megtanulni, mielőtt megpróbálná Blackjack-t próbálni, olvassa el az alábbi játékszabályokat.

A Blackjack alapjai

A Blackjack elődje egy Ving-et-Un nevű játék, ami franciául huszonegyedik. Ma a Blackjack-t még mindig gyakran húszegyesnek nevezik, és a játék lényege, hogy még mindig az 21-ot, vagy a lehető legközelebb, anélkül, hogy mellszobor lenne, és az úton halad a kereskedő.

Blackjack online lejátszásakor általában csak a kereskedő ellen játszik, nem pedig más játékosokkal szemben. Ez gyorsabbá teszi a játékot, mintha egy szárazföldi játék helyszínen élvezné a játékot, és növeli a nyerési esélyeit, mivel rövidebb idő alatt több játékot is játszhat.

A játék elindításához meg kell tennie a tétet, amellyel a kereskedő előtt nyer, mielőtt a kártyákat osztanák. Miután a téted megtörtént, az 2 kártyákat lefelé kell elhelyezni, ahogy a kereskedő is, kivéve az egyik akaratát felfelé, és egy ötletet ad arról, hogy milyen típusú kézre lehet.

Miután mindenki látta a kártyáit, választhat, hogy rajzol egy másik kártyát, ami a Blackjack-ben Hit néven ismert, amint megpróbálja elérni az 21 célját. Ha azt akarod, hogy a kezed olyan maradjon, akkor állj, és ha két lapot akarsz elválasztani a két kezeddel, akkor Split-et. Miután eldöntötte, hogy mit szeretne tenni, a kereskedőnek kártyákat kell vennie, amíg legalább 17 értéket nem ér. Amikor mindenki áll, minden kártya kiderül. Azok a szabályok, amelyek szabályozzák, hogy a kezed vagy a kereskedő nyer, a következő:

• Mindkét összeg az 21 alatt: Nagyobb kéz nyer
• Mindkét összeg az 21 felett: House nyer
• Kötés az 21 alatt: A játékos megtartja tétjét
• Természetes 21 / természetes Blackjack: Royal és Ace kártya. Ez automatikusan megnyeri a fordulót, és a legmagasabb megtérülést eredményezi a játékban - egy lenyűgöző 3: 2!

A Blackjack-ben a Jack, a Queen és a King minden 10 pontot ér, míg a számozott kártyák a névértéküket, az ász pedig 1 vagy 11 lehet, attól függően, hogy milyen más kártyák vannak a kezében. Az online kaszinó szoftver automatikusan kiszámítja a teljes összegeket, de ha még a legalapvetőbb stratégiát is használni szeretné, meg kell értenie, hogy milyen értéket ér az egyes kártyák, és hogyan befolyásolhatja a játék eredményét.

Stratégiai Blackjack finomítások

Ellentétben a résidőkkel vagy RulettA Blackjack egyike azon kevés kaszinójátékoknak, ahol a stratégia használata befolyásolhatja az eredményt, és növelheti a nyerési eredmény esélyeit. A stratégia használata lehetővé teszi a játékosok számára, hogy sikeresen csökkentsék a ház szélét. Alapvető Blackjack stratégia egy olyan játékosra támaszkodik, aki tudja, mikor kell elérni vagy állni, és ez a valószínűség alapján kerül kidolgozásra, mivel a fedélzeten véges számú kártya van. Ha ezeknek a kártyáknak az 4-je ki van téve a játékból, dolgozzon ki egy kicsit könnyebb, hogy mi van a kereskedő kezében és milyen valószínűsége van egy adott kártyának.

Bár számos különböző stílus van a Blackjack-nél, a több mint 40 különböző változata elérhető az interneten, a játék és a stratégiák előfeltételei nagyjából azonosak. A hagyományos változatok közé tartozik az Atlantic City, az európai vagy a Vegas Blackjack, de rengeteg modern lehetőség áll rendelkezésre. A Blackjack versenyek, a Live Dealer és a progresszív jackpot játékok is könnyen elérhetőek, és egyetlen és több kézből álló lehetőség áll rendelkezésre minden szakképzettségi szintre.

A Blackjack-stratégia és a játékterv kidolgozása egész életen át tartó utazás lehet, és a kezdetektől fogva élvezni fogja. Ahogy többet játszol, és felfedezed a sok online erőforrást, amellyel segíthetsz a taktikában, betekintést, elismerést és nyereményedet növekszik.

Először válassza ki a játék egyszerű változatát; nézd meg a stratégiai táblázatokat, amelyek az összes lehetséges kéz esélyét mutatják, és milyen téteket helyeznek el az Ön által osztottak alapján. Innen tovább léphetsz bonyolultabb stratégiákhoz, és azután az ég a határ!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Blackjack alapjai Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon