Blackjack Side fogadások kezdőknek

0 Comments

A legtöbb ember ismeri a szabványt Blackjack fogadások, valamint a biztosítás megosztásának, dupla lefoglalásának vagy megvásárlásának további lehetőségei.

Ma már sok blackjack-variáció létezik, amelyek számos további mellékfogadást kínálnak, amelyek potenciálisan nagyon nyereségesek lehetnek.

Nézzük meg közelebbről, mit várhatsz.

Az 13 alatt

A túl / alulról szóló tét, a játékosok fogadják, hogy az első két lapja az 13 összege felett vagy alatt lesz.

Az 6% és az 10% között bárhol található a ház széle.

Tökéletes párok

Egy nagyon gyakori oldalbetétel, a Perfect Pairs egy fogadás, hogy a játékos első két lapja pár lesz. A tét kifizetése a kártyák színének és színének megfelelően történik.

A legmagasabb esélyeket egy azonos párra fizetik.

Nyilvánvaló, hogy minél több fedélzet van a kártyán, annál jobb a páros esélye.

Royal fogadások

Két királyi fogadás van; kapsz a Royal Match tétet és a Royal 20s-t. A Royal Match fogadást akkor nyerjük, ha a játékos első két lapja megfelelő párot alkot.

A legnagyobb jutalmak egy megfelelő arclapból származnak, különösen egy király és egy királynő.

Csakúgy, mint a tökéletes pároknál, annál több fedélzetet használnak a shuffle-ben, annál jobb az esélye, hogy megnyerjük az oldalsó tétet ebben az esetben.

A második a Royal fogadások közül a Royal 20 oldalas tét. Ezt az oldalsó tétet a játékosra, a kereskedőre vagy mindkettőre helyezheti el, és a téteket, amelyeket az első két kiosztott lap teszi az 20-ot. Ismét a kifizetések skálázásra kerülnek, hogy melyik kártyát alkotják az 20.

Fogadások a kényelmes zónában

Ezek csak egy csomó népszerűbb tét, amit leginkább találsz, de még több van.

Érdekes alternatívát kínálnak azoknak, akik már ismerik a szabványos blackjack-fogadásokat, és akik egy kicsit izgalmat és kockázatot akarnak adni a játékukra.

Ha a játékod célja, hogy a lehető legeredményesebb legyen, az ideális megoldás nem lenne olyan magas rangú támadás, amely nagy kockázatú, de természetesen magas jutalom.

Próbálj meg egy vagy két oldali tétet, és nézd meg, hogyan megy, csak lehet a szerencsés napod! Mindig kihasználhatja az ingyenes játékokat, és nézze meg, hogy az oldalsó fogadások a teáscsésze.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Blackjack Side fogadások kezdőknek Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon