Blackjack stratégiák: Hogyan nyerhetsz

0 Comments

Mindenféle játékos élvezi Blackjack. Az egyik legegyszerűbb kártyajáték, hogy megtanulják, hogyan kell játszani. Függetlenül attól, hogy online vagy egy blackjack-et játszik egy kaszinóban, vagy személyesen egy croupierrel, a játék lényegében ugyanaz. Kézzel osztott két lapot, és próbáld meg közel húszat elérni a kezed teljes értékéből anélkül, hogy átmennék, úgynevezett busting. A Blackjack-t Franciaországban is nevezik vingt-et-un-nak, a pontszám miatt. Egyes helyeken ez az ponton. Függetlenül attól, hogy a játék neve és milyen szabályváltozatok találhatók a világ minden tájáról, a lényegek ugyanazok maradnak.

Először is, minden játékban résztvevő játékos versenyez a házzal vagy a bankárral, nem pedig egymással. A játékosoknak magasabb pontszámot kell kapniuk, mint a ház. Azonban, ha a kereskedő megszűnik, akkor nyer. A játék mindig az óramutató járásával megegyező irányban folytatódik, amikor a kereskedő a legutóbb megtörténik. A blackjack egy egyszerű esélyes játék, amelynek előnye, hogy kétféleképpen működik. Először is, a kereskedőnek csak egy szintet kell vetnie ahhoz, hogy nyerjen egy kéz ellen egy játékos. Ezenkívül, ha a döntőbe kerül egy fordulóban, a kereskedő felmérheti, hogy a másik játékos keze milyen magas vagy alacsony lehet az osztott lapokkal. Bár ez nem elég ahhoz, hogy megnyerje, biztosan a házat egy szélén kínálja. Ez azt jelenti, hogy a játékosok bizonyos stratégiai megközelítések alkalmazásával optimalizálhatják esélyeiket a ház leküzdésére. Melyek a legjobb módja annak, hogy megszerezzék a kereskedőt?

Játssz alacsony számú fedéllel

A blackjack-nél nyerhető, de a ház mindig előnyben lesz. mindazonáltal a gyakori győzelem kulcsa az, hogy amennyire csak lehet, csökkentse a ház előnyeit. Ez akkor érhető el, ha az 52 kártyák egy fedélzetén játszik. Tekintettel arra, hogy a legtöbb kaszinó egynél több fedélzettel játszik, a legjobb, ha a lehető legkevesebb fedélzetet választja. A kártyák egyetlen fedélzetének előnye a ház körül 0.17 százalék. Két fedélzet esetén ez a szám 0.46 százalékra emelkedik. A nyolc-fedélzeti cipő előnye, hogy a ház kb. Ezért a lehető legkevesebb kártyával való játék a gyakrabban nyerhet.

Készüljön fel a dupla lefelé

A legtöbb kaszinószabály szerint megduplázhatja a kezdeti tétet. Néha egy másik kártyát kell tennie, és más szabályok szerint duplázhat és állhat egy másik kártya nélkül. Fontos, hogy a döntés meghozatalakor ne menjen a „bélérzéssel”. A kulcs a döntés meghozatalában az, hogy megnézzük a kereskedő kezében lévő kitett kártyát, valamint azt, hogy mit tartanak. Ennek a stratégiai megközelítésnek megfelelően mindig mindig ragaszkodnia kell ahhoz, hogy az első két lapja az 17-ot vagy annál nagyobb legyen. Ugyanakkor le kell dupláznod, ha egy olyan kezedet tartasz, amely hozzáadja az 11-ot. Elég egyszerű, ugye?

Ahol egy kicsit bonyolultabb lesz, ha kilenc vagy tízet tartasz a kezében. Statisztikailag a legjobb, ha tízszeres dupla lesz, ha a kereskedőnek tíz vagy egy ász van kitéve, amely esetben meg kell fordulnia. Ha összesen kilencet tart, akkor meg kell fordulnia, ha a kereskedő két vagy bármelyik kártyát mutat, amely magasabb, mint egy hat. Ezzel ellentétben a legjobb, ha kilenc van a kezedben, és a kereskedőnek van egy kártyája, amelynek értéke három-hat.

Tudja, mikor kell ragaszkodni vagy csavarni

Ha a kezed alacsony - például összesen kilenc alatt -, akkor minden alkalommal csavarja meg, hogy növelje az esélyét arra, hogy nyerő kézzel nyerjen. Amint azt korábban említettük, az 17 vagy annál magasabb kezeket be kell ragasztani. Ha összesen 16 van, nyolc pár nélkül, akkor ragaszkodjon, ha a kereskedő kártyája hat vagy alacsonyabb. Másrészt, ha hét vagy több, akkor meg kell csavarodnia. Egyes kaszinó szabályok lehetővé teszik, hogy átadja magát. Ha ez lehetséges, akkor tizenhat, de csak akkor, ha a kereskedő kilenc, tíz vagy ász mutatja.

Ha az 13, az 14 vagy az 15 leosztására került sor, akkor a legjobb, ha a kereskedőnek van egy kártyája, amely magasabb, mint egy hat. Alacsonyabb értékek esetén ragaszkodj hozzá. Végül, tudnod kell, mit kell tenned, ha a páros kártyád az 12-et egészíti ki addig, amíg ezt az összeget nem hat pár alkotja. Ha ez a helyzet, akkor ragadjon meg, ha a kereskedő kitett lapja négy, öt vagy hat - ellenkező esetben meg kell fordulnia.

Kártyaszámlálás - megéri?

Annak nyomon követésével, hogy hány magas lapot és alacsony lapot adtak ki a cipőből egy játék során, lehetősége van arra, hogy mikor nagyszerű, és ha kicsi a tét. Bizonyos feltételek mellett sokkal nagyobb valószínűséggel nyerhet egy kéz, attól függően, hogy hogyantöltöttvagy egyébként a cipő. Ez a technika hihetetlen mennyiségű koncentrációt vesz igénybe, ezért egyes játékosok olyan eszközöket használtak, amelyek segítenek nekik nyomon követni a cipő állapotát. Ne feledje, hogy az ilyen rendszerek használata tilos a világ legtöbb kaszinójában, így nem igazán ajánlatos. Ráadásul az ismételt kezek kicsi felett történő fogadásával, majd hirtelen egy nagy fogadással, amikor a feltételek megfelelőek, a legtöbb tapasztalt croupiers számára meglehetősen nyilvánvalónak tűnik, hogy a játékban van.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Blackjack stratégiák: Hogyan nyerhetsz Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon